Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cicoşummm Allah yardımcın olsun canım... Dualarım seninle...

Adacım iyi akşamlar sana da sabah yokum ben doktora gidicem kontrole...bakalım gonal f e devammı ilacım ancak yarın akşama da yeter...öptüm kocaman...

yol kankilerim sanirim ben en son tedavide olan kisiyim. saricivciv, devil79,bugull, ozlem ve benmiyim :)
benimde carsamba ilk ultrasyonum olacak hayirlisiyla umarim gelisme olmustur. bugun 4. ignemi vuracagim. zaman nekadar cabuk geciyor...

Saricivcivim insallah ohss olmayacaksin. cok yumoslarindan da fistik gibi birinci kalitede emriyolarin olur insallah.. kafana transfer gunu nu asla takma... once saglikli olda gerisi bos inanki..
yarin buyuk gunun bol bol dinlen tatlim...

Bugullcum tedavin hayirli olsun canim.. Allah isteyen erkesin kucaklarini doldursun.. Insallah hepimizin tedavisi guzel gecer...

birde yumos toplama isleminde buradaki dr. ler SIKISIK olun felan demiyorlar. neden demiyorlar peki bak simdi merak ettim. bu olay nicin istemiyor ki acaba?

günaydın şekerleeeer, yol kankilerim, azimli yıldız avcılarım. hepimize güzel ve hayırlı bir gün diliyorum.

bugün cicoş için çok güzel ama birazcık heyecanlı bir gün, dualarımız onunla. inşallah sağlıkla verecek yumuoşlarını, tosun tosun embriyolar olarak geri alacak inşallah :)))

ööööööz sen nerelerdesin ne zamandır konuşamadık özledim betiş de yok

Adacım iyi akşamlar sana da sabah yokum ben doktora gidicem kontrole...bakalım gonal f e devammı ilacım ancak yarın akşama da yeter...öptüm kocaman...

devincan inşallah güzel haberlerle gel yol kankim, heyecanla bekliyorum, tosun olmuştur inşallah yumuoşların :)

birde yumos toplama isleminde buradaki dr. ler SIKISIK olun felan demiyorlar. neden demiyorlar peki bak simdi merak ettim. bu olay nicin istemiyor ki acaba?

imocan, transferde sıkışık olmak gerekiyor, yumurta toplamada aksine hiç wc ihtiyacın olmamalı :)

günaydın cicişler

günaydın schatcan, nerelerdesin, evi kiraladınız mı ne yaptınız anlat bakalım :)

günaydın adacım
ev tutuldu tutulmadı gibi bişey...mutfak dolapları yapılacaktı da ev sahibiyle bugün tekrar görüşüceğim.salı günü gelirim demişti de.bizim katı öne alıcak kesin olsa şu tarihte hazır dese ogün taşıınıcam istanbula gitmeden hazır olsun istiyoruz.dönüşte rahat olması için

shatcan burdayım tatlım, baktım kimse yok, ağustos topic'inde genelde güzel haberler oluyor ona bakıyordum ama geleneği bozmuşlar iki negatif üst üste gelmiş, Allah yardımcıları olsun...

ay canım gözünüz aydın inan çok sevindim. birdenbire oluverdi işte. ayrı eve çıkmak size çok iyi gelecek gör bak. bir de bebiş geldi mi çekirdek aile olarak mutlu mesut yaşamak nasip olur inşallah :))))))

inşallah canım arkadaşım.inşallah Allah söyletiyordur benim gönlümden geçen de tıpkısının aynısı senin yazdığının: ayrı eve çıkmak size çok iyi gelecek gör bak. bir de bebiş geldi mi çekirdek aile olarak mutlu mesut yaşamak nasip olur inşallah :))))))

gör bak öyle olacak yol kankim :)

ben bu topic'i açarken, niyetim tamamen içimi dökmekti aslında.. sonra sizlerle tanıştım, hepiniz benimle aynı hisleri taşıyordunuz, yol arkadaşı olduk sizlerle, avımıza beraberce devam ediyoruz ve ben inanıyorum ki, madem bu topic bizi birbirimizle buluşturdu, bebeklerimizi de beraberce büyütmemize vesile olacak inşallah, önce göbeklerimizde sonra kucaklarımızda inşallah :)

inşallah canım benim inşallah.
şimdi mobilya derdine düştük bizim hiçbir eşyamız yok beyaz eşya dışında.eşimin ailesi de destek olmayacak durum onu gösteriyor.nasıl halledicez bilmiyorum inan.

eşimle tartışıyoruz şu olsun da bu olmayıversin diyor kirada ne gerek var o eşyaya diyor.falan filan

inşallah canım benim inşallah.
şimdi mobilya derdine düştük bizim hiçbir eşyamız yok beyaz eşya dışında.eşimin ailesi de destek olmayacak durum onu gösteriyor.nasıl halledicez bilmiyorum inan.

Allah bir kolaylığını verir canım inan bana. ben olsam alırım bir yer yatağı bir kaç minder. minderlerde oturur, yer yatağında da yatarım. kendi evin olması önemli olan, eşyalar da zamanla tamamlanır, önemli olan huzur olsun shatcan.

canım aniden çıkarım belki mukabeleye gidiyorum.
bi de adet günüm de geçti hiç bu kadar adet olmayı istediğimi hatırlamıyorum ya.ramazandan sonrada gelecek ay için de önemli ya.adetin 2. veya 3.günü istanbulda görüşmede olmam lazım ve benim kırmızılardan hala haber yok.bi belirti falan da yok

tamam canım Allah kabul etsin. belki de kendiliğinden gelmiştir bebeğin, inşallah öyle olmuştur ama belki de havalardandır. bugün benim 40. günüm hala olmadım zaten ben 32 günde bir falan oluyorum normale göre 8 gün geçti. doktor kimyasaldan sonra düzen bozulabilir demişti... bakalım birkaç güne gelmezse tekrar kontrole gideceğim belki söktürücü bişiler verir..

inan neyden bilmiyorum ama çok gerginim bu aralar oluruna bırakayım diyorum olmuyor muhakkak kafama takıyorum bişeyleri.

inan neyden bilmiyorum ama çok gerginim bu aralar oluruna bırakayım diyorum olmuyor muhakkak kafama takıyorum bişeyleri.

çok doğal merak etme canım, inşallah herşey yolunda gidecek, sen kendini bol bol telkin et, bak ne güzel evi buldunuz, taşınacaksın kendi evinde kocanla başbaşa olacaksın. herşey düzelmeye başlıyor, pozitif ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…