Kızlar hepinizden Allah razı olsun..Ben toparlanıyorum..Aniden çıkabilirim.Kendinize iyi bakın...Allaha emanet olun canlarım....Eve geçersem haber veririm sizlere.......Valdeme geçebiliriz..
Şu ohss durumu olmasaydı gergin değildim iyiydim bu biraz etkileid beni.Tedavimin yarım kalmasından korkuyorum.....Neyse hayırlısı olsun..Herşey Allahtan ne diyeyim vardır elbet bir bildiği...Öpüyorum sizleri görüşmek üzere. byee
ben birazdan çıkıyorum arkadaşlar, cicoşum dualarımız seninle inşallah herşey hayırlı ve güzel olacak.
kendinize çok dikkat edin, bir de fırsat yaratabilirseniz cicoş için dua edin olur mu yol kankilerim, yıldız avcılarım. hepinizi çok öpüyorum :)
kızlar benım yetısmem lazım hoscakalın ha bu arada benım yumoslar cogalmıssss optum hepınızı
Adacım iyi akşamlar sana da sabah yokum ben doktora gidicem kontrole...bakalım gonal f e devammı ilacım ancak yarın akşama da yeter...öptüm kocaman...
birde yumos toplama isleminde buradaki dr. ler SIKISIK olun felan demiyorlar. neden demiyorlar peki bak simdi merak ettim. bu olay nicin istemiyor ki acaba?
günaydın cicişler
günaydın adacım
ev tutuldu tutulmadı gibi bişey...mutfak dolapları yapılacaktı da ev sahibiyle bugün tekrar görüşüceğim.salı günü gelirim demişti de.bizim katı öne alıcak kesin olsa şu tarihte hazır dese ogün taşıınıcam istanbula gitmeden hazır olsun istiyoruz.dönüşte rahat olması için
ay canım gözünüz aydın inan çok sevindim. birdenbire oluverdi işte. ayrı eve çıkmak size çok iyi gelecek gör bak. bir de bebiş geldi mi çekirdek aile olarak mutlu mesut yaşamak nasip olur inşallah :))))))
inşallah canım arkadaşım.inşallah Allah söyletiyordur benim gönlümden geçen de tıpkısının aynısı senin yazdığının: ayrı eve çıkmak size çok iyi gelecek gör bak. bir de bebiş geldi mi çekirdek aile olarak mutlu mesut yaşamak nasip olur inşallah :))))))
gör bak öyle olacak yol kankim :)
ben bu topic'i açarken, niyetim tamamen içimi dökmekti aslında.. sonra sizlerle tanıştım, hepiniz benimle aynı hisleri taşıyordunuz, yol arkadaşı olduk sizlerle, avımıza beraberce devam ediyoruz ve ben inanıyorum ki, madem bu topic bizi birbirimizle buluşturdu, bebeklerimizi de beraberce büyütmemize vesile olacak inşallah, önce göbeklerimizde sonra kucaklarımızda inşallah :)
hemen geliyorum adacan
inşallah canım benim inşallah.
şimdi mobilya derdine düştük bizim hiçbir eşyamız yok beyaz eşya dışında.eşimin ailesi de destek olmayacak durum onu gösteriyor.nasıl halledicez bilmiyorum inan.
canım aniden çıkarım belki mukabeleye gidiyorum.
bi de adet günüm de geçti hiç bu kadar adet olmayı istediğimi hatırlamıyorum ya.ramazandan sonrada gelecek ay için de önemli ya.adetin 2. veya 3.günü istanbulda görüşmede olmam lazım ve benim kırmızılardan hala haber yok.bi belirti falan da yok
inan neyden bilmiyorum ama çok gerginim bu aralar oluruna bırakayım diyorum olmuyor muhakkak kafama takıyorum bişeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?