Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus:hulya: :hulya:
habire dantel örüyorum sinirim geçsin diye az daolsa faydası oluyor ama geçici olarak tabi.

ben kaçıyorum geç kaldım adacım.diğer arkadaşlarıma benden selam söyle Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus:hulya: :hulya:
habire dantel örüyorum sinirim geçsin diye az daolsa faydası oluyor ama geçici olarak tabi.

çok iyi yapıyorsun, örgü de örebilirsin. bence bebiş için yelek, hırka birşeyler örsene hem ne güzel ilerde giydirirsin inşallah :)

cicoş ve devincan ikinizi de çok merak ediyorum umarım herşey çok yolunda gidiyordur :)

canımmm geldim ben...herşey yolunda dedi doktor..en düyüğü 14,5 boyunda...diğerlerinin tamamı da 11-13 arası tahminen 2 gün daha gonal f kullanıcaz dedi doktor..öğlen kan sonucuna göre arayacaklar..içim kıpır kıpır çok mutluyum bugünnn... cicoşum şuan çıkmıştır sanırım..umarım herşey yolundadır..

sabah eşime çok güldüm...doktor yumurtalar henüz istediğimiz boyuta ulaşmadı dediğinde yumurta büyütmek için ne yedirmek gerekir diye sordu...:roflol:

oooh diyorum hem de kocaman, çok rahatladım. iyi o zaman güzelim bir kutu daha gonal f yetecek sana sanırım. bugün kaçıncı günün, ayrıca kaç dozla devam edeceksin (gerçi kan tahlilinden sonra belli olur bu) ve kaç yumurtan var canım. çok sordum ama hepsini çok merak ediyorum.

bu arada eşin çok güzel bir soru sormuş cevap veriyorum inciiiiir. hem de mevsimi, alın bol bol ye kuzucum :)

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ada ege nasılsın
ne zamn baslıosun ıkıncı tupe canım
dun bır doktorlan gorustum
yasa değişecekmıs bekleyımmı dedim
yasa kotu anlamda değişecek dedi
raopr alıp ındırımden faydalananlar artık faydalanamıyacak rapor kalkacak dedi bana

gonal f ıgnemı hapmı ?

hoşgeldin esracım. valla ikinci biliyorsun dondurulmuşlarla olacak bir aksilik olmazsa, inşallah aksilik olmaz... ekim olacak herhalde bakalım kısmet.

rapor almamıştım ben zaten, tek mi çift mi olacak diye düşünüyorduk demek değişmeyecek ama herkes farklı birşey söylüyor bence kimse ne olacağını bilmiyor!!!!

gonal f iğne bu arada.

canımm hala 9 yumurtam var bugün akşam 8.gonal f i kullanacağım öğlen arayacaklar doz için ama doktor tahminen 300 le devam etsen 1 kutu daha yeter sana dedi.bu akşam için evde var..yeni bir kutu daha aldım çarşamba perşembe kullansam cuma iğne olsam pazar toplanması gerek gene pazar sorun oldu bende yaa..gonal f kullanıldığı gün ovitrelle kullanılıyomu acaba ya da pazartesiye mi kalır benim toplama işi??

incir de pek hoşlanmadığım meyvelerdendir çok tatlı geliyo bana hele kurutulmuşunu hiç yiyemiyorum ama madem büyütüyo bi su bi incir yerim artık ...

saol adacıgım
ama bencede değişmez gıbıme gelıor
bızım devlet sevıor herseyı zora sokmayı

o 9 yumurta 10-11 olabilir gibi geliyor bana görücez bakalım devincan. dediğim gibi 1 kutu daha yetecek. haydi bakalım senin de az kaldıııı :)))))) bu arada sana cuma çatlatma iğnesi verirse pazartesiyi bekleyemez toplama için yok öyle birşey arada tam 36 saat olması lazım. pazar toplanması gerekiyorsa pazar toplanacak gelir zaten doktorun ve ekibi sen bunu kafana takma hiç.

sımdı dun gıttım muayene oldum hersey yolundaymıs yumurtalarım cogalmıs....
kantahlıllerımız cok ıyı cıktı....problem yok yanı sukur gonal f le cetrotıde devam yarın 9 da tekrar muayene var....allahım hersey cok sukur yolunda gıttı...ıns sonuda boyle guzel olur...
ayyyy cıcos bugun hastanede demı allahım yardımcısı olsun kusumun....

devın canım sende supersın n zaman toplanıyor yumozlar gecmısı okuyamıyorum yogunu bıraz dunde uyuyakaldım okuyamadım

hadi balım inşallah adacımm...bildiğim kadarıyla gonal f ile çatlatma iğnesi aynı gün kullanılmıyo demi??? muhtemelen perşembe sabahı gene kontrol olacak gibime geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…