sımdı dun gıttım muayene oldum hersey yolundaymıs yumurtalarım cogalmıs....
kantahlıllerımız cok ıyı cıktı....problem yok yanı sukur gonal f le cetrotıde devam yarın 9 da tekrar muayene var....allahım hersey cok sukur yolunda gıttı...ıns sonuda boyle guzel olur...
ayyyy cıcos bugun hastanede demı allahım yardımcısı olsun kusumun....
hadi balım inşallah adacımm...bildiğim kadarıyla gonal f ile çatlatma iğnesi aynı gün kullanılmıyo demi??? muhtemelen perşembe sabahı gene kontrol olacak gibime geliyor...
sımdı dun gıttım muayene oldum hersey yolundaymıs yumurtalarım cogalmıs....
kantahlıllerımız cok ıyı cıktı....problem yok yanı sukur gonal f le cetrotıde devam yarın 9 da tekrar muayene var....allahım hersey cok sukur yolunda gıttı...ıns sonuda boyle guzel olur...
ayyyy cıcos bugun hastanede demı allahım yardımcısı olsun kusumun....
devın canım sende supersın n zaman toplanıyor yumozlar gecmısı okuyamıyorum yogunu bıraz dunde uyuyakaldım okuyamadım
nerelerdesin bakimm süper şeker özlemmm???
ooh ne güzel yaaa, harika haberler ard arda geliyor çok şahane :))))
iyi bakalım kuzucum, inşallah böyle güzel gitmeye devam eder herşey. ağustos grubumuzun maşallahı var, inşallah devamı da eylül, ekim için böyle gelsin.
bu arada cicoş bence çoktan çıkmıştır, inşallah bugün bir fırsatını bulur da haberdar eder bizi yumurta sayısını da bilmiyordu hepimize sürpriz olacak :)
yok canım çatlama iğnesini kullandığın gün sadece lucrin kullanıyorsun o kadar. ay çok heyecanlıııııııııı :)
inşallah canımmm... ramazanın bereketi üzerimizde olur inşallah...sonrasında sizlerden de güzel haberler duyalım...hiçbişeyi bu kadar çok istemedimm...ben ANNE olmak istiyorummmm..........
adacan benım n zaman toplanır yaaa banane bende toplansın ıstıyorumbilmiyorumkismile
devıncıgım ıns canım neden olmasın kı en dogal hakkın ve n kadar emek verıyosun...
allahım cıfte bayram yapmayı nasıp etsın ınssss
inşallah devincan yaaa inşallah Rabbim bu yolda emek veren bizleri görsün, ellerimizi, göbeklerimizi boş bırakmasın, bizleri evlatlarımızla taçlandırsın inşallah. amin.
aminnn adacım aminnnn
kuşum senin yumurtalarının en büyüğü kaç mm söyledi mi doktorun. ona göre azıcık yorumlayabiliriz bence :)
devın 3 hafta ıcınde senınde sonucun bellı olur o zamn hayırlısıylan
cekelım halayı
adacanım dr soyledı ama ben panık yarısını kacırıyorum soyledıklerının...bugun 7 gonal f ım oyle yazayım
valla ben kulakları radar gibi açıyorum....doktor hemşireye yazdırırken kaydediyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?