Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ooh ne güzel yaaa, harika haberler ard arda geliyor çok şahane :))))

iyi bakalım kuzucum, inşallah böyle güzel gitmeye devam eder herşey. ağustos grubumuzun maşallahı var, inşallah devamı da eylül, ekim için böyle gelsin.

bu arada cicoş bence çoktan çıkmıştır, inşallah bugün bir fırsatını bulur da haberdar eder bizi yumurta sayısını da bilmiyordu hepimize sürpriz olacak :)

hadi balım inşallah adacımm...bildiğim kadarıyla gonal f ile çatlatma iğnesi aynı gün kullanılmıyo demi??? muhtemelen perşembe sabahı gene kontrol olacak gibime geliyor...

yok canım çatlama iğnesini kullandığın gün sadece lucrin kullanıyorsun o kadar. ay çok heyecanlıııııııııı :)

devın canım sende supersın n zaman toplanıyor yumozlar gecmısı okuyamıyorum yogunu bıraz dunde uyuyakaldım okuyamadım

valla özlemcim herşeyin yolunda olmasına çokk sevindim ben sanırım 2 gün daha kullanıcam cumartesi pazar yada en geç pazartesiye toplanmış olacak sanırım daha belli değil...cicoşun bugün 9,30 da toplanacaktı yumoşları..umarım iyidir şimdi...

yok canım çatlama iğnesini kullandığın gün sadece lucrin kullanıyorsun o kadar. ay çok heyecanlıııııııııı :)

inşallah canımmm... ramazanın bereketi üzerimizde olur inşallah...sonrasında sizlerden de güzel haberler duyalım...hiçbişeyi bu kadar çok istemedimm...ben ANNE olmak istiyorummmm..........

devıncıgım ıns canım neden olmasın kı en dogal hakkın ve n kadar emek verıyosun...
allahım cıfte bayram yapmayı nasıp etsın ınssss

inşallah canımmm... ramazanın bereketi üzerimizde olur inşallah...sonrasında sizlerden de güzel haberler duyalım...hiçbişeyi bu kadar çok istemedimm...ben ANNE olmak istiyorummmm..........

inşallah devincan yaaa inşallah Rabbim bu yolda emek veren bizleri görsün, ellerimizi, göbeklerimizi boş bırakmasın, bizleri evlatlarımızla taçlandırsın inşallah. amin.

adacan benım n zaman toplanır yaaa banane bende toplansın ıstıyorumbilmiyorumkismile

kuşum senin yumurtalarının en büyüğü kaç mm söyledi mi doktorun. ona göre azıcık yorumlayabiliriz bence :)

adacanım dr soyledı ama ben panık yarısını kacırıyorum soyledıklerının...bugun 7 gonal f ım oyle yazayım

valla ben kulakları radar gibi açıyorum....doktor hemşireye yazdırırken kaydediyorum :roflol:

adacanım dr soyledı ama ben panık yarısını kacırıyorum soyledıklerının...bugun 7 gonal f ım oyle yazayım

olsun canım zararı yok bir dahaki gidişine iyice sorarsın. sanırım bugünden sonra en fazla 3 iğne daha olursun gibi geliyor bana. haydi bakalım hayırlısı olsun :)))))))

valla ben kulakları radar gibi açıyorum....doktor hemşireye yazdırırken kaydediyorum :roflol:

ben de öyle yapmıştım ilk başta devincan. sonra doktorum benim huyumu anladı tek tek göstererek saymaya başladı yumurtalarımı. bir de hemşireden önce bana söylüyordu boylarını. anladı tabi çatlak olduğumu aman kızdırmıyım ne me lazım dedi adamcağız :roflol:

yok ay n kalan n kagıt bende onlar yazıyo not alıyo ben dınlıyorum...ama yumurtam 5 taneydı sımdı cogalmıs ama yıne kac oldugunu bellı deyıl toplanınca soylerım kesın dedı bu yanıltıcı olabılırmıs...
sonra yumurtalarının hesabını sorarsın dedı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…