Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ben de bakındım ama bugün girmemiş hiç, belki işleri vardır inşallah herşey yolundadır özcüm. dün hastaneye bakacaklardı, bakalım yorumları ne olacak :)

esracım inşallah burada sırayla hepimizin yıldızlarımızı göbüşümüze koyuşumuzu kutlıycaz. sonra hamileliklerimi konuşucaz, sonra da bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonra yaşadıklarımızı paylaşacağız inşalllaaaah :)

adacımm bal damlıyor ağzından...opuyorumnanaktan

inşşşşş ada egecıgım
bu yazdıgın ısımler koymak ıstedıgın bebek ısımlerımı ?

kısmet olursa öyle düşünüyorum esracım. ama sağlıkla gelsin ya da gelsinler de isimler nasıl olsa konulur değil mi esracım :)

adacımm bal damlıyor ağzından...opuyorumnanaktan

devincan düşünsene yıldız kertiği bile yaparız icabında :roflol:

hahahahha yıldız kertiği ha....deli kızsın valla.. yaparız canım nolacakki....

kızlar ben ayar yaptım....yumurtam toplanınca kuzenım sıze haber verecek kac tane nasıl gectı....
bakkkk cıcosu merak edıyorum cokkkkk....

hahahahha yıldız kertiği ha....deli kızsın valla.. yaparız canım nolacakki....

:)))))) inşallah o günleri görmek de kısmet olur devincan

kızlar ben ayar yaptım....yumurtam toplanınca kuzenım sıze haber verecek kac tane nasıl gectı....
bakkkk cıcosu merak edıyorum cokkkkk....

evet harika bir fikir aferin sana özcüm. ben dün söyleyecektim en azından eşine söyle o bize haber versin diye ama şimdi adamcağız bilemez edemez diye sesimi çıkarmadım. inşallah herşey yolunda gidecek buna inanıyorum :)

allh koydrumayıda nas etsın ınşşşşş

yok esımde yanımda olacak zaten ama pc alabılıryanına aslında bende yazarım ama netımız vınnn zaten...yuzukuyun yatılıyomus o yuzden yazamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…