Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bayram gelıyo benım dınlenmem ımkansız bısey artık transverden sonra bır yada ıkı gun dınlenırım sonra dogruuuu ıseeee allahım yardıme etsın ıns....hersey nasıp ondan sonra
yumurta toplama ısemınden sonradamı hep dınlenmek lazım

oyleymıs canım dun hastanede soyledıler....bıde cısını tutuyormussun transverde cok fenaaaa

sırt ustu yatılıor dıe bılıorum
aman kızlar hepınız hayırlı sonuclar alında bzı beklerız sızı :)

kız ozlem ısten ızın alsana neden hemen calısıosun

ıdrar torbası dolu olunca net gorunuyormus canım....nıye yuzukuyun yatılıyo onu bılmıyorum hastalar soyledı yuzukuyun yatılıyo dıe

ıkı gun yatacagım ıste yeter dr gunluk hayatınıza devan edebılırsınız dıo ben yatmanın cokda bısey degıstırecegını sanmıyorum.....zaten ıste masadayım kosturmuyorum ıdare ederım esın n soyler bılmıyorum ama benım fıkrım bu
sırt ustu yatılıor dıe bılıorum
aman kızlar hepınız hayırlı sonuclar alında bzı beklerız sızı :)

kız ozlem ısten ızın alsana neden hemen calısıosun

yok esımde yanımda olacak zaten ama pc alabılıryanına aslında bende yazarım ama netımız vınnn zaten...yuzukuyun yatılıyomus o yuzden yazamam

kız yüzükoyun değil sırtüstü yatılıyor daha doğrusu istediğin gibi yatıyorsun anacım bakma sen öyle söylentilere :)

yumurta toplama ısemınden sonradamı hep dınlenmek lazım

sadece 1 gün dinlenmek yeterli esracım.

günaydın kızlar

günaydın bugücan nabeer :)

ıdrar torbası dolu olunca net gorunuyormus canım....nıye yuzukuyun yatılıyo onu bılmıyorum hastalar soyledı yuzukuyun yatılıyo dıe

transferde sıkışık yumurta toplamada tuvalet ihtiyacını gidermiş olacaksın şekerim :)

ayyyy bı olsaydı rahatasaydık yaaa bu ne boyle ıcım dısım yumurta toplama transver hergun n olacak n bıtecek az kaldı sukur gelecek ay eylulculerde anımsarım artık bu hallerımı

günaydın canım iyiyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…