Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

öyle bir geçiyor ki özcüm sonra diyorsun bunlar için miydi o kadar endişe :) rahat ol kuzum bunlar bence en keyifli zamanları, asıl zor olan sonuç beklemek :)

bayramdan once ogrenırım kısmetse kac gunluk oluyo acaba 28 29 da transverım olsa cıkar heralde bayramda kafam orda kalmaz en azından
öyle bir geçiyor ki özcüm sonra diyorsun bunlar için miydi o kadar endişe :) rahat ol kuzum bunlar bence en keyifli zamanları, asıl zor olan sonuç beklemek :)

burdayım çaycıyla uğraşıyorum elim ayağım titredi. bunca sene burda tek bir insanla tartışmamış olan ben, bir kadın yüzünden sinirlendim ya çok hata. kimseye olduğundan fazla değer vermeyeceksin 2+2 = 4. sonra tepene çıkar işte böyle.

adacanım n oldu yay gıbısın

herkese iyi davranırım ben hani o çaycı bu patronum falan diye ayırmam sınır koymam ama koymak lazımmış. 8 senedir burdayım bu kadın 1 sene olmadı geleli beni çileden çıkardı sonunda bir de üste çıkmaya çalışıyor ki sorma. neyse konuşmayacağım artık.

ıs ortamı canım oluyo bazen haksızlıga sende benım gıbı hıc tahammul edemıyosun heralde....ıs arkadaslarını secemıyosun kı ıdare et artık ramazanlık gun....ısın yogunlu zaten yoruyo ınsanı bıde bu angaryalarda hıc cekılmıyo deyıl mı...konusmada sınırde olma hıc.....

insanlar o kadar şaşırdı ki benim tek bir kere sesim yükselmemiştir burada. neyse ya boşver artık, olan oldu. zaten artık ağzımı açmam. gerek yok.

ee özcüm var mı ağrın sızın nasılsın bakıyım :) cicoştan da haber yok hala merak ediyorum ya

ya varya o cıcosdan alcagımız olsuneyvahedigeldismile hıc bıseycıkler demıyorumlmaz: merakdan oldurdu bızı....barı bı telefon verseydı arardık....
bana gelınce balon gıbıyım karnım bı dunyaaa...goguslerım sıstı cok fena....agrım yok cok sukur moralımde ıyı bakalım artık ya ben bayram oncesı ogrenırım demı tatlım....

valla canım kaç gün daha gonal f kullanıcaksın kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek bilmiyorum ki ona göre yorum yapayım :) en az ama en az 15 günün var daha öğrenmek için ordan hesapla :)

kızlarr şimdi aradılar gonal f gene 300 olarak devam edicem perşembe sabahı kontrolüm var..tahmin ettiğim gibi...inşallah o güne kadar büyürler de perşembe akşamı çatlatma iğnesini vurulur cumartesi de yumoşlarım toplanır...

ay hadi inşallah canikom. benim de öyle olmuştu, perşembe çatlatma iğnemi oldum, cumartesi sabahı yumuoşlar toplandı :) inşallah seninki de benimki gibi kolay geçer :)

n guzel devıncıgım az kaldı bebıse kavusmana ıns....senın gonal f ın dozu fazla benden benım hep 200 gıttı hala oyle devam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…