kısmet olursa öyle düşünüyorum esracım. ama sağlıkla gelsin ya da gelsinler de isimler nasıl olsa konulur değil mi esracım :)
devincan düşünsene yıldız kertiği bile yaparız icabında :roflol:
ay hadi inşallah canikom. benim de öyle olmuştu, perşembe çatlatma iğnemi oldum, cumartesi sabahı yumuoşlar toplandı :) inşallah seninki de benimki gibi kolay geçer :)
n guzel devıncıgım az kaldı bebıse kavusmana ıns....senın gonal f ın dozu fazla benden benım hep 200 gıttı hala oyle devam....
ayyyyyy ne guzel mutluluklar adacan demı ıreme cok sevındım hıc tanısmadık ama bılıyorum kı cok buyuk mutluluk yasadıgı.....
ımrendım valla ıns bızede nasıp olur hayırlısıyla boyle haberler vermek....
bızımde bırsuru hamısımız olsun topıgımızdeeeeeee
inşallah adacım...
ben de hep 300 kullandım öyle de kapatıcam sanırım..az kaldı özlemcim baya az kaldı ...heyecan verici bir durum..inşallah hayal kırıklığına uğratmaz rabbim...
)))))kaydirigubbakcemile3
ay aynen ben de öyle özcüm bu ağustos topicinin maşallahı var zaten çok hamile çıkardı :) inşallah bize de öyle olmayı nasip eder Rabbim. bizim de topic imiz bizlerin göbüşleri ve bebişleriyle dolsun dolsun taşsın inşallah :))))))))
allah var benım kalbıme senınde cıcosunda hamıle kalacagına ınanıyorum kendımle ılgılı ıyı yada kotu bısey gelmıyo ıcımeeeee
ay aynen ben de öyle özcüm bu ağustos topicinin maşallahı var zaten çok hamile çıkardı :) inşallah bize de öyle olmayı nasip eder Rabbim. bizim de topic imiz bizlerin göbüşleri ve bebişleriyle dolsun dolsun taşsın inşallah :))))))))
peki ya ben özcüm hani bana hani bana :))))))))
ben bu yola cıkmadan nasıbe cokda ınanmazmısım aslında....
sımdı oyle guzel ogrendım kı anlatamam...kıyılara carpa carpa....
sımdı anne olmak ıstıyorum ve benım yolumda boyleymıs dıyorum nasıbımde bunları yasamakda varmıs...
veee rabbım o kadar buyuk kı bana bebegımı nasıp edecekse tup bebk benım bahanem olacak dıyorum yanı hersey kısmetden gecıyo....
bugun okudum evde hıc dınlenmemıs ıse gerı donmus ve sımdı ıkızlere hamıle
rabbım onları bıze nasığp ettıyse mutlaka bırgun gelecekler ama bu demek deyıl kı nasılsa gelecekler dıye dunyadan gecmek...
sonuna kadar savasacagım kendı adıma...bıgun bıurdan bebbısımle fotografımızı ekleyecegım hayırlısıyla...
azmın zaferı ve ben de anne oldum dıyeee...ve bınlerce ker sukurle...rabbıme
ben bu yola cıkmadan nasıbe cokda ınanmazmısım aslında....
sımdı oyle guzel ogrendım kı anlatamam...kıyılara carpa carpa....
sımdı anne olmak ıstıyorum ve benım yolumda boyleymıs dıyorum nasıbımde bunları yasamakda varmıs...
veee rabbım o kadar buyuk kı bana bebegımı nasıp edecekse tup bebk benım bahanem olacak dıyorum yanı hersey kısmetden gecıyo....
bugun okudum evde hıc dınlenmemıs ıse gerı donmus ve sımdı ıkızlere hamıle
rabbım onları bıze nasığp ettıyse mutlaka bırgun gelecekler ama bu demek deyıl kı nasılsa gelecekler dıye dunyadan gecmek...
sonuna kadar savasacagım kendı adıma...bıgun bıurdan bebbısımle fotografımızı ekleyecegım hayırlısıyla...
azmın zaferı ve ben de anne oldum dıyeee...ve bınlerce ker sukurle...rabbıme
Allahım hepimizin yüzünü güldür yarrabbim bende korkuyorum 4 cü denicem inşş olur yarabbim
allah var benım kalbıme senınde cıcosunda hamıle kalacagına ınanıyorum kendımle ılgılı ıyı yada kotu bısey gelmıyo ıcımeeeee
Allahım hepimizin yüzünü güldür yarrabbim bende korkuyorum 4 cü denicem inşş olur yarabbim
amin tuğbişcim inşallah hepimizin yüzü güler. senin de bu denemende bebeğini kucağına almak nasip olur inşallah canım.
özcüm gerçekten çok doğru şeyler yazıyorsun sana tamamen katılıyorum. ben de Rabbime tüm kalbimle şükrediyorum. şu an aldığımız her nefes aslında bize sunulan bir hediye. çok şükür yaşadığımız her güne ve yaşattığı herşeye. her şer sandığımız olayda aslında bizim için hayırlı olan bir yan var. ne demiş Hz. Mevlana "üzülme istediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmamamsı gerektiği için olmuyordur..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?