inşş canım inşş o kadar çok istiyorum ki anne olmayı 8 yıl bekledim ve daha bekliyemiyorum bazen o kadar çok isyan ediyorum ki bazende ben böle napıyorum diyorum kendi kendime boğazımda bir şeyler hep düğümlenir çekiğim sıkıntılar dertler aklıma gelir tekrar aynısını yaşarsam bu çok kötü bişi Allahım kimseye gösterme o 10 gün bana hastanede 10yıl gibi geldi bi an gözümün önüne her şey geldi ama eşim ve ailem yanımdaydı bana destek çıkıyolardı neyse Allahım dualarımızı kabul eder yarabbim
dogru adacıgım yasayıp gorecegız ama hep hayırlısını rabbımızden dılemek....ıns dualarımız bu hayırlı ayda kabul olurrrrrr.....amııııınnnn
ben cicoşu merak ediyorum bir de asu yu asu da hiç uğramadı bugün hayırdır inşallah.
betiş de yok, dönmemiş midir acaba?
devın canım nerdesın sennn...
senı cok mu calıstırıyo patronların...
bu ara dıkkat kendıne bıraz.....hıc yazmadın doru duzgun bugun....merakedılenler lıstesı yapacagız bugun......
canimmm benim ya nasil merak etmis,dün cok yoruldum diye bütün gün yatdim nerdeyse....
Dün hastanede cok yoruldum saat 5 gibi eve geldim ancak iftar yemegi alis veris derken hic giremedim...
Kontrollumuz cok iyi gecti teyzeleri ALLAHA binlerece sükür olsun bebeklerin ikiside cok iyi kilolarida harika,kizimiz biraz dpmbili ama iyi gene kizin kilosu 1340 kg oglumunkide 1230kg
ooo maşallah canımm allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin...
canimmm benim ya nasil merak etmis,dün cok yoruldum diye bütün gün yatdim nerdeyse....
Dün hastanede cok yoruldum saat 5 gibi eve geldim ancak iftar yemegi alis veris derken hic giremedim...
Kontrollumuz cok iyi gecti teyzeleri ALLAHA binlerece sükür olsun bebeklerin ikiside cok iyi kilolarida harika,kizimiz biraz dpmbili ama iyi gene kizin kilosu 1340 kg oglumunkide 1230kg
canım yaa..bugün yağun aslında ama sık sık bakıyorum sayfaya...bayram sonrasına kadar olmayacağım için bitirmem gereken işler var çok sıkışmadan onları hallediyorum...patronum melek gibidir...genel müdür asistanıyım burda benim olmadığım dönemde o da burada olmayacağı için rahatca dinlenebileceğim...
ay çok şükür asucum vallahi merak etmiştik hem de çok. neyse güzel haberlerle geldin çok hoşgeldin :))))
Dilan ve Derman'da iyiler maşallah ay buna çok sevindim asucum maşallah kırkbinkere :) hastaneye bakacaktınız nasıl içine siniyor değil mi asucum
canim benim yaaa,zaten bildim bi hastane canim hamilelik dönemimde yatdim zaten 10 gün gibi orda,ama iste gene gelmemei istemislerdi,pazarteside 3d ultrasonumuz var gene.Dün aksam esime diyorumki kiz biraz dombili onu recime koyalim dedim:)))
Ya saricivcivden haber yok daha demmi ???
aman aman iyi asucum, içine sinsin de. 3d ultrason da ne zevklidir kimbilir, maşallah canım, sağlıkla gelsinler inşallah.
cicoşdan haber yok. kayınvalidesinde kalacaktı sanırım. oradan giremiyordur belki...
anaaa bir ortak nokta daha devincan. ben de genel müdür asistanıyım :))))))) yaşlar da aynı e bir de bebişler tüp kardeş olursa tamamdır :)
evet canim dedin gibi cok zevkli birsey burda aslinda sadece1 defa gitme hakkin var ama sagolsun bizim doktorumuz cokharika biri bu bizim 3 oldu...
Insallah agrisiz gecmistir,aslinda fazla agri olmadi bende insallah onunkide öyle olur...
hımmmm...bundan mı çok sevdim seni acaba ....olsun da bebişlerimiz tüp kardeş olsunlar...yıldız kertiği olsunlar..hiç problem değill...
benim de hiç ağrım olmamıştı asucum sadece biraz gazım vardı o da 2-3 güne geçti zaten. bakalım inşallah cicoşun da rahat geçmiştir.
bu arada bugün ağrım oldu biraz ama hala regl olmadım. bugün 40. günüm, 1-2 gün daha bekleyip doktora giderim artık. kimyasaldan sonra baya şaştı düzenim...
Kimyasaldan sonra düzensiz olmasi normalmiymis sordunmu hic doktoruna???
Canim insallah hic bidaha gerek kalmadan tedaviye hamile kalirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?