Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ben birazdan çıkıyorum yol kankilerim. kendize çok dikkat edin.

cicoşum seni çok merak ediyorum, inşallah herşey yolundadır.

hepinizi çok öpüyorum :)

hepınıze ıyı aksamlar bende kacıyorum kendınıze cokkkk ıyı bakın...yarın ogleye donerım sabah dr a gıdıyorum.....cıcosum ıns guzel haberlerle donersınnnnnn.......

kuzulcukar ben yazilari okuyana kadar herkes iyi aksamlar diyip kacmis :) burada sabah daha
benimde yarin dr. kontrolum var ilk ultrasyon. 5. ignemi vuracagim birazdan. kislarr acaba siz ignelere baslayinca kacinci gun ilk ultrasyona girdiniz?
ozcum burada da 72 saat dinlenmen gerektigini soyluyorlar. ben youtube den bisi izlemistim. embriyolar nasilda ana rahmine duserken minik minik tuycukler embriyolari surukluyor ve ana rahmine dusuruyor inanilmazdi.. yani bu hassas bir durum, nebileyim biraz uzanmak lazim gibi geliyor bana en azindan ilk iki gun..

benim icimden acayip derecede gecen sey: devincim, ozcum, civcivcim, ve bugull arkadasimizin pozitif sonuc alacagi yonunde.. cunku guzel yumoslar var bence..adacim benim genelde okuyupta ogrendigimde.. dondurulmuslarla deneyenlerin tutma olasiligi baya iyi... HERSEY GUZEL OLACAK INSALLAH...
bende kendimle ilgili olumsuz bisi soylemek istemiyorum. kafamda birsuru soru isartleri oldugu halde.. :)) evhamlanmak istemiyorum. cunku gercekten negatif dusunce negatif diger dusunceleri beraberinde cekiyor.. bizlerin zaten yuksek derecede morale ihtiyaci var..
bu arada yildiz kertigini acayipppp tutum :))))) ayyy ne guzel olur bizlerde hamislerin kervanina girsek... bizlerde baslasak bebis kiyafetleri almaya.. nekadar cok isterim anlatamam.. saglikli dunyaya gelen bebegimizin mis kokusunu ceksek icimize... o minicik ellerini tutsak... offf offff :)) ne cok sey istiyormusum :)))

kelımelerınden bal damlıyo canımbenım ıns yaaa....n cok ıstıyorum hamıleyım yazmak...nasıp ıns
hayallerıne gelınce hepımız aynı seylerı ıstıyoruz bence ısteklerın gayet ınsancıl cok seyde deyıl ayrıca nıe cok olsun kı senınde hakkın anne olmak.....guzel arkadasım ıns senınde bızımle beraber hamıs haberın gelecek....canım senın yazdıgın tuplerı olanlar ıcın bıde tup bebek ıcın deyıl sanırım aynı vıdeoyu bende ızledım tuplerın ıcınde o tuycukler rahımde tuycuk yok....bıde hersey nasıp ıkıgun dınlenırım yeter...ben ıkızlerıme hamıle kaldıgımda hıc dınlenmedım ve hamıle kaldım...tedbır ıyıbısey ama nasıp bırazda....hersey gonlune gore olsun arkamızdan gelıyosun benım bugun 7 gunum 4 kere muayeneye gıttım yarın 5 olacak...bakalım n dıyecek merakdayım cokkkkk

ozcumm seninde guzel dileklerin icin tesekkur ederim... evet o tuycukler tup icinde rahime kaydirmaya yardimci oluyor.. bazen o tuycukler calismiyormus senkronize.. icimizde nasil bir mekanizma var yaa sasilacak bisey.. ebriyonun ana rahmine dusmesini saglayan ne cok sey var icimizde.. o tuycukleri gorunce vay canina dedimmm.. sasirmistim..
ikiz bebislere daha once hamis kaldigini bilmiyordum tatlim... ne diyecegimi inan suandada bilemiyorum.. uzuldum
ama karsimda guclu bir anne adayi var eminim bu sefer de tutacaktir.. Allah simdiden tamamina erdirsin bitanemmmmmm.... ama sen yinede yorma kendini belliki bizim bebislerimizin iki kat ilgiye ihtiyaci var :) Allahim olsun da ilgi alaka baya bi olur :)))

İmojecim,sen nerede yaşıyorsun???

abd de tatlim. hala takili kaldi aklimda.. bu ay regl ertelensin diye dogum kontrol hapi ictim 25 gun kadar.. reglm gelmek istiyor istiyor gelemiyor..surekli gunluk ped lerim lekeli haldeydi 4-5 gun.. sonunda ivf baslamak icin ultrasyona aldilar kan aldilar. ve ivf e reglim baslamadan basladik :) gerci baslayanlar varmis. esim de bugun dedi ki. onlar biliyorlar neyaptiklarini. ultrasyona aldiklarinda yumurtalarin olculeri ve kan tahlilindeki olcumlere gore baslamislardir dedi. icim rahatladi. ama yinede tuhaf oldum. arkadaslar simdi benim ilac tedavisine baslamadan onceki uc yumosum. ne olacak? yani onlar catlayinca regl olunuyor ya. e simdi onlarda icimde? varya ignelerimi vuruluyorum ama merak ediyorum ne olkacaklar diye :) yarin ola hayir ola.. sorucam herseyi...

bencede sor canım aklına n takılıyosa....ınsan herseyı merakedıyo bu donemde aklında soru ısaretı kalmasın.....

canım benim iyi dileklerin için çok sağol... hepimizin dileği aynı ...hepimiz biran önce anne olmak istiyoruz...gelsin artık bebişlerimiz...

doğum kontrol hapına gelince...ben tedavimde doktor değiştirdim..ilk doktorum ki kendisi 2,5 yıllık doktorum du...kistlerimin küçülmesi için doğum kontrol hapı vermişti...mayısta başlamıştım kullanmaya..temmuz 19 da yeni doktoruma gittiğimde kesme doğum kontrol hapını dedi ve onu hiç kesmeden lucrinle beraber yeni kutuyla doğum kontrool hapına devam ettim...fazladan 15 gün daha içtim yani sonra onların kes dediği zamanda kestim 1 hafta içinde regl oldum ve sonrasında gonal f e başladım..benimde endişelerim vardı ama unutma onlar uzman ve ne yaptıklarını biliyorlar...burda hepimiz herşey çok güzel olacak felsefesindeyiz...pozitif düşün testte pozitifi gör diyenlerdeniz...ve bebişlerimizi yıldız kertiği yapacak olanlar yine bizleriz...moralimizi yüksek tuttukça ve beraber oldukça herşey çok güzel olacak canımm..sen de böyle düşün....

ıyıyım canım nasıl olayım ısten geldım dus alayım dedım canım ıstemedı....oturuyorum...yarın dr a gıdecegım ıns son olur...merakedıyorum n dıyecek....

İmoje canım, o eski 3 yumurta lekelenmelerin esnasında atılmıştır ya da etkisini yitirmiştir belki, ultrasonda ona göre karar vermişlerdir sanıyorum :uhm: Peki acaba neden reglini beklemediler ? Lekelenmeden sonra regl olurdun muhtemelen ... Acaba reglin bu kez lekelenme şeklinde mi oldu ilaç etkisinden :uhm: Eşin haklı, sonuçta tedaviye başladıklarına göre değerlendirmişlerdir durumu canım, sıkma sen canını yerimsenibena.s

Bekliyoruz güzel haberlerini yarın canım a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…