ıyıyım canım nasıl olayım ısten geldım dus alayım dedım canım ıstemedı....oturuyorum...yarın dr a gıdecegım ıns son olur...merakedıyorum n dıyecek....
ufff bı heyecan sorma n gıyecegım dıye onu dusunuyorum oyle utulerım var yapılacak...kafam bı dunya yanııı saskın bısey oldum canım...
valla ben bu sıra elbiseden başka bişey giyemiyorum hiçbişey olmuyoooo...3 aylık hamile gibi göbişim...cumartesileri temizliğe yardımcı bayan geliyo..yemekleri de annemde yiyoruz...tembellikten başka bişey yaptığım yok...soda içip incir yiyorum :roflol: bi hamile kalırsam bi daha incir yiyeceğimi de sanmıyorum....
annen yakın mı
ıncırden bık mı geldı ben severek yıyorum tatlıyı cok severım dedemde cok severmıs annem dedene cekmıssın dıo rahmetlı dıyomus kı benı recel kazanına atın kaynatın okadar severmıs canım dedem benım...
evet ...arabayla 5 dakikalık mesafede...eşim de o da oruç tutuyor..hem iftarda yalnız kalmamış oluyolar hem de ben yemekle uğraşmamış oluyorum...annem inatçıdır yalnız yaşamasına rağmen gelip bizde kalmıyor...biz de normalde de haftada 1-2 akşam ondayız ama her ramazanı orda geçiriyoruz diyebilirim...
n guzel canım benım kı6 saat otede sımdı bıde almanyaya gıdıyo goremem artık aylarca
az kaldı özlemcim yaaa... aşağı yukarı aynı günlerde olacak işlemlerimiz...hayırlısıyla bi olsaydı herşey...bakalım tarnsferden sonra nasıl geçecek zaman????
az kaldı demı....ayyy zaman nasıl gecıyo....gecen hafta adet beklerken bu hafta yumurta toplamatı konusuyoruz gelecek hafta transferııııı
canım yaa...annem elim ayağım valla keşke seninki de yakın olsaydı...evlendikten sonra daha iyi anladım annemin değerini......
bak cicoşun yumoşları toplandı bilee...hala ses yok ondan da naptı acaba???
özlemcimmm ben kaçıyorum...yarın için bol şans sana hayatım...öğlen bekliyoruz güzel haberlerini..öptüm kocaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?