Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ufff bı heyecan sorma n gıyecegım dıye onu dusunuyorum oyle utulerım var yapılacak...kafam bı dunya yanııı saskın bısey oldum canım...

ıyıyım canım nasıl olayım ısten geldım dus alayım dedım canım ıstemedı....oturuyorum...yarın dr a gıdecegım ıns son olur...merakedıyorum n dıyecek....

canımm daha dur ne çabuk bıktın???daha gidersin bence...perşembe de ben gideceğim...iftarda annemdeydik...10 da iğnem olduğu için koşa koşa geldim eve...bi de bakayım dedim internete....ben de duşa gireceğim ama tembellik işte...yatana kadar gezineyim biraz:roflol:

ufff bı heyecan sorma n gıyecegım dıye onu dusunuyorum oyle utulerım var yapılacak...kafam bı dunya yanııı saskın bısey oldum canım...

valla ben bu sıra elbiseden başka bişey giyemiyorum hiçbişey olmuyoooo...3 aylık hamile gibi göbişim...cumartesileri temizliğe yardımcı bayan geliyo..yemekleri de annemde yiyoruz...tembellikten başka bişey yaptığım yok...soda içip incir yiyorum :roflol: bi hamile kalırsam bi daha incir yiyeceğimi de sanmıyorum....

bıkmadım canım ben bıraz tez canlıyım hersey hemen olsun bıtsın ıstıyorum o yuzden....onumu goreyım bıran once dıyorummm....

ıncırden bık mı geldı ben severek yıyorum tatlıyı cok severım dedemde cok severmıs annem dedene cekmıssın dıo rahmetlı dıyomus kı benı recel kazanına atın kaynatın okadar severmıs canım dedem benım...

annen yakın mı

evet ...arabayla 5 dakikalık mesafede...eşim de o da oruç tutuyor..hem iftarda yalnız kalmamış oluyolar hem de ben yemekle uğraşmamış oluyorum...annem inatçıdır yalnız yaşamasına rağmen gelip bizde kalmıyor...biz de normalde de haftada 1-2 akşam ondayız ama her ramazanı orda geçiriyoruz diyebilirim...

bende elbıse etek rahat seylerı tercıh edıyorum karnım kocaman oldu zaten bıraz balıgım....sımdı gobeklı bı balık oldum

valla meyveyle pek aram yok inciri de çok sevmem taze incir gene neyse de kuru incir çokk tatlı geliyor...

n guzel canım benım kı6 saat otede sımdı bıde almanyaya gıdıyo goremem artık aylarca

az kaldı özlemcim yaaa... aşağı yukarı aynı günlerde olacak işlemlerimiz...hayırlısıyla bi olsaydı herşey...bakalım tarnsferden sonra nasıl geçecek zaman????

az kaldı demı....ayyy zaman nasıl gecıyo....gecen hafta adet beklerken bu hafta yumurta toplamatı konusuyoruz gelecek hafta transferııııı
az kaldı özlemcim yaaa... aşağı yukarı aynı günlerde olacak işlemlerimiz...hayırlısıyla bi olsaydı herşey...bakalım tarnsferden sonra nasıl geçecek zaman????

özlemcimmm ben kaçıyorum...yarın için bol şans sana hayatım...öğlen bekliyoruz güzel haberlerini..öptüm kocaman...

İmojecim,aynı şekilde arkadaşıma da regl olmadan tedavi uygulandı,yani kahverengi lekelenmeleri oldu sadece,şimdi transferi yapıldı,sonuç bekliyor,yani önce Allaha,sonra doktoruna güven,başka şansımız yok zaten,ama kuruntularınla tedavi sürecini etkileme tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…