İmojecim,aynı şekilde arkadaşıma da regl olmadan tedavi uygulandı,yani kahverengi lekelenmeleri oldu sadece,şimdi transferi yapıldı,sonuç bekliyor,yani önce Allaha,sonra doktoruna güven,başka şansımız yok zaten,ama kuruntularınla tedavi sürecini etkileme tatlım....
kuzulcukar ben yazilari okuyana kadar herkes iyi aksamlar diyip kacmis :) burada sabah daha
benimde yarin dr. kontrolum var ilk ultrasyon. 5. ignemi vuracagim birazdan. kislarr acaba siz ignelere baslayinca kacinci gun ilk ultrasyona girdiniz?
ozcum burada da 72 saat dinlenmen gerektigini soyluyorlar. ben youtube den bisi izlemistim. embriyolar nasilda ana rahmine duserken minik minik tuycukler embriyolari surukluyor ve ana rahmine dusuruyor inanilmazdi.. yani bu hassas bir durum, nebileyim biraz uzanmak lazim gibi geliyor bana en azindan ilk iki gun..
benim icimden acayip derecede gecen sey: devincim, ozcum, civcivcim, ve bugull arkadasimizin pozitif sonuc alacagi yonunde.. cunku guzel yumoslar var bence..adacim benim genelde okuyupta ogrendigimde.. dondurulmuslarla deneyenlerin tutma olasiligi baya iyi... HERSEY GUZEL OLACAK INSALLAH...
bende kendimle ilgili olumsuz bisi soylemek istemiyorum. kafamda birsuru soru isartleri oldugu halde.. :)) evhamlanmak istemiyorum. cunku gercekten negatif dusunce negatif diger dusunceleri beraberinde cekiyor.. bizlerin zaten yuksek derecede morale ihtiyaci var..
bu arada yildiz kertigini acayipppp tutum :))))) ayyy ne guzel olur bizlerde hamislerin kervanina girsek... bizlerde baslasak bebis kiyafetleri almaya.. nekadar cok isterim anlatamam.. saglikli dunyaya gelen bebegimizin mis kokusunu ceksek icimize... o minicik ellerini tutsak... offf offff :)) ne cok sey istiyormusum :)))
günaydın adacımmm...
günaydın devincanııım nasılsın :)
günaydın.....
günaydın.....
iyiyim canım..akşam kaynattık özlemle...kendimi 24 saat ekran başında hissettim biran..biraz öyleyim aslında ama neyse .....cicoş bugün ses verecek diye bekliyoruz...
canım hamılesın dımı............merak ettım ınşş ..........opt
Günaydın canlarım,Geçmişi okuyamıyorum bugün işe geldim..İşlerim birikmiş...
Dün yumoşlarım toplandı herşeyyolunda sorun yok ama 10 tanecik toplanmış((( boşu booşuna hemşire beni korkuttu...Ama onlarda o şekilde muayenelerde gördüler...Demekki ilacı ve iğneyi bırakınca yoluna girdi :)) Neyse bunlar geçmişte kaldı...Bugün arayacaklar transfer için çok heyecanlıyım :) Hepinizden Allah razı olsun..Kocaman öpüyorum sizleri..
kızlar ya çok özür dilerim.....dün hastaneden dogru k.valideme getirdi eşim beni orda yattım derken sizlere haber veremedim ama hep aklımdaydınız ama evlerınde ınternet yoktu..Gece 1.de eve geldik..Yapabılecek bişey yoktu..
merak ettik canım seni yaa...herşeyin tolunda olmasına sevindim inanki ...10 tane az mı daha nolsun..1 tanesi lazım sana....nasıldı toplama işlemi ?? ağrı acı oldumu??
Günaydın canlarım,Geçmişi okuyamıyorum bugün işe geldim..İşlerim birikmiş...
Dün yumoşlarım toplandı herşeyyolunda sorun yok ama 10 tanecik toplanmış((( boşu booşuna hemşire beni korkuttu...Ama onlarda o şekilde muayenelerde gördüler...Demekki ilacı ve iğneyi bırakınca yoluna girdi :)) Neyse bunlar geçmişte kaldı...Bugün arayacaklar transfer için çok heyecanlıyım :) Hepinizden Allah razı olsun..Kocaman öpüyorum sizleri..
oooooooh diyorum derin bir nefes alıyorum. ay çok merak ettik cicoşum. ben biliyordum ama Allah'ın izniyle bişicikler olmayacak arkadaşıma diyordum. atlattın bitti gitti işte. 10 çok güzel bir sayı. tam istenilen bir durum diyordu benim doktorum 10-14 arası çok iyi yani. haydi gözün aydın cicoşum, herşey böyle yolunda gitmeye devam eder inşallah :)
adacım senin kaç yumoşun toplanmıştı...
Haklısın ama bak bugülün 25 tane yumoşu çıkmış 4+2 tanesi sanırım döllenmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?