Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

evet haklisin Tuanaycim.. sadece yani normalde okudugumuz tedavilerden biraz degisik gibi geldi... insallah arkadasin hamis kalir.

günümüz aydın ve güzel haberlerle dolu olsun yıldız avcısı yol kankileriiiiim.

öz, devincan ne güzel kaynatmışsınız dün akşam maşallah, ikinizden de güzel haberler gelecek inşallah. özcüm yarın kontrolünden sonra ne zaman opu yapılacağı az çok belli olur, heyecanla bekliyorum haberlerini :)

bakındım bakındım cicoştan haber göremedim, merak ediyorum çok, hepiniz ediyorsunuz biliyorum. inşallah bugün ses verir.

imocan gerçekten de hamile kalabilmek mucizevi bir olaymış ben bunu anladım. eşime hep diyorum ki, boşu boşuna korkmuşuz hep, olmaması değil, olması mucizeymiş. türk filmlerindeki gibi olmuyormuş bu işler :))))

pozitif olmana çok sevindim, çünkü pozitif olup pozitifi çağırmak gerek. herşey çok güzel olacak inşallah. istediğin çok şey değil, ya da belki de herşey. anne olmak her kadının içinde bir yerlerde saklı dururmuş meğer, kiminde erken ortaya çıkıyor, kiminde geç.. ben gecikenlerdenim ama inşallah tuttuğum dilek gerçek olacak, tabi sizlerin de :)

günaydın prenses, hoşgeldin :)

iyiyim canım..akşam kaynattık özlemle...kendimi 24 saat ekran başında hissettim biran..biraz öyleyim aslında ama neyse .....cicoş bugün ses verecek diye bekliyoruz...

:)))))))) ben de tüp bebeğe ilk başladığımda öyleydim eşim isyanlardaydı devincim, bir de transferden sonra ilk 5 gün elime aldırmadı bilgisayarı ama ancak 5 gün dayanabildim :)

:)))))))) ben de tüp bebeğe ilk başladığımda öyleydim eşim isyanlardaydı devincim, bir de transferden sonra ilk 5 gün elime aldırmadı bilgisayarı ama ancak 5 gün dayanabildim :)[/QUOTE]

yok canımm ben o kadar dayanamam...yattığım yerden yeterim merak etme :roflol:

canım hamılesın dımı............merak ettım ınşş ..........opt

Allah mı söyletti canım... değilim ama kimyasal gebelik yaşadım maalesef, beni bıraktı gitti yıldızım.. inşallah dondurulmuş kardeşlerinden biriyle denemek istiyoruz ekimde bir aksilik çıkmazsa, o zaman sana hamileyim diye haber vermek nasip olsun bana inşallah :)

Günaydın canlarım,Geçmişi okuyamıyorum bugün işe geldim..İşlerim birikmiş...
Dün yumoşlarım toplandı herşeyyolunda sorun yok ama 10 tanecik toplanmış ((( boşu booşuna hemşire beni korkuttu...Ama onlarda o şekilde muayenelerde gördüler...Demekki ilacı ve iğneyi bırakınca yoluna girdi :)) Neyse bunlar geçmişte kaldı...Bugün arayacaklar transfer için çok heyecanlıyım :) Hepinizden Allah razı olsun..Kocaman öpüyorum sizleri..

merak ettik canım seni yaa...herşeyin yolunda olmasına sevindim inanki ...10 tane az mı daha nolsun..1 tanesi lazım sana....nasıldı toplama işlemi ?? ağrı acı oldumu??

Son düzenleme:
kızlar ya çok özür dilerim.....dün hastaneden dogru k.valideme getirdi eşim beni orda yattım derken sizlere haber veremedim ama hep aklımdaydınız ama evlerınde ınternet yoktu..Gece 1.de eve geldik..Yapabılecek bişey yoktu..

tahmin ettik kayınvalidende olduğunu ama yine de merak ettik işte...

merak ettik canım seni yaa...herşeyin tolunda olmasına sevindim inanki ...10 tane az mı daha nolsun..1 tanesi lazım sana....nasıldı toplama işlemi ?? ağrı acı oldumu??

haklısın devini hepiniz haklısınız haber veremedim..Herşey çok güzel geçti..Çokta basitmiş..herşey olurken uyuyorsunki zaten uyanınca herşey bitmiş..Çok şükür agrım olmadı benim...olursa diye agrı kesici verdiler...ömrümde ilk defa serum ve narkoz yedim....bebeklerim için....şuanda kullandığım 2 hapım var ve vajına için jelim var....

oooooooh diyorum derin bir nefes alıyorum. ay çok merak ettik cicoşum. ben biliyordum ama Allah'ın izniyle bişicikler olmayacak arkadaşıma diyordum. atlattın bitti gitti işte. 10 çok güzel bir sayı. tam istenilen bir durum diyordu benim doktorum 10-14 arası çok iyi yani. haydi gözün aydın cicoşum, herşey böyle yolunda gitmeye devam eder inşallah :)

Allah razı olsun hepinizden iyiki sizler varsınız.Allahım kalbinizde gönlünüzde ne varsa onu versin inşallah amin..Evet canım eşimde diyor 1 aşamamız kaldı diye ....Heyecan dorukta...Nebıleyım dah açok yumoş diye ben kendımı şartlamıştımda ...... Hayırlısı olsun canım...Bugün arayacakalr...işe geldim maillere bakmadan size yazıyorum patronda burda :)))

adacım senin kaç yumoşun toplanmıştı...
Haklısın ama bak bugülün 25 tane yumoşu çıkmış 4+2 tanesi sanırım döllenmişti

adacım senin kaç yumoşun toplanmıştı...
Haklısın ama bak bugülün 25 tane yumoşu çıkmış 4+2 tanesi sanırım döllenmişti

bak canım bugüş de benim doktorumun hastası. ve bizim doktor hep der önemli olan kalite diye. pko hastalarının yumurtalarını şöyle düşün bir yumurtanın 4'e bölünmüş hali gibi. 1/4'ü büyüklüğünde 4 küçük yumurta. onları hormonla büyütünce tabi hepsi kaliteli olamıyor ama sayıca fazla oluyorlar. yani senin 10 yumurtan 25 yumurtadan daha kalitelidir büyük ihtimalle.

benim 11 yumurtam toplandı ama 9'u gelişmiş durumdaymış 9'una işlem yapıldı ve 7'si döllendi. 5. güne kadar 5 tanesi geldi, bunlardan 3'ü kaliteli blastosist oldu. bakalım senin kaçı döllendi en heyecanlı kısım bu işte :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…