Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

**vallahi öyle adacım.kalbim pır pır atıyor...bugün arayacaklar ya.......heyecanla bekliyorum..hihoyyyt

o zaman tatlım hemen ara döllenmiş olmaları lazım şu saatlerde. onlar yoğunluktan aramayı unutabilir yada geciktirebilir :)

Biraz daha bekleyeyim...Aramazlarsa ben ararım canım...
Kızlar opu işleminden sonra hareketlerine dikkat edin lütfen..Ani kalkmalarda felan agrınınız çok am açok hafif olabilir..Ben bugün işteyim oturup kalkarken yavaş olmaya dikkat ediyorum...Ay verilen bu ilaç beni mahvetti süt ile içiliyor..agzımın tadını fena halde değiştiriyor..Sende kulalndınmı adacım..Monodoks,Prednol ve clidrol mu vajınal jel...

yok canım dediklerinin hiçbirini kullanmadım ben. antibiyotik ve progesteron iğnesi kullandım ben canım. bizim doktor iğne tercih ediyor. ama jel kullandıran da çok. bu arada ilaçlarından biri antibiyotikdir sanırım :)

hım olabilir canım..Vallahi kullandığım 2 kutu hap digeri jel...Haplardan bir tanesi süt ile içiliyor...5 gün kullanıcakmışım hepsini..Ama jeli gebe kalsamda devam edecekmısım onlar tamam dıyene kadar...Bebeğin tutunması için ortamı hazırlıyormuş jel....

evet canım ben de iğneyi gebe kalsam da kullandım ama kimyasal olunca bıraktım. progesteron rahmi kalınlaştırıyor, bebek tutunsun diye :)

günaydin kizlar nasilsiniz???
Aaaaaa kimler gelmis,canim gecmis olsun nasil gecti saricim???
Ben bi gecmisi okuyup geleyim...

sariciciv canim benim senin harika bi rakamin var 10 tane masallahhhhhhh,benim yumartalarim toplandiktan sonra hocam odama geldi ve dediki bana KIZIM 5 TANE YUMOSUMUZ VAR anaaaaaa dedim ben cok üzüldüm agladim o an oda bana dediki BANA 3 TANE LAZIM VE KALITESI LAZIM 50 TANE OLUP BI ISE YARAMAYAN YUMOSU NE YAPCAN SUCUKLU YUMURTAMI PISIRCEKSIN dedi ,canim önemli olan kalitesi....
Rabbim bu mübarek ayin hikmetine insallah en kaliteli yumous veriri sana oda hemen tutunurrr....

heheh süpermiş canım senin hoca :))))) aynen öyle bak iki tanesi yapışmış anneciğine maşallah :)

kızlar bugün 41. gün bende hala tık yok. bugün dişçi günüm olmazsa yarın doktorumla konuşucam birşey versin bana.. karnımda da ağrı var ama.. inşallah kötü bişi yoktur

Kızlarrrrrrrrrr,hastaneden aradılar..
Cuma günü sabah 10.da transferşm yapılacakmış..Çok erkendeğil demi...5.gün embriyosu değil..
11 yumurtanzı toplandı..10 tanesi kaliteli..8.tanesi döllendi dediler. Ay çok korkuyorum.Sizlere mutlu güzel haber vermeyi çok istiyorum...Bu topige negatif sonucun ugramasını istemiyorum..Ayagımızı sürüyelim bol bebişli topic olsun..Dua edelim hep beraber....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…