sariciciv canim benim senin harika bi rakamin var 10 tane masallahhhhhhh,benim yumartalarim toplandiktan sonra hocam odama geldi ve dediki bana KIZIM 5 TANE YUMOSUMUZ VAR anaaaaaa dedim ben cok üzüldüm agladim o an oda bana dediki BANA 3 TANE LAZIM VE KALITESI LAZIM 50 TANE OLUP BI ISE YARAMAYAN YUMOSU NE YAPCAN SUCUKLU YUMURTAMI PISIRCEKSIN dedi ,canim önemli olan kalitesi....
Rabbim bu mübarek ayin hikmetine insallah en kaliteli yumous veriri sana oda hemen tutunurrr....
kızlar bugün 41. gün bende hala tık yok. bugün dişçi günüm olmazsa yarın doktorumla konuşucam birşey versin bana.. karnımda da ağrı var ama.. inşallah kötü bişi yoktur
Kızlarrrrrrrrrr,hastaneden aradılar..
Cuma günü sabah 10.da transferşm yapılacakmış..Çok erkendeğil demi...5.gün embriyosu değil..
11 yumurtanzı toplandı..10 tanesi kaliteli..8.tanesi döllendi dediler. Ay çok korkuyorum.Sizlere mutlu güzel haber vermeyi çok istiyorum...Bu topige negatif sonucun ugramasını istemiyorum..Ayagımızı sürüyelim bol bebişli topic olsun..Dua edelim hep beraber....
Cuma günü sabah 10.da transferşm yapılacakmış..Çok erkendeğil demi...5.gün embriyosu değil..
11 yumurtanzı toplandı..10 tanesi kaliteli..8.tanesi döllendi dediler. Ay çok korkuyorum.Sizlere mutlu güzel haber vermeyi çok istiyorum...Bu topige negatif sonucun ugramasını istemiyorum..Ayagımızı sürüyelim bol bebişli topic olsun..Dua edelim hep beraber....
kızlar bugün 41. gün bende hala tık yok. bugün dişçi günüm olmazsa yarın doktorumla konuşucam birşey versin bana.. karnımda da ağrı var ama.. inşallah kötü bişi yoktur
:))) harikaydi ya benim hocam ilk basda istemedim onu adami tersledim ama harika bi is basradi....
ne oldu bakin anlatiyim bildiniz gibi mayada tedaviye karar verdik,orda iki doktor var biri adnan hoca biri osman hoca ben hep osman hoca üzere arastirmalarimi yaptim ve hep onun hastasi olarak gidecem diye hayal kurdum...
gidik neyse her ultrasona adnan hoca geldi toplam 5 defa gitdim 1 defacikkkk osman ho0ca geldi neyse bu böyledir dedim susudm:) yumoslarim toplancak gene adnan hoca ,birsey demedim ama transfer günü yeterin artik dedim,aslinda büyük bi hata ama iste susamadim,beni odamdan aldilar asaga götürdüler anaaaaaa bi baktim gene adnan hocaaa ya hocam ben osman hocami istioyrum sizi istemiyorum demisim adama :))yazik hic bozuntuya vermedi ve tam transfer olcak KIZIM CAGRIYIMMI OSMAN HOCANI dedi bana YOK HOCAM BEBEKLERIMI SIZ TOPLADINIZ GERISINIDE SIZ YAPIN dedim artik yaslinda cok büyük bi cahillik adam kizip dogru yapmasayi transfer...
Sonra ben daha sediyede yatarken beni esime söylemis :)))
:))) harikaydi ya benim hocam ilk basda istemedim onu adami tersledim ama harika bi is basradi....
ne oldu bakin anlatiyim bildiniz gibi mayada tedaviye karar verdik,orda iki doktor var biri adnan hoca biri osman hoca ben hep osman hoca üzere arastirmalarimi yaptim ve hep onun hastasi olarak gidecem diye hayal kurdum...
gidik neyse her ultrasona adnan hoca geldi toplam 5 defa gitdim 1 defacikkkk osman ho0ca geldi neyse bu böyledir dedim susudm:) yumoslarim toplancak gene adnan hoca ,birsey demedim ama transfer günü yeterin artik dedim,aslinda büyük bi hata ama iste susamadim,beni odamdan aldilar asaga götürdüler anaaaaaa bi baktim gene adnan hocaaa ya hocam ben osman hocami istioyrum sizi istemiyorum demisim adama :))yazik hic bozuntuya vermedi ve tam transfer olcak KIZIM CAGRIYIMMI OSMAN HOCANI dedi bana YOK HOCAM BEBEKLERIMI SIZ TOPLADINIZ GERISINIDE SIZ YAPIN dedim artik yaslinda cok büyük bi cahillik adam kizip dogru yapmasayi transfer...
Sonra ben daha sediyede yatarken beni esime söylemis :)))
canim arkadasim benim erken degil tabiki benimkide 3 gün transfer edildi bak bide hayirli cuma gününe denk geliyorsun bundada vardir bi hayir,sen rahat ol gülüm icini ferah tut.....
3. gün embriyosu transfer edecekler demek canım, olsun çok ama çok güzel. her doktorun tercihi farklı oluyor bence hiç sorun etme. tek embriyo konulacak değil mi cicoş. haydi bakalım ilk transferimiz senden geliyor, hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey yolunda gidecek canım cicoşum :)))))))) pozitif düşün, testte pozitifi göööör :)
adacım doktorunu telefonla arasan,sorsan adetinin bu kadar gecikmesi normalmi ? Belkide hemen gel diyecek canım lütfen ihmal etme...Dişciye gidip geldiğini doktoruna söyle....Ona göre yönlendirme yapabilir.kaydirigubbakcemile5
canim bencede doktoruna git belki bi ilac felan vere bilcek ihmale gelmez böyle seyler....
civcivim çokk güzell canım yaa...hadi bakalım hayırlısı...
cicosumm susmak insanin ellinde dgilki o an ama bak adam gene giciklik yapmadi :))) ikitanesi bende teyzsei:))) sana benim transferden sonra yaptiklarimi yazayim aklinda bulunsun istermisin öyle bi liste???
asucum hoşgeldin...ne alem kızsın valla yaa...
hadi asucuk sen yaptıklarını yaz, sonra ben de yazayım, bir kolaj yapalım ortaya :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?