Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

asucum Allah senden de razı olsun..Vallahi çoık güzel teselli ediyorsun..Çok güzel cevaplar veriyorsun..Senin poztifliğini hissediyorum ben...Bebişlerin çok şanlılar senin gibi anneleri olduğu için..Alalhım bebişlerinde san auzun ömürler versin..:Saruboceq:

kızlar bugün 41. gün bende hala tık yok. bugün dişçi günüm olmazsa yarın doktorumla konuşucam birşey versin bana.. karnımda da ağrı var ama.. inşallah kötü bişi yoktur

adacım doktorunu telefonla arasan,sorsan adetinin bu kadar gecikmesi normalmi ? Belkide hemen gel diyecek canım lütfen ihmal etme...Dişciye gidip geldiğini doktoruna söyle....Ona göre yönlendirme yapabilir.kaydirigubbakcemile5

:))) harikaydi ya benim hocam ilk basda istemedim onu adami tersledim ama harika bi is basradi....
ne oldu bakin anlatiyim bildiniz gibi mayada tedaviye karar verdik,orda iki doktor var biri adnan hoca biri osman hoca ben hep osman hoca üzere arastirmalarimi yaptim ve hep onun hastasi olarak gidecem diye hayal kurdum...
gidik neyse her ultrasona adnan hoca geldi toplam 5 defa gitdim 1 defacikkkk osman ho0ca geldi neyse bu böyledir dedim susudm:) yumoslarim toplancak gene adnan hoca ,birsey demedim ama transfer günü yeterin artik dedim,aslinda büyük bi hata ama iste susamadim,beni odamdan aldilar asaga götürdüler anaaaaaa bi baktim gene adnan hocaaa ya hocam ben osman hocami istioyrum sizi istemiyorum demisim adama :))yazik hic bozuntuya vermedi ve tam transfer olcak KIZIM CAGRIYIMMI OSMAN HOCANI dedi bana YOK HOCAM BEBEKLERIMI SIZ TOPLADINIZ GERISINIDE SIZ YAPIN dedim artik yaslinda cok büyük bi cahillik adam kizip dogru yapmasayi transfer...
Sonra ben daha sediyede yatarken beni esime söylemis :)))

canim arkadasim benim erken degil tabiki benimkide 3 gün transfer edildi bak bide hayirli cuma gününe denk geliyorsun bundada vardir bi hayir,sen rahat ol gülüm icini ferah tut.....

3. gün embriyosu transfer edecekler demek canım, olsun çok ama çok güzel. her doktorun tercihi farklı oluyor bence hiç sorun etme. tek embriyo konulacak değil mi cicoş. haydi bakalım ilk transferimiz senden geliyor, hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey yolunda gidecek canım cicoşum :)))))))) pozitif düşün, testte pozitifi göööör :)

kızlar bugün 41. gün bende hala tık yok. bugün dişçi günüm olmazsa yarın doktorumla konuşucam birşey versin bana.. karnımda da ağrı var ama.. inşallah kötü bişi yoktur

canim bencede doktoruna git belki bi ilac felan vere bilcek ihmale gelmez böyle seyler....

***sen varya sen cadısın cadıı..adamın eline düşmüşsün sus bariiiiii
benimde doktorum yıllık izinde muayenemi Alper Mumcu yaptı..Yumoşlarımı Alper Mumcu topladı...İnşallah transferimide kendisi yapar...Nasip böyleymiş..Vallahi bunlara takılı kalmıyorum ögrendim..Bu ekip işi bütün doktorlar orda aynı işi yapıyor aynı ilacı veriyor ne fark ederki hepside güzel cevap verıyor..zaten hemşire ile muhatap olouyorsun gerisi boşş..Ay bende şimdi amerikan hastanesinin başarı oranları nedir diye merak başladı..benim yumoşum iyise doktor istediği kadar gıcık olsun olacagı varsa olur....Alllaha kalmışşşbayanssulusmile

civcivim çokk güzell canım yaa...hadi bakalım hayırlısı...

ehehe sen de amma zilli çıkmışsın kıs asu :) şaka bir yana insan kime şartlandırdıysa kendini onu görmek istiyor yanında ama işte hep demek lazım hayırlısı neyse o olsun diye. senin için hayırlı olan adnan hocaymış, o vesile olmuş canım ne güzel :)

canim arkadasim benim erken degil tabiki benimkide 3 gün transfer edildi bak bide hayirli cuma gününe denk geliyorsun bundada vardir bi hayir,sen rahat ol gülüm icini ferah tut.....

kızlar cuma günü mübarek gün...Bebişlerim yola çıkacaklar desenize..Evet 3.gün embriyorsu demekki var bir bildikleri..Doktorum önceden 5.gün embriyosu demişti...
Ama 3.gün uyguluyorlar ne bileyim...Alalhım bilir herşeyim plandağımdan düşündüğümden farklı gelişiyor vardır elbet bir hayır...

cicosumm susmak insanin ellinde dgilki o an ama bak adam gene giciklik yapmadi :))) ikitanesi bende teyzsei:))) sana benim transferden sonra yaptiklarimi yazayim aklinda bulunsun istermisin öyle bi liste???

adacım doktorunu telefonla arasan,sorsan adetinin bu kadar gecikmesi normalmi ? Belkide hemen gel diyecek canım lütfen ihmal etme...Dişciye gidip geldiğini doktoruna söyle....Ona göre yönlendirme yapabilir.kaydirigubbakcemile5

canim bencede doktoruna git belki bi ilac felan vere bilcek ihmale gelmez böyle seyler....

bugün dişçi randevum var kızlar, o geçsin yarına gelmemiş olursa arıycam artık. gerçi ben 38 güne kadar uzamış bir insanım nisan ayında bakalım kısmette ne varsa o olacak, inşallah kötü bişi yoktur.

adacim okadarda zillilik olsun canim birakta:)) birsürü aci cekiyoruz :)))ALLAHIMA binlerce sükürler olsun canim adnan hocam benim dermisiim hahah

cicosumm susmak insanin ellinde dgilki o an ama bak adam gene giciklik yapmadi :))) ikitanesi bende teyzsei:))) sana benim transferden sonra yaptiklarimi yazayim aklinda bulunsun istermisin öyle bi liste???

ay agzından bal damlıyor ne kadar yardımseversin tatlım..Ada ve Sen çok sagolun iyiki varsınız...Yaz yaz yaz hemennnnsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…