Selam arkadaşlar ben geldim...Nasılsınız bakalım? Ne var ne yok bakamadım ama cicoş özetler herhalde... Cicoşum yumurtaların mı toplandı senin... Canım benim transfer ne zaman? Günler ne çabuk geçti birkaç gün sonra gün saymaya başlayacağız.....
Transferden Sonra Yaptıklarım
* önce bir güzel ağladım, oh bitti diye :)))))
* sedyeden yatağa aldıkları andan itibaren sürgüye tam 4 defa çiş yapma pahasına 4 saat boyunca yataktan hiç kalkmadım
* eve gitmek için tam 4 saat sonra giyindim, hemen arabaya bindirdi eşim ve çok yavaş yavaş eve gittik
* evde hemen yattım. arkadaşım geldi yemeğimi o getirdi bana
* wc ye kalktım sadece 1-2 defa
* her gün 3-4 litre su içtim
* ananas ve kuru kayısı yedim her gün
* sadece sebzeyle beslendim, kabızlık çekmemek için
* tuvalette asla ıkınmadım (zaten ananas ve kuru kayısı engelliyor kabızlığı)
* 3. gün ılık suyla yıkandım
* yoğurt, peynir ve süt tükettim
* her gün olmam gereken iğnem vardı, ilk 4 gün eve iğneci geldi sonraki günler eşim arabayla götürdü zaten çok yakındı
* annem geldi hergün bütün işlerimi o yaptı sağolsun
* ilk 2 gün genelde yattım, sonraki günler evde dolaşmaya başladım
* 9. gün gebelik testimi yaptırmak için evden çıktım, pozitifi gördüm, bir kahvaltı ettik eve döndük o kadar.
Selam arkadaşlar ben geldim...Nasılsınız bakalım? Ne var ne yok bakamadım ama cicoş özetler herhalde... Cicoşum yumurtaların mı toplandı senin... Canım benim transfer ne zaman? Günler ne çabuk geçti birkaç gün sonra gün saymaya başlayacağız.....
:))) adacim o aglama fasli bende nasil oldu biliyormusun,adnan hoca transfer edilen yumoslarin resmini verdi trasferden sonra bana bende onlara baktim dua etdim ve o an göz damlalarini tutamadim sagolsun hemsirem cok iyidi cok ilgilendi o susdurdu beni....
ikimizinkide nerdeyse ayni yaptiklarimizin...
bir de en önemlisi asucan ın dediği gibi her gün elim göbeğimde bebeğimle konuştum. bir de embriyolarımın fotoğrafını vermişlerdi bana, onları karşıma koyup benim canım kızım, canım oğlum diye konuşup durdum. 7. gün ağlama krizi geldi bebeğim tutmadı diye çabucak bertaraf edildim annem tarafından, o bile seviyordu torunum diye :) işte böyle. kısmetimde yokmuş ama bu defa daha inançla sarılacağım yavruma. haydi cicoşum göreyim seni ilk senden bekliyoruz :)))))))))
betycim hoşgeldin...asucum ve adacım bilgiler için çok sağolun....civcivim beni de heyecanlandırdın yaa....kalbim sıkışıyoo yarın sabah randevum var bakalım ne diyecek?? ne zaman toplanacak ne zaman transfer edilecek?? çok merak ediyorum çokk....
canim hos geldin nasil gecti ankara turun ???
inşallah canım benim çalışamıyorum hemen eşime haber vermiştim,şimdi arıyor,bişeymi oldu dedim yok diyor cuma günü dedinya diyor içim tuhaf oldu dayanamadım seni aradım diyor..Oda bana soruyor neden 3.gün embriyosu diye hastaneyi arayıp sorsam mı??
Hoş bulduk canım güzeldi Ankara iyi geldi bana....... Şimdilik herşey yolunda gitti...Eski doktorum ile görüştüm filmi hiç beğenmedi iyi çekememişler dedi muayene etti herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi.. Moral oldu bana.....
inşallah canım benim çalışamıyorum hemen eşime haber vermiştim,şimdi arıyor,bişeymi oldu dedim yok diyor cuma günü dedinya diyor içim tuhaf oldu dayanamadım seni aradım diyor..Oda bana soruyor neden 3.gün embriyosu diye hastaneyi arayıp sorsam mı??
hoşgeldin canımmm. seni merak ettik dün aramızda konuştuk, nasılsın betişim?
betycim hoşgeldin...asucum ve adacım bilgiler için çok sağolun....civcivim beni de heyecanlandırdın yaa....kalbim sıkışıyoo yarın sabah randevum var bakalım ne diyecek?? ne zaman toplanacak ne zaman transfer edilecek?? çok merak ediyorum çokk....
Hoş bulduk canım güzeldi Ankara iyi geldi bana....... Şimdilik herşey yolunda gitti...Eski doktorum ile görüştüm filmi hiç beğenmedi iyi çekememişler dedi muayene etti herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi.. Moral oldu bana.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?