Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

transfer gününü ve o geceyi sadece ihtiyac icin kalkiyorsun sürekli yatiyorsun.....
Her gün 2 yada 3 litre su ic
Her aksam iki kivi ve bi parca ananas
Ceviz ye canim günde iki tane
Iliskiden kesin uzak duruyorsun
egilip yukarilara uzanmiyorsun
Sivi yemekler ye
Egerki durumun el veriyorsa transferin 2 günü kendini yormadan disari cik ve biar dolas ama yormuycan kendini...
her sabah öglen ve aksam göbegni oksa sende esinde ve esin öpsün Göbegni:)

Tabi bunlar bahanesi canim artik hersey RAbbime kalmis o ol derse bunlari yapmadanda olcak ama ben yaptim

evet canlarım tek embriyo transfer edilecekmiş.....embriyolog öyle söyledi.....Bu arad ben yumurta sayımı 10 diye hatırlarken 11 miş...narkozu atamamışım daha :)))

Transferden Sonra Yaptıklarım

* önce bir güzel ağladım, oh bitti diye :)))))
* sedyeden yatağa aldıkları andan itibaren sürgüye tam 4 defa çiş yapma pahasına 4 saat boyunca yataktan hiç kalkmadım
* eve gitmek için tam 4 saat sonra giyindim, hemen arabaya bindirdi eşim ve çok yavaş yavaş eve gittik
* evde hemen yattım. arkadaşım geldi yemeğimi o getirdi bana
* wc ye kalktım sadece 1-2 defa
* her gün 3-4 litre su içtim
* ananas ve kuru kayısı yedim her gün
* sadece sebzeyle beslendim, kabızlık çekmemek için
* tuvalette asla ıkınmadım (zaten ananas ve kuru kayısı engelliyor kabızlığı)
* 3. gün ılık suyla yıkandım
* yoğurt, peynir ve süt tükettim
* her gün olmam gereken iğnem vardı, ilk 4 gün eve iğneci geldi sonraki günler eşim arabayla götürdü zaten çok yakındı
* annem geldi hergün bütün işlerimi o yaptı sağolsun
* ilk 2 gün genelde yattım, sonraki günler evde dolaşmaya başladım
* 9. gün gebelik testimi yaptırmak için evden çıktım, pozitifi gördüm, bir kahvaltı ettik eve döndük o kadar.

Selam arkadaşlar ben geldim...Nasılsınız bakalım? Ne var ne yok bakamadım ama cicoş özetler herhalde... Cicoşum yumurtaların mı toplandı senin... Canım benim transfer ne zaman? Günler ne çabuk geçti birkaç gün sonra gün saymaya başlayacağız.....

:))) adacim o aglama fasli bende nasil oldu biliyormusun,adnan hoca transfer edilen yumoslarin resmini verdi trasferden sonra bana bende onlara baktim dua etdim ve o an göz damlalarini tutamadim sagolsun hemsirem cok iyidi cok ilgilendi o susdurdu beni....
ikimizinkide nerdeyse ayni yaptiklarimizin...

canim hos geldin nasil gecti ankara turun ???

bir de en önemlisi asucan ın dediği gibi her gün elim göbeğimde bebeğimle konuştum. bir de embriyolarımın fotoğrafını vermişlerdi bana, onları karşıma koyup benim canım kızım, canım oğlum diye konuşup durdum. 7. gün ağlama krizi geldi bebeğim tutmadı diye çabucak bertaraf edildim annem tarafından, o bile seviyordu torunum diye :) işte böyle. kısmetimde yokmuş ama bu defa daha inançla sarılacağım yavruma. haydi cicoşum göreyim seni ilk senden bekliyoruz :)))))))))

esimde olsun bende olayim bu güne geldik her sabah yataktan kalkmadan esim gelir 3 defa göbegmi öper oglusum kizim diye sever öyle gider ise bende kalktiktan sonra severim konusurum öyle kalakriz yataktan,bunlar bence cok önemli onlar herseyi his ediyor...

hoşgeldin canımmm. seni merak ettik dün aramızda konuştuk, nasılsın betişim?

evet canım neredeyse aynı yaptıklarımız bak maşallah senin yavruların içinde benimki bırakıp gitti. demek ki neymiş nasip kısmet, vaktin gelmesi lazımmış. burdan da bunu anlıyoruz. yani dikkat edelim tabi ama abartmadan :)

betycim hoşgeldin...asucum ve adacım bilgiler için çok sağolun....civcivim beni de heyecanlandırdın yaa....kalbim sıkışıyoo yarın sabah randevum var bakalım ne diyecek?? ne zaman toplanacak ne zaman transfer edilecek?? çok merak ediyorum çokk....

inşallah canım benim çalışamıyorum hemen eşime haber vermiştim,şimdi arıyor,bişeymi oldu dedim yok diyor cuma günü dedinya diyor içim tuhaf oldu dayanamadım seni aradım diyor..Oda bana soruyor neden 3.gün embriyosu diye hastaneyi arayıp sorsam mı??

daha dur canım dur ama herşey çok güzel olucak....

canim hos geldin nasil gecti ankara turun ???

Hoş bulduk canım güzeldi Ankara iyi geldi bana....... Şimdilik herşey yolunda gitti...Eski doktorum ile görüştüm filmi hiç beğenmedi iyi çekememişler dedi muayene etti herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi.. Moral oldu bana.....

canim 3.gün olmasi olumsuz bir durumun oldunu gösterecek birsey degilki bak benimkide 3gün transfer edildi ve ALLAHA sükür bebeklerim benimle,bence buna takipta moralini bozma,ama icin rahat olacaksa ara...

betycim hoşgeldin ay çok sevindim inşallah doktorun söylediği dogrudur...Hayırlısı olsun tatlım...Şu dönemlerde morale çok ama çok ihtiyacımzı var..Evet güzelim yumoşlarım toplandı hatta cuma transferim var acayip heyecanlıyım...Songünlerde çok negatif duydum..Benımde 3.gün embriyosu konulacak o yüzden acabalarım oluştu...offfffffffff

Cok sevindim canim sükürler olsun insallah bundan sonrada sorunsuz gecer,mayayada gitdinmi???

cicoşum benim 5. gün AA kalite ama benimle birlikte değil bebişim, asunun 3. gün ama ikizleri olacak. bilmem başka birşey dememe gerek var mı kankim :)

hoşgeldin canımmm. seni merak ettik dün aramızda konuştuk, nasılsın betişim?

Hoşbulduk canım nasıl özlemişim sizi... Hergün acaba ne yaptılar ne konuşuyorlar neler oldu diye çatladım..... Ben cuma gününe göre biraz daha iyiyim o ilk şoku atlattım Ankarada da herşey yolunda gitti şükür raporum tam gününde hazır olacak..... Benden haberler böyle.... Sizlerde ne var ne yok anlatın bakayım....

Hoşbulduk canım sende de heyecan başladı demek...... merak etme canım herşey çok güzel olacaktır inşallah hiç bir sorun çıkmayacak Senin kaçıncı iğnendi bugün?

süper haber betişim çok ama çooook sevindim. belki bir daha film ister ve onda temiz çıkar inşallah herşey. ay çok şahane bir haber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…