Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cicoşum benim 5. gün AA kalite ama benimle birlikte değil bebişim, asunun 3. gün ama ikizleri olacak. bilmem başka birşey dememe gerek var mı kankim :)

Evet hepsinin farkındayım ama gelde içime anlat....herşeyde bir hayır vardır diyorum....Anlıyorsunuzdur beni oluyor işte böyle durumlar..Aradım hastaneyi 5.günüm pazara geliyormuş...Cuma gününün uygunluguna dr ile lab.karar veriyormuş.Lab ban adiyorki siz herşeyi çok detaylı inceliyorsunzu yapmayın lütfen bakın dondurulacak yumurta sayınız da var bunları dert etmeyin diyor..

Hoşbulduk canım.... Çok az kalmış... 3. gün 5. gün diye kafana takma doktorlar bunu daha iyi bilirler sonuçta... Ben de 5. gün istiyordum hatta çok ısrar ettim... Ama dr 3. günün daha uygun olduğuna karar verdi "embriyosu çok olanlarda 5. günü bekletiyoruz az embriyo varsa riske atmıyoruz" dediler..... Negatif sonuçların yanında pozitiflerde çkıyor seninki de pozitiflerin içinde olacak inşallah....

bebis_asuman .!.:
Cok sevindim canim sükürler olsun insallah bundan sonrada sorunsuz gecer,mayayada gitdinmi???

Saol canım...Mayaya gidemedim maalesef vaktim olmadı..... Zaten Osman Bey de yoktu gitmemin bir anlamı olmazdı....

beticim ben iğne kullanmıyorumki yumoşlarım dün toplandı..Doktorum 2 hap ve jel verdi...

batycim bana sormuş civcivimm...bugün 9.iğnemi olacağım..yarın da kontrolüm var tahminime göre yarın akşam çatlatm aiğnesi olur cumartesi de yumoş toplarlar...ama bilmiyorum herşey olabilir...

Kızlar Özlem nerelerde? Sesi çıkmıyor.... ne yaptı o merak ettim....

özlemin sabah kontrolü vardı canım öğlen gelir o da ...

batycim bana sormuş civcivimm...bugün 9.iğnemi olacağım..yarın da kontrolüm var tahminime göre yarın akşam çatlatm aiğnesi olur cumartesi de yumoş toplarlar...ama bilmiyorum herşey olabilir...

Oh oh maşaallah güzel güzel çatlasın yumoşların sonra da güzel embriyoların olsun inşallaaaahhh!!!!!

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım..hayırlısı ise cuma günüde atlatayım herşey güzel olucak inşallah...içim garip oldu yaaaaaaa

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım..hayırlısı ise cuma günüde atlatayım herşey güzel olucak inşallah...içim garip oldu yaaaaaaa

Canim transferden sonra nereye gideceksin kendi evinemi kayinvaldenemi???
Bizi habersiz birakmasin insallah...

Canim transferden sonra nereye gideceksin kendi evinemi kayinvaldenemi???
Bizi habersiz birakmasin insallah...

CADIARZUsizi habersiz bırakmak istemiyorum..%90 evime giderim..Cuma,C.tesi ve Pazar yatarım P.tesi işe gelirim...Dün k.validemde yattım sağolsun kaldırmadı hiç beni...Ama havalar sıcak evimde yatarım..Ay yatmakta çok zor hiç beceremem sıkılıırm..

canim bak doktoruna gene sor ama benim doktorumda embriologcumda hemsiremde sadece o günü ve o geceyi yatarak gecirin kendinizi yorumuycak sekilde disari cikin dedi,belki sürekli yatmakta iyi degildir sen gene sor ama doktoruna bana denilen bunlardi...
Ben transferden bir gün sonra esimle ciktim 2 saate yakin gezdik ama sürekli oturdum,aslinda benim 2 saatde gezdim yeri normal bi insan 45dk gezer yani okadar yavas ve dikaetli yürüdüm...

selam kızlar ben geldım ama hıc gule gule gelmedım...
yumurtalarım gelısmıyomus cok moralım bozuldu tedavıyı kesebılırmıs yarın karar verecek nasıl uzgunum anlatamam dr anlatıyodu dedım yarın konusalım....
ya ben bu kadar mı kadersızım nıye boyle oluyo
ben bıraz daha kahrolayım donerım

tabi tabi çok hareketsiz kalmak da iyi değil. ben de sürekli ev içinde gezdim durdum, balkonumuz var böyle ağaçlık alana bakan orada oturup temiz hava aldım. yani sürekli yatmak olmaz ama ilk gün baya yattım. gerçi ilk gün tutunmazmış embriyoloğum öyle söylemişti. benim transfer perşembeydi pazar günü falan olacaktır tutunma demişti :)

dur bakalım özcüm ya, neden gelişmiyormuş, ne güzel büyüyorlardı bir günde mi durdu gelişmesi. belki daha yüksek bir doz verir, hemen yelkenleri suya indirme ne olur. hiç açıklama yapmadı mı, ilacını direk olarak kesti mi ne oldu?

canim gecmis olsun ama hemen moralini bozma,belki bi ek igne felan vere bilir ve hic birsey iptal olmaz,hemen olumsuz düsünme canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…