cicoşum benim 5. gün AA kalite ama benimle birlikte değil bebişim, asunun 3. gün ama ikizleri olacak. bilmem başka birşey dememe gerek var mı kankim :)
betycim hoşgeldin ay çok sevindim inşallah doktorun söylediği dogrudur...Hayırlısı olsun tatlım...Şu dönemlerde morale çok ama çok ihtiyacımzı var..Evet güzelim yumoşlarım toplandı hatta cuma transferim var acayip heyecanlıyım...Songünlerde çok negatif duydum..Benımde 3.gün embriyosu konulacak o yüzden acabalarım oluştu...offfffffffff
bebis_asuman .!.:Cok sevindim canim sükürler olsun insallah bundan sonrada sorunsuz gecer,mayayada gitdinmi???
Hoşbulduk canım nasıl özlemişim sizi... Hergün acaba ne yaptılar ne konuşuyorlar neler oldu diye çatladım..... Ben cuma gününe göre biraz daha iyiyim o ilk şoku atlattım Ankarada da herşey yolunda gitti şükür raporum tam gününde hazır olacak..... Benden haberler böyle.... Sizlerde ne var ne yok anlatın bakayım....
Hoşbulduk canım sende de heyecan başladı demek...... merak etme canım herşey çok güzel olacaktır inşallah hiç bir sorun çıkmayacak Senin kaçıncı iğnendi bugün?
süper haber betişim çok ama çooook sevindim. belki bir daha film ister ve onda temiz çıkar inşallah herşey. ay çok şahane bir haber :)
beticim ben iğne kullanmıyorumki yumoşlarım dün toplandı..Doktorum 2 hap ve jel verdi...
Kızlarrrrrrrrrr,hastaneden aradılar..
Cuma günü sabah 10.da transferşm yapılacakmış..Çok erkendeğil demi...5.gün embriyosu değil..
11 yumurtanzı toplandı..10 tanesi kaliteli..8.tanesi döllendi dediler. Ay çok korkuyorum.Sizlere mutlu güzel haber vermeyi çok istiyorum...Bu topige negatif sonucun ugramasını istemiyorum..Ayagımızı sürüyelim bol bebişli topic olsun..Dua edelim hep beraber....
Kızlar Özlem nerelerde? Sesi çıkmıyor.... ne yaptı o merak ettim....
batycim bana sormuş civcivimm...bugün 9.iğnemi olacağım..yarın da kontrolüm var tahminime göre yarın akşam çatlatm aiğnesi olur cumartesi de yumoş toplarlar...ama bilmiyorum herşey olabilir...
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım..hayırlısı ise cuma günüde atlatayım herşey güzel olucak inşallah...içim garip oldu yaaaaaaa
Canim transferden sonra nereye gideceksin kendi evinemi kayinvaldenemi???
Bizi habersiz birakmasin insallah...
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım..hayırlısı ise cuma günüde atlatayım herşey güzel olucak inşallah...içim garip oldu yaaaaaaa
selam kızlar ben geldım ama hıc gule gule gelmedım...
yumurtalarım gelısmıyomus cok moralım bozuldu tedavıyı kesebılırmıs yarın karar verecek nasıl uzgunum anlatamam dr anlatıyodu dedım yarın konusalım....
ya ben bu kadar mı kadersızım nıye boyle oluyo
ben bıraz daha kahrolayım donerım
selam kızlar ben geldım ama hıc gule gule gelmedım...
yumurtalarım gelısmıyomus cok moralım bozuldu tedavıyı kesebılırmıs yarın karar verecek nasıl uzgunum anlatamam dr anlatıyodu dedım yarın konusalım....
ya ben bu kadar mı kadersızım nıye boyle oluyo
ben bıraz daha kahrolayım donerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?