Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

yok ılacları kesmedı devam dedı yarın kara verırız dedı ama
benı yıktıya sımdı olmazdıııııııııı

Canım bozma moralini bekle bir gün daha.... Benim de bu son tedavimde yumurtalarım gelişmemişti ilk başta ama sonra bir baktık güzel güzel büyümeye başlamışlar.... dur hemen üzülüp kahrolma öyle..... Herşeyde bir hayır vardır....

Hoşgelsin özcüm :) Yelkenleir fora yapma lütfen aynısı benim başıma geldi çok yumurtan var dediler iğneyi kestiler tedavi sonrası sıvı birikmesi olabilir dediler eyvahlarla dün gittim hastaneye tatlım...Ama korkulan olmadı yumurta sayımı duyunca sevineyim mi üzüleyimmi anlamadım düşün artık..Dr ne yapsın bir anda o şekilde gördü yarın herşey başka olabilir..Güçlü ol...Ben yok yere gerildim...

Gezginci seni senin veletlerde fırlama olurlar gibime geldi ana baba gezginci oynak :)))

Aynen öyle adacım bizler zor kazanınca kaybetmemek için çok abartıyor olabiliriz.Napalım isteyerek yapmıyoruzki..opuyorumnanaktan.

Hem bunun çareleri var benim de büyümemişti iğneyi bir gün daha kullan dediler aynı devam ederse başka bir ilaç takviyesi yapacaklardı... Ama herşey normale dönünce gerek kalmadı belki sana da takviye bir ilaç verirler

canım ne yaptın çok merak ettim kaç yumurtan olmuş anlatsana zor oldumu

Canım beni yok yere telaşlandırmışlar...Topu topu 11 yumurtam çıktı..Ohhs var diye aklım çıktı..tedavim yarım kalacak diye korktum.....Benden iğneyi yumurta baskılayıcı fısfısı hemen kesmişlerdir....Öyle korkulacak bişey olmadı..Cuma günü transferim olucak...3.gün embriyorsu biraazda buna takılı kaldım bugün ama yapacak bişey yok..Vakti zamanı geldiyse olucak....Dur durak dinlemez veletler...

hahahah cicosum haketden babasina cekerse benim sipalar yandim ben:)) benim herif cok gezgin benide o tesvik ediyor dermisim:)))

he he adanında dediği gibi sen zillisin bencede cadısın :))) ay çok merak ediyorum sizin sıpaları ortaya karışımınız çıkacaktır eminim :)))):teytey:

lülülülülülü bakalim nasil birsey cikar bende merak ediyorum ama isterimki gözleri babasininkine benzer onun yesil gözleri var,aslinda hic önemli degil ama insan genede merak ediyor,ben size hemen resimlerini yollarim burdan...
hatda benimki ben hastanedeyken bile gönderiri burdan sizlere ben söylerim ona...

oo süper olur......kaydirigubbakcemile5

kızlar hepınızede cok tesekkurederım moral oldunuz....
yarını beklıycem artık kos kos n yapalım kaderım boyle demek kı bundada vardır bı hayır allahım olsun yardımcım
salak gıbı oldum ortada bıyerde kaldım oyleeeee
anlamıyorum kı pazartesı hesey yolundaydı.....
yaaa dua edın kızlar artık kotu bısey duymak ıstemıyorum yeterınce duydum cunkı...
yarın ıyı haberler verır dr bugun dınlemedım bıle anlatıyodu cok moralım bozulur dıeee
yarın konusuruz dedım tamam dedı...
allahım sonumuzu hayır etsın ıns...

kusum gecmıs olsun canım kusura bakma kendı derdımden...sevındım guzel bı haber aldık bugun ıns daha guzel haberlerınıde alırız.....

betusum guzel arkadasım sende hosgeldın....
ıyı haberlerını okudum ıns hersey hep yolunda gıderrrr
gule gule gıder....
gule gule gelır..
gule gule yasarsınopuyorumnanaktan

özelmcim moralini bozma hemen bak benim basima ne gelmisdi,biz sabah ultrasona gitdik ve o gün kan alinmisdi,hersey yollunda diye bizi geri gönderdiler aksama dogru bize bi telefon geldi merkezden acil buraya gelmelisiniz diye biz apar topar gitdik,benim üsteki yumurtalar büyüp altan büyüyenleri engelyiormus ve bunu sadece ek bi igneyle tedavi ede biliriz dedi doktorum egerki düzelmese hersey iptal olcak demezmia dam bana bide ben geldim yurtdisindan,alarmisin sizlarmisin,neyse biz 4 gün daha ek bi igne kulandik ve hersey sükürler olsun düzeldi...
canim moralini bozma belki sendede ek bi igne yada ilac vere bilir....

yok ılacları kesmedı devam dedı yarın kara verırız dedı ama
benı yıktıya sımdı olmazdıııııııııı

ah be özüm dur bekle lütfen. yarın ne diyeceğini duyalım doktorunun. bence hala umut var. ama eğer ki gelişmiyorsa önümüzdeki ay kısa protokol ya da başka bir ilaç dener. bak benim de ilk tedavim lucrin kullandım bitti gonal f e geçecekken iptal oldu regl geciktiği için. her işte bir hayır var, lütfen isyan etme özüüüm.

ıns asucanım ama hıc umudum kalmadı belkı cok kırıldım bugun ondan oyle hıssedıyorum hanı butun hevesım kactı...nesem gıttı....bombos kaldım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…