dur bakalım özcüm ya, neden gelişmiyormuş, ne güzel büyüyorlardı bir günde mi durdu gelişmesi. belki daha yüksek bir doz verir, hemen yelkenleri suya indirme ne olur. hiç açıklama yapmadı mı, ilacını direk olarak kesti mi ne oldu?
selam kızlar ben geldım ama hıc gule gule gelmedım...
yumurtalarım gelısmıyomus cok moralım bozuldu tedavıyı kesebılırmıs yarın karar verecek nasıl uzgunum anlatamam dr anlatıyodu dedım yarın konusalım....
ya ben bu kadar mı kadersızım nıye boyle oluyo
ben bıraz daha kahrolayım donerım
selam kızlar ben geldım ama hıc gule gule gelmedım...
yumurtalarım gelısmıyomus cok moralım bozuldu tedavıyı kesebılırmıs yarın karar verecek nasıl uzgunum anlatamam dr anlatıyodu dedım yarın konusalım....
ya ben bu kadar mı kadersızım nıye boyle oluyo
ben bıraz daha kahrolayım donerım
canim bak doktoruna gene sor ama benim doktorumda embriologcumda hemsiremde sadece o günü ve o geceyi yatarak gecirin kendinizi yorumuycak sekilde disari cikin dedi,belki sürekli yatmakta iyi degildir sen gene sor ama doktoruna bana denilen bunlardi...
Canım asucum benim doktorum ilk gün şöyle dedi , eskidendi 12 gün istirat vermek artık yok...işlemin öglen mi oldu aksam evde yat yeter sabah işe gidebilirsin..Yanlızca hareketlerine dikkat edeceksin demişti...kaydirigubbakcemile5
Ben transferden bir gün sonra esimle ciktim 2 saate yakin gezdik ama sürekli oturdum,aslinda benim 2 saatde gezdim yeri normal bi insan 45dk gezer yani okadar yavas ve dikaetli yürüdüm...
tabi tabi çok hareketsiz kalmak da iyi değil. ben de sürekli ev içinde gezdim durdum, balkonumuz var böyle ağaçlık alana bakan orada oturup temiz hava aldım. yani sürekli yatmak olmaz ama ilk gün baya yattım. gerçi ilk gün tutunmazmış embriyoloğum öyle söylemişti. benim transfer perşembeydi pazar günü falan olacaktır tutunma demişti :)
canım ne yaptın çok merak ettim kaç yumurtan olmuş anlatsana zor oldumu
hahahah cicosum haketden babasina cekerse benim sipalar yandim ben:)) benim herif cok gezgin benide o tesvik ediyor dermisim:)))
he he adanında dediği gibi sen zillisin bencede cadısın :))) ay çok merak ediyorum sizin sıpaları ortaya karışımınız çıkacaktır eminim :)))):teytey:
lülülülülülü bakalim nasil birsey cikar bende merak ediyorum ama isterimki gözleri babasininkine benzer onun yesil gözleri var,aslinda hic önemli degil ama insan genede merak ediyor,ben size hemen resimlerini yollarim burdan...
hatda benimki ben hastanedeyken bile gönderiri burdan sizlere ben söylerim ona...
kızlar hepınızede cok tesekkurederım moral oldunuz....
yarını beklıycem artık kos kos n yapalım kaderım boyle demek kı bundada vardır bı hayır allahım olsun yardımcım
salak gıbı oldum ortada bıyerde kaldım oyleeeee
anlamıyorum kı pazartesı hesey yolundaydı.....
yaaa dua edın kızlar artık kotu bısey duymak ıstemıyorum yeterınce duydum cunkı...
yarın ıyı haberler verır dr bugun dınlemedım bıle anlatıyodu cok moralım bozulur dıeee
yarın konusuruz dedım tamam dedı...
allahım sonumuzu hayır etsın ıns...
yok ılacları kesmedı devam dedı yarın kara verırız dedı ama
benı yıktıya sımdı olmazdıııııııııı
özelmcim moralini bozma hemen bak benim basima ne gelmisdi,biz sabah ultrasona gitdik ve o gün kan alinmisdi,hersey yollunda diye bizi geri gönderdiler aksama dogru bize bi telefon geldi merkezden acil buraya gelmelisiniz diye biz apar topar gitdik,benim üsteki yumurtalar büyüp altan büyüyenleri engelyiormus ve bunu sadece ek bi igneyle tedavi ede biliriz dedi doktorum egerki düzelmese hersey iptal olcak demezmia dam bana bide ben geldim yurtdisindan,alarmisin sizlarmisin,neyse biz 4 gün daha ek bi igne kulandik ve hersey sükürler olsun düzeldi...
canim moralini bozma belki sendede ek bi igne yada ilac vere bilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?