Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ıns asucanım ama hıc umudum kalmadı belkı cok kırıldım bugun ondan oyle hıssedıyorum hanı butun hevesım kactı...nesem gıttı....bombos kaldım....

yok canim sakin öyle düsünme bak adam ne güzel aciklyior hadi sonuna kadar oyalayip hersey bitdikten sonra ay iptal etmeliyiz yada bilmem ne dese daha mi iyi olacak canim...
Bundada var bi hayir diye düsün olumsuzluga kapilma...

hıcbısey bılmıyorum....dr uda dınlemedım.....belkı adam bısey dıyecektı....hıc sevmıyorum bu huyumu benı uzecek bısey olursa hemen kacıyorum hıc acımı oldugu yerde yasamıyorum....

canim benim yaaa hele dur bakalim yarin bi olsun bakalim,belki bosuna üzmüs olacaksin bukadar kendini....

ıns kızlar yaaaaa....dr kesın ıptal demedı....yarınkı durumada bakalım ona gore dedı....karar verırız....benım yumurta problemımde yok...herseyım tıkır tıkır ısler...senın ılaclara cevap vermenle ılgılı dedı....

eee daha ne canim bak bugün bosuna üzmüs olacaksin kendini ve hersey devam edecek insallah....

ısyan degıl benım kı allah korusun ben neler yasadımda ısyan etmedım....sadece duru kabullenememe dıyelım bız...
ıns duzelı herseyyyy

canım benim inşallah iptal olmayacağı haberini alırsın yarın, ya da şöyle demek daha doğru belki de hayırlı haber ne olacaksa onu alırsın. bazen çok kötü sandığımız olaylar bizim için daha güzel olayları engellememek adına yaşadıklarımız oluyor biliyorsun.

peki ilaç dozunu falan değiştirdi mi?

hayır bugum sabah cedrodıde onda bugun 5 dede gonal f 200 aynı degıstırmedı....

hayılısı neyse o olsun
mevlam n eylerse guzel eyler...
ben bı dılek tuttum allahım ıns kabul eder....

hayır bugum sabah cedrodıde onda bugun 5 dede gonal f 200 aynı degıstırmedı....

Güzel düşün güzel olsun canım sana söyledim ya aynı şey beim başıma geldi ama sonra herşey yoluna girdi.... Adacığımın da söylediği gibi hayırlı olanı dile..... Hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım ama moralini bozup da stres yapma bak düzeleceği varsa da düzelmez

hastaneyı aradım sımdı dr amalıyattaymıs cıkınca aratacaklar.....

evet canım, telefonda da olsa bir konuşun doktorunla. sana nedenlerini söyler için rahat eder hiç değilse böyle kurmakla olmaz ki özcüm. ben inanıyorum ki bu tedavin yarım kalmayacak.

ayyyy ıns canım...yadıgın gıbı olur....cumlelerımızden bal damlıyoooooopuyorumnanaktan
evet canım, telefonda da olsa bir konuşun doktorunla. sana nedenlerini söyler için rahat eder hiç değilse böyle kurmakla olmaz ki özcüm. ben inanıyorum ki bu tedavin yarım kalmayacak.

aslında bence en küçüğü 13 mm se normal gibi ama .. belki şöyle bir durum vardır. en son gittiğinden beri değişmediyse yani 13 ken 13 kaldıysa onun için gelişmiyor demiştir özcüm.

arasında bakalım bellı olurrrrrrr....sımdı okudum aslında normal bı deger 7 gune gore sekızıncıyı bugun vurduracagım daha.....
aslında bence en küçüğü 13 mm se normal gibi ama .. belki şöyle bir durum vardır. en son gittiğinden beri değişmediyse yani 13 ken 13 kaldıysa onun için gelişmiyor demiştir özcüm.

özcüm dediğim gibi olmuş olabilir. en son gittiğinde de bu ölçülerdeyseler onunla ilgili bir sorun olmuş olabilir. ilaç dozun hiç değişmedi senin değil mi özcüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…