ıns asucanım ama hıc umudum kalmadı belkı cok kırıldım bugun ondan oyle hıssedıyorum hanı butun hevesım kactı...nesem gıttı....bombos kaldım....
ah be özüm dur bekle lütfen. yarın ne diyeceğini duyalım doktorunun. bence hala umut var. ama eğer ki gelişmiyorsa önümüzdeki ay kısa protokol ya da başka bir ilaç dener. bak benim de ilk tedavim lucrin kullandım bitti gonal f e geçecekken iptal oldu regl geciktiği için. her işte bir hayır var, lütfen isyan etme özüüüm.
ıns kızlar yaaaaa....dr kesın ıptal demedı....yarınkı durumada bakalım ona gore dedı....karar verırız....benım yumurta problemımde yok...herseyım tıkır tıkır ısler...senın ılaclara cevap vermenle ılgılı dedı....
canım benim inşallah iptal olmayacağı haberini alırsın yarın, ya da şöyle demek daha doğru belki de hayırlı haber ne olacaksa onu alırsın. bazen çok kötü sandığımız olaylar bizim için daha güzel olayları engellememek adına yaşadıklarımız oluyor biliyorsun.
peki ilaç dozunu falan değiştirdi mi?
hayır bugum sabah cedrodıde onda bugun 5 dede gonal f 200 aynı degıstırmedı....
Güzel düşün güzel olsun canım sana söyledim ya aynı şey beim başıma geldi ama sonra herşey yoluna girdi.... Adacığımın da söylediği gibi hayırlı olanı dile..... Hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım ama moralini bozup da stres yapma bak düzeleceği varsa da düzelmez
evet canım, telefonda da olsa bir konuşun doktorunla. sana nedenlerini söyler için rahat eder hiç değilse böyle kurmakla olmaz ki özcüm. ben inanıyorum ki bu tedavin yarım kalmayacak.
aslında bence en küçüğü 13 mm se normal gibi ama .. belki şöyle bir durum vardır. en son gittiğinden beri değişmediyse yani 13 ken 13 kaldıysa onun için gelişmiyor demiştir özcüm.
pekı kızlar 7. gunde 13 mm normal mı
özcüm dediğim gibi olmuş olabilir. en son gittiğinde de bu ölçülerdeyseler onunla ilgili bir sorun olmuş olabilir. ilaç dozun hiç değişmedi senin değil mi özcüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?