Ah ah özcüm ya ben ne yapayım bende 8.gün bütün ilaçları kestim...Neymiş çok yumurtam olmaz zararlıymış ohssden süphelendiler....Tranferim olucak 3.gün embriyosu koyacaklar.........hastaneyi aradım çok rahat birşekilde lab..bana diyorki 5.gün pazara denk geliyor pazar kapalılar...C.tesi yarım gün hemde çok kalabalık en uygununu cuma günü olmasına karar vermişler.Bana diyorki sen düşünme dert etme diyorlar ne kadar rahatlar..gerildim bugün.....Onlar için herşey kolay ben emek veriyorum,umut baglıyorum para veriyorum.....Bu kadar hafife alınmamalı...
cicoş yani 5. gün pazara geldiği için mi 3. gün transfer ediyorlar. neden sadece buysa ara o zaman 6. gün transferi istiyorum de canım. 6. günde de transfer yapılıyor bilsem ben de ondan isterdim. ama kalite hakkında şüpheleri varsa onu açık açık söylesinler. bu kadar da olmaz kapalıyız demek ne demek !!!!!!
Ah ah özcüm ya ben ne yapayım bende 8.gün bütün ilaçları kestim...Neymiş çok yumurtam olmaz zararlıymış ohssden süphelendiler....Tranferim olucak 3.gün embriyosu koyacaklar.........hastaneyi aradım çok rahat birşekilde lab..bana diyorki 5.gün pazara denk geliyor pazar kapalılar...C.tesi yarım gün hemde çok kalabalık en uygununu cuma günü olmasına karar vermişler.Bana diyorki sen düşünme dert etme diyorlar ne kadar rahatlar..gerildim bugün.....Onlar için herşey kolay ben emek veriyorum,umut baglıyorum para veriyorum.....Bu kadar hafife alınmamalı...
Canım çok sinirlendim..Üzerine durmak irdelemek istemiyorum...Pazara denk geliyormuş 5.günüm...Pazarda yoklar..Onlarda cuma gününe karar kılmışlar...Zaten 8 tane döllenen yumrutam varmış...Dondurulmuşlarında olucak diyor bana bu kdar dert etme diyor...Delirdim ya ne demek şimdi tutmayacak mı da dondurulmuşları konuşuyorsun bana offffffffffffffffffffffff
Ben çok sıkıldım.................................
Artık hayırlısı ile şu günleri atlatayım başka bişey istemiyorum..............
Olur yada olmaz ama ben sıkıldım bunaldım...Aksilikler oldu ya en baştan..
Doktorumu arayıp sorsam adam yıllık izinde offfffffff
selam kızlar ben geldım ama hıc gule gule gelmedım...
yumurtalarım gelısmıyomus cok moralım bozuldu tedavıyı kesebılırmıs yarın karar verecek nasıl uzgunum anlatamam dr anlatıyodu dedım yarın konusalım....
ya ben bu kadar mı kadersızım nıye boyle oluyo
ben bıraz daha kahrolayım donerım
Canım çok sinirlendim..Üzerine durmak irdelemek istemiyorum...Pazara denk geliyormuş 5.günüm...Pazarda yoklar..Onlarda cuma gününe karar kılmışlar...Zaten 8 tane döllenen yumrutam varmış...Dondurulmuşlarında olucak diyor bana bu kdar dert etme diyor...Delirdim ya ne demek şimdi tutmayacak mı da dondurulmuşları konuşuyorsun bana offffffffffffffffffffffff
bugün biraz işim var dışarda canlar..erken çıkıyorum ...öpüyorum hepinizi ...iyi bakın kendinize ve lütfen ümidinzi kaybetmeyin...
Kızlar doktor cep telefonunu açmıyor.....:gitme:
mesaj yollasan cicoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?