Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

en doğrusunu doktorun söyleyecek özcüm. telefon açmasını bekleyelim. sen ona sor, büyümesi mi durmuş de. ben böyle olduğunu düşündüğü için yarıda bırakabiliriz dediğini düşünüyorum. bakalım hayırlısı olsun inşallah, bugün tekrar büyümeye devam edebilirseler bence yarıda bırakmayacaksınız.

Ah ah özcüm ya ben ne yapayım bende 8.gün bütün ilaçları kestim...Neymiş çok yumurtam olmaz zararlıymış ohssden süphelendiler....Tranferim olucak 3.gün embriyosu koyacaklar.........hastaneyi aradım çok rahat birşekilde lab..bana diyorki 5.gün pazara denk geliyor pazar kapalılar...C.tesi yarım gün hemde çok kalabalık en uygununu cuma günü olmasına karar vermişler.Bana diyorki sen düşünme dert etme diyorlar ne kadar rahatlar..gerildim bugün.....Onlar için herşey kolay ben emek veriyorum,umut baglıyorum para veriyorum.....Bu kadar hafife alınmamalı...

özlemcim benm en büyüğü 8.günde 14,5 tu bence normal seninki ve ben gonal f i 300 kullanıyorum..boşuna üzme kendini...ya da yarın bana da iptal diyecekler seninkine bakılırsa ...hiçbişey düşünmemeye çalış hayatım...

cicoş yani 5. gün pazara geldiği için mi 3. gün transfer ediyorlar. neden sadece buysa ara o zaman 6. gün transferi istiyorum de canım. 6. günde de transfer yapılıyor bilsem ben de ondan isterdim. ama kalite hakkında şüpheleri varsa onu açık açık söylesinler. bu kadar da olmaz kapalıyız demek ne demek !!!!!!

Canım çok sinirlendim..Üzerine durmak irdelemek istemiyorum...Pazara denk geliyormuş 5.günüm...Pazarda yoklar..Onlarda cuma gününe karar kılmışlar...Zaten 8 tane döllenen yumrutam varmış...Dondurulmuşlarında olucak diyor bana bu kdar dert etme diyor...Delirdim ya ne demek şimdi tutmayacak mı da dondurulmuşları konuşuyorsun bana offffffffffffffffffffffff

canım n guzel bak nerelere geldın...ıns hersey cok guzel olacak tatlım....ama yaklasımları cok yanlıs hastanenın o nasıl bısey oyle haklısın dusuncelerınde nasıl bu kadar rahat oluyorlar hayrettttt
bence kasma bu ara kendını hersey nasıp ıste nasıp olacaksa mutlaka olur....ben ınanıyorum...tutacak senın de devınınde

canım o zaman arayıp sorar mısın 6. gün transferini niye düşünmüyorsunuz diye. tamam 3. gün kötü değil kesinlikle ama neden 6. günü beklemiyorlar bir sor. sayın da yeterli neden beklemiyorlar anlamıyorum. kalitesine mi güvenmiyorlar açık açık söylesinler. ara lütfen.

Ben çok sıkıldım.................................
Artık hayırlısı ile şu günleri atlatayım başka bişey istemiyorum..............
Olur yada olmaz ama ben sıkıldım bunaldım...Aksilikler oldu ya en baştan..
Doktorumu arayıp sorsam adam yıllık izinde offfffffff

nerede olursa olsun sen onun hastasısın. parayı alırken yıllık izin falan düşünmüyorlar ama. ara doktorunu bööle bööle dediler siz ne diyorsunuz bir konuşun de. 6. günü sor bence cicoş.

He birde lab bana diyorki siz çok detaycısınız.....Bu kadar düşünmeyin..Olumlu düşünerek gelin olumluyu çekin diyor....Ya yumoşlarımı dondurcaklarmış bana onalrdan bahsedıyor sankı transferım oldu da ben dondurulmuşlarla yapıcam o aşamaya daha var o aşamayı düşünmemem gerek belkide dondurulmuşlara para vermıycem demi...Para tuzagı resmennnnnn
Yumurtam hani çoktu ne oldu ortada yanlzıca 11 yumoş var......Beni strese soktular günler önceden.

canımmm sinirlenme ve üzme kendini ...herşey için çokk erken...sakin ol lütfen...aklına da kötü bişey getirme...

evet çok haklısın. bunların hepsini kendi doktoruna anlatıp fikrini almalısın bence canım. bu böyle olmaz yani... detaycısınız ne demek olucaz tabiki maddi manevi neler yaşıyoruz!!!!!

bugün biraz işim var dışarda canlar..erken çıkıyorum ...öpüyorum hepinizi ...iyi bakın kendinize ve lütfen ümidinzi kaybetmeyin...

mesaj yolla mutlaka beni arayın de canım. bu iş ciddi bir iş, çocuk oyuncağı değil. acayip sinirlendim ekibe ve bence sen de ortalığı ayağa kaldırabilirsin cicoşum hakkın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…