mesaj yolla mutlaka beni arayın de canım. bu iş ciddi bir iş, çocuk oyuncağı değil. acayip sinirlendim ekibe ve bence sen de ortalığı ayağa kaldırabilirsin cicoşum hakkın yani
ayyy dr la gorustummm
kurcalamak ne demek cicoşcum, elbette ne olup bittiğine bakacaksın.. bak kesinlikle 3. gün embriyosu kötüdür demiyorum, zaten en güzel örnek asu var. ama nedenleri çok saçma. cumartesi çok yoğun, pazar da kapalıyız diyorlar. senin ne kadar endişelendiğini düşünen yok buna üzülüyorum ben. inşallah herşey yolunda gidecek canikom ben buna inanıyorum ama seni üzmelerini hazmedemiyorum.
cok kotu hıcbısey yok dedı dr benı konustursaydınız boyle sıkıntı olmayacaktı dedı...
sımdılık hersey yolundaymıs yarın tek tek anlatacagım sıze herseyı dedı rahat olun dedı tedavınız surecınde devam edıyo dedı yarın ayrıntılı konusacakmısız....sukurler olsun ya rabbım
cok kotu hıcbısey yok dedı dr benı konustursaydınız boyle sıkıntı olmayacaktı dedı...
sımdılık hersey yolundaymıs yarın tek tek anlatacagım sıze herseyı dedı rahat olun dedı tedavınız surecınde devam edıyo dedı yarın ayrıntılı konusacakmısız....sukurler olsun ya rabbım
Ben çok üzüldüm çok kırıldım paramla rezil oluyorum resmen...Cuma günü olmasına onlar karar vermişmiş..İşte olumsuz kurt düştü içime çıkart çıkartabilirsen daha transferim olmadan..Allah yardımcım olsun..Agustos ayında mübarek ayda olmasının vardır bir sebebi diyerek bu yola çıktım inşallah sonu güzel olur..Herşeye ragmen negatif alıcam gibi his var..3.gün embriyosuda kötü değil bencede olacagı varsa zaten olur engelleyemeyiz 2.gün embriyosu ıle hamıle kalanlar var duydum bu sıtede...Yanlızca sansımız tek embrıyo zaten ister istemez bu durum kasıyor.....Az daha pofpoflanmak istiyor insan....Allahım güç kuvvet versin....
ooh diyorum yahu bu ne böyle. o zaman neden yarım kalabilir falan demiş ben anlamadım ama sonuç olarak iyi gidiyorsunuz değil mi öz?
Ben çok üzüldüm çok kırıldım paramla rezil oluyorum resmen...Cuma günü olmasına onlar karar vermişmiş..İşte olumsuz kurt düştü içime çıkart çıkartabilirsen daha transferim olmadan..Allah yardımcım olsun..Agustos ayında mübarek ayda olmasının vardır bir sebebi diyerek bu yola çıktım inşallah sonu güzel olur..Herşeye ragmen negatif alıcam gibi his var..3.gün embriyosuda kötü değil bencede olacagı varsa zaten olur engelleyemeyiz 2.gün embriyosu ıle hamıle kalanlar var duydum bu sıtede...Yanlızca sansımız tek embrıyo zaten ister istemez bu durum kasıyor.....Az daha pofpoflanmak istiyor insan....Allahım güç kuvvet versin....
İnşallah bu ay güzel haberleir vermek bizlere nasip olur özcüm: böyle giderse 1 eylülde sonucumu alırım ben.....Negatif sonuç vermek istemiyorum ben yaaaaaa topigin uguruyuz biz....Başı nasıl olursa sonuda öyle olur demii ama
bıraz tembelmıs ıkı tanesı dıgerlerıde onun gıbı olursaymıs....ondan soylemıs onu meraklanmayın lutfen dedı .....amalıyattan cıkar cıkmaz aramıs
meraba kızlar nasılsınız
ama ben sana bunu hiç yakıştıramadım cicoşum, ne demek negatif sonuç alıcam demek.. olmaz böyle daha en başından yelkenler suya inerse bu iş olmaz şekerim. şimdi 3. gün embriyosu ile hamile kalan çok. aslında ben birkaç embriyom 3. gün dondurulsun isterdim çünkü o günde yaşayan 7 embriyom vardı. araştırmalar kanıtlamış ki 3. günden sonra dışarda yaşamayan embriyolar anne karnına konulmuş olsa yaşama şansı varmış. yani sen şanslısın, genelde 3. gün embriyosu konuluyor zaten. ama bence tavır yanlış. sen şimdi at şu stresi üstünden lütfen..
ıns canım ya yazdıgın gıbı guzel sonuclar verırız ben sızden coooooook umutluyum...kacıncı gun test yapacaksın
O feciiym atamıyorum üzerimden kahretsin....Daha ben transfer olmadım..Lütfen bana yardımcı olun bu ben degılım.Bu yolculuk çok zor......Kimse kimseyi anlamıyor.............
O feciiym atamıyorum üzerimden kahretsin....Daha ben transfer olmadım..Lütfen bana yardımcı olun bu ben degılım.Bu yolculuk çok zor......Kimse kimseyi anlamıyor.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?