Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar hastane yer mekan doktor önemli değil önemli olan bizleriz yahuuuuuu

bak adacım catdag ve bugüll aynı hastanede yaw bu arada suziko yok oda yanı hastane yanlızca catdog olumlu sonuc aldı..O yüzden herşeye ragmen olumlu olalımkı olumluyu cekelım

kızzzz beklıycen mı o kadareyvahedigeldismile

kızlar dişçi randevum var, ben kaçıyorum hepinizi çoook çoook öpüyorum dikkat edin kendinize. ayrıca lütfen POZİTİF :)

kızlar dişçi randevum var, ben kaçıyorum hepinizi çoook çoook öpüyorum dikkat edin kendinize. ayrıca lütfen POZİTİF :)

kızlar benım ıgnem geldı vurdurayım gelıyorum

tamam özcüm ve adacım kendinize iyi bakın adacım geçmiş olsun inşallah bu diş agrından biran önce kurtulursun.yarın görüşürüz.

kiz özlem sen varya az degilsin adami dinlemeden etmeden gemilerini batirdin bosuna moralini bozdun bütün gün,hadi gözün aydin korkacak birsey yokmus....

civcivcim sende lütfen karamsar olma tabiki nekadar desemde bos biliyorum ama bak gene diyorum benimkide 3 gün transferi ve bebislerim benimle....

civcivcim sende lütfen karamsar olma tabiki nekadar desemde bos biliyorum ama bak gene diyorum benimkide 3 gün transferi ve bebislerim benimle....

ah asucum ah sorma ya bazen pat diye bana geliyorlar böyle kabullenmek istemiyorum herkesinki gibi gitmiyor illaki düzenin dışında farklı olucak benim işlerim ay neyse ya 1- ultrasonlardan sonra 2-opu vardı onuda halletik Allahın izniyle 3-transfer işlemimizide hallderiz rahatlarım...Bu arada asucum sen hastaneyle görüşücektin ne oldu kısaca özetlersen sevinirim..Geçmişi okuyamadım...

canim benim sen rahat ol hersey olacagna variri zaten,hastane güzel gecti canim bebekler cok iyimis kilolari felan hersey zamanin göre gidiyormus ve normal dogum yapa bilirmisim bu gidisle...

canim benim sen rahat ol hersey olacagna variri zaten,hastane güzel gecti canim bebekler cok iyimis kilolari felan hersey zamanin göre gidiyormus ve normal dogum yapa bilirmisim bu gidisle...

oh oh çok iyi maşallah nazar degmesin sıpalara 41 kere tütü maşallah Allahım saglıcakla dogmalarını nasıp etsın...

kislar bana sans dileyin 5. gun ve ilk ultrasyon...

Ozum senin verdigin en kucuk yumurta olcun banada kotu gelmedi kesinlikle...
ama benimde basima gelebilir.. cunku ilk once 5 yumurta gorunuyor sonra kaboluyor iki kaliyor...
bu sefer baya bir bitkisel kapm yaptim bakalim etkilicek mi yumoslarimi. icini ferah tut.. kocaman emek harciyoruz oyle kolay kolay buyuk bisi olmadiktan sonra iptal karari vermezler..

pozitif ol bitanem...

ciciskom senin 11 yumurtanda baya iyi bir rakkam bence.. Allah tamamina erdirsin tatlim.
o dedikleri... cumartesi yogunuz pazar kapaliyiz deseler bu yasadigim yerde.. direkt dava acarlar..
bu ne terbiyesizliktir? vallahi gaza getirmek niyetinde degilim ama bende cok sinirlenirdim emin ol...
ama sunuda demeden gecmim.. 3. gun embriyolarda iyidir tatlim..

adaegecim. bu islemlerden sonra regl gecikmesi benimde olmustu hatta duzen muzen hak getire.. ama 45 gunude gecerse gercekten aramalisin bitanem dr.ni..

kislar ben ignemi vurulup dr. ye gidiyorum hepinizi kocaman opuyorum fistiklarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…