ya özlem sen varya sen hemen ortalıgı karıştırıyorsun güzel ya yumuşların var buyuyor buyuk basarı......Banada yaptılar aynısı tatlım...anlattım ya......Ama öyle bişey olmadı...Endişelendirmekte bire birler...Boşver ya biz hanımlar kaliteli olalım ki kaliteli bebekler tutunsun bize....12.gün yapıcam tetsi canım..
kızzzz beklıycen mı o kadareyvahedigeldismile
kzı çatlak tabi bekleyeceğim...erkenden yaparsam iyice panık yaparım gunune gelmeden gunu gelsın oyle yapıacamm
kızlar dişçi randevum var, ben kaçıyorum hepinizi çoook çoook öpüyorum dikkat edin kendinize. ayrıca lütfen POZİTİF :)
kızlar benım ıgnem geldı vurdurayım gelıyorum
sagol seker hosgeldın bızde bı hararet ogleden berııııı
nanelim nasılsın ya bir mesaj atıp kaçıyorsun
civcivcim sende lütfen karamsar olma tabiki nekadar desemde bos biliyorum ama bak gene diyorum benimkide 3 gün transferi ve bebislerim benimle....
canim benim sen rahat ol hersey olacagna variri zaten,hastane güzel gecti canim bebekler cok iyimis kilolari felan hersey zamanin göre gidiyormus ve normal dogum yapa bilirmisim bu gidisle...
kiz özlem sen varya az degilsin adami dinlemeden etmeden gemilerini batirdin bosuna moralini bozdun bütün gün,hadi gözün aydin korkacak birsey yokmus....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?