Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel ıns guzel haberlerını beklıyoruz ıns
cok hassas bı donemdeyız herseyı ıncelıyoruz arastırıyoruz yanlıs anlıyoruz...aslında bu hara hersey normal bence...allah hepımızın yardımcısı olsun....yarın sabah yıne drdayım bakalım yarın konusuruz dedı bugun hersey yarın bellı oluyo kısmetse....hepımız ıcın hayırlısını nasıp etsın rabbımopuyorumnanaktan

''Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et''

hayırlı iftarlar arkadaşlar
dualarda buluşmak ümidi ile...

kotyo canım nasılsın hıc gorusemıyoruz artık...

merhabalar evet bıraz oyle oldu bu aralar ısler yogun.... ama sızlerı takıp etmeye calısıyorum bende obur haftaya ıst. gıdecegım hıstereskopı amelıyatı olacagım carsamba gunu....hayırlısı olu ınsallah

Bu ne ilginç bir bahane... Normalde tüp bebek merkezlerinde pazar tatili, bayram tatili bile yoktur yani en azından benim merkezimde öyleydi ben sormuştum "pazara gelirse ne olur" diye onlarda "farketmez pazar günleri de açığız" demişti.... Bu hiç bir şekilde 3. gün veya 5. gün mü diye karar vermenin bahanesi olamaz bana da 3. gün embriyosu transfer edilmişti ama bana söyledikleri yeterli embriyomun olmadığı, 5. günü bekleyerek riske atmak istememeleriydi..... Canım sen yine de moralini bozmamaya çalış sadece transfer edilecek bebeğini düşün onu büyütmeye bak.....

Cicoş o ne demek negatif sonuç alacağım falan duymamış olayım.... klava: Transferin de güzel geçecek merak etme sen bunlara yorma kafanı.... Tutacağı varsa öyle veya böyle her şekilde tutar yeterki Rabbim istesin....

Bak gördün mü kötü birşey yokmuş adamı konuşturmadın ki anlayasın off off sen böyle sonunu nasıl getireceksin..... Allah kolaylık versin sana azcık da sabır..... Yumurtan var işte daha ne istiyorsun şu anda 1 tane kaliteli yumurta bile yeter sana... Benim 13 yumurtam vardı ne oldu kala kala 2 embriyo kaldı donduramadım bile.... İnşallah yarın güzel haberlerini de alırız.....

Canım inşallah kontrolün iyi geçer bol bol yumurtan büyümüştür inşallah.....

İyi akşamlar arkadaşlar, hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum... Benim de iğnelerimde 3. günüm... Diliyorum hepimizin yüzü gülsün :Saruboceq:a.s

İmoje canım, ben de heyecanlandım senin yerine şimdi, hayırlı haberlerle dön canım :Saruboceq:

ahh özlemcim yaaa bak boşuna endişelenmişsin...adamı konuşturtsaydın böyle olmazdı tatlım...bidaha bırak o konuşsun sen dinle sonra üzüleceksen gene üzül...boş yere üzülmekten iyidir tatlım...imoje canımm umarım iyi geçer kontrolün...sabah ben de doktorda olacağımm...bakalım tamamı devammı ...heyecanlandım valla...

Fistiklar.. esasen dr. den cikinca yazmistim ama tel gondermemis bu sayfaya.. neyse size iyihaberlerle malesef gelemedim... aslinda icim kan agliyor ama UZULMIYECEGIM kendime soz verdim!!!
dr. de koordinator beni ultrasyona aldi. hani benim reglm olmadan yani ilacsiz uc yumosum vardi ya.. 9.5 mm diyler ozaman.. bana ilac yuklediler yuklediler. 5. gunde ultrasyona girdigimde birtane 22 mm yumosum olgunlasmis.. koordinatorde sasirdi. e ben demistim ama dimi size kisslar bu icimdeki yumoslar ne olacak diye.. aklima gelen basima geldi.. 5. gun ignede.. ve 22 mm yumos hadi bakalim al basina is :) kadin demez mi karar gunu bugun diye :) hey Allahim tovbe tovbeee.. alalim mi yumurtan iyi duruyor dedi. bende hayir dedim. neyse yikilmis bir vaziyette neyapacagimi sasirdim. oraya gittim buraya gittim. boyle bisi beklemiyordum. sonra kooridordaki banka oturdum.. yanima acupunckturcu geldi beni teselli etmeye calisti. neden IUI yaptirmiyorsun dedi. bu sefer de esime ulasamadim toplantidaydi.. esimde ivf daha iyi dedi. ama dr. le bi konusalim dedi. bende iptal edelim dedim. istemedim IUI, Ivf.. simdi eve geldimKoordinator arayip not birakmis.. esimlede konusmus.. tek olan yumurta iyi duruyor alalim mi diye... esimde icini goremiyorsunuz bos mu dolu mu diye dedi.. kadinda kan tahlilllerine baktik dedi icinin dolu olma ihtimali yuksek demis.. aksam esimle karar vermemiz lazim. eger aldiracaksak bu aksam saat 9. da baska bir igne gobusten vurulmasi lazimmis. cuma gunude alacaklarmis.. ne yapayim hepinizde suanda uyuyorsunuz. bi akil verseniz keske arkadaslarim...
yada bu tedaviyi iptal karari alacagiz. iki hafta sonra tekrar baslayacagiz...

a bide bugun ne oldu...dr. den ciktim arabayla trafikteyim onumdeki iki arac cok kotu kaza yapti resmen bir onumdeki arab dusunun ve bir saniyede yerle bir oldu arabalar... neyapacagimi sasirdim. hemen ambulans geldi. umarim iyilerdir... iste o anda dedim ki.. bu bir isaret.. HALIMIZE SUKRETMEMIZ LAZIM...
Hayirlisi neyse ol olsun... Verende alanda Allah...
kendimi uzmiyecegim. hakkimizda hayirlisi neyse o olsun fistik arkadaslarim..

kislar biz esimle konustuk. neredeyse 16 bin dolarlik bir tedavi icin bir yumurtayi aldirmiyacagiz. iki hafta sonra yeni bir tedaviye baslayacagim Allah izin verirse.. belki baska bir ilac protokoluyle.. Hayirlisi boyleymis demekki... canim kocisim bneim uzuldugumu bildigi icin beni disari cikartti.. kiyamam ona... onu cok seviyorum.. keske birde bebisimiz olsaydi...

günaydın yıldız avcılarım, yol kankilerim. hepimize hayırlı ve güzel bir gün diliyorum.

dün dişçi randevumu anlatmıyorum sizlere ama doktorumun gerçekten bir madalya olsa can-ı gönülden takardım sana demesi ve ikimizin de ter içinde kalması detaylarını geçemeyeceğim, çünkü yine uyuşmadı ve çok zordu ama artık kolay kısma geçiyormuşuz hayırlısıyla :)

evet canım umarım o kadar gecikmez ama ben bugün arayıp yarın için bir randevu almayı düşünüyorum zaten. neden böyle oldu bilmiyorum ama o kadar hormon, kimyasal da olsa bir gebelik yaşayınca belki de dengem şaştı

kotyo özledik seni canım. çarşamba günü için sana şimdiden bol şans diliyorum arkadaşım. inşallah çok rahat geçer ve sonuçların da çok güzel çıkar.

hoşgeldin edacım. inşallah senin de tedavin güzel ve hayırlı bir şekilde sonuçlanır..

imocan, okudum yazdıklarını. tedavinin bu şekilde yarıda kalması büyük bir hayal kırıklığı elbette ama bence doğru kararı vermişsiniz. inşallah önümüzdeki ay daha çok dikkatle ve tetkikle başlanacak bir tedavi yüzünüzü güldürecek arkadaşım.

günaydınnnn kızlar....beni bugün çatlatacaklar... cumartesi de yumoşlar toplanıyooo...heyecan bastı valla :))

heheh çatlak olcaksın yani devincan hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. ne güzel güne denk geldi, bugün çatlat cumartesi topla pazar dinlen. süpppeeeer. herşey çok güzel olacak :)

canımm yaa..üzme kendini..doğru kararı vermişsiniz...herşey Allah'tan gelir canım...bunda da vardır bir hayır de boşver şimdi olmazsa öbür ay olur...yeterki sizin sağlığınız yerinde olsun..

heheh çatlak olcaksın yani devincan hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. ne güzel güne denk geldi, bugün çatlat cumartesi topla pazar dinlen. süpppeeeer. herşey çok güzel olacak :)

canımm benimm ...evet güzel güne denk geldi en erken pazartesi en geç çarşamba da transfer olacak ..yıldızımı göbişime koyacağım adacımm....eyvahedigeldismile

canımm benimm ...evet güzel güne denk geldi en erken pazartesi en geç çarşamba da transfer olacak ..yıldızımı göbişime koyacağım adacımm....eyvahedigeldismile

cumartesi toplanıp pazartesi konulursa 2. gün transferi, çarşamba konulursa 4. gün transferi oluyor canım. her hastanenin prosedürü farklı oluyor. bakalım sana hangisini uygun görecekler.

inşallah yıldızın seninle birlikte bir ömür boyu parlasın devincim :)

aminn adacımm...embriyonun durumuna göre transfer yapıyoruz dedi ..bakalım benimki ne güne denk gelecek???

merakla bekliyoruz devincim. embriyonun durumu kadar embriyo sayısı da çok önemli. senin yumurta sayın fazla olduğu için çarşambayı bekleyebilirler diye düşünüyorum canım.

merakla bekliyoruz devincim. embriyonun durumu kadar embriyo sayısı da çok önemli. senin yumurta sayın fazla olduğu için çarşambayı bekleyebilirler diye düşünüyorum canım.

bakalım adacım nolacak görcez...hayırlısıyla olsun da gün hiç önemli değil benim için....zamanın uzaması sadece heyecanı arttıracak ...zaten heyecanlandımm...eyvahedigeldismile

adacımm ...uzman doktorum ...bir soru daha gonalf i artıkk kullanmayacağım...som kez de 5 ml lucrin kullanacağım akşam o kadar...cumartesiye kadar yine de büyümeye devam eder mi yumurtalarım?? bi de boyu küçük olan yumurtalar da toplanacak mı bırakıyolar mı?? mesela boyu 10-11 olanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…