kislar bana sans dileyin 5. gun ve ilk ultrasyon...
Ozum senin verdigin en kucuk yumurta olcun banada kotu gelmedi kesinlikle...
ama benimde basima gelebilir.. cunku ilk once 5 yumurta gorunuyor sonra kaboluyor iki kaliyor...
bu sefer baya bir bitkisel kapm yaptim bakalim etkilicek mi yumoslarimi. icini ferah tut.. kocaman emek harciyoruz oyle kolay kolay buyuk bisi olmadiktan sonra iptal karari vermezler..
pozitif ol bitanem...
ciciskom senin 11 yumurtanda baya iyi bir rakkam bence.. Allah tamamina erdirsin tatlim.
o dedikleri... cumartesi yogunuz pazar kapaliyiz deseler bu yasadigim yerde.. direkt dava acarlar..
bu ne terbiyesizliktir? vallahi gaza getirmek niyetinde degilim ama bende cok sinirlenirdim emin ol...
ama sunuda demeden gecmim.. 3. gun embriyolarda iyidir tatlim..
adaegecim. bu islemlerden sonra regl gecikmesi benimde olmustu hatta duzen muzen hak getire.. ama 45 gunude gecerse gercekten aramalisin bitanem dr.ni..
kislar ben ignemi vurulup dr. ye gidiyorum hepinizi kocaman opuyorum fistiklarim...
kotyo canım nasılsın hıc gorusemıyoruz artık...
sarıcivciv .!.:Ah ah özcüm ya ben ne yapayım bende 8.gün bütün ilaçları kestim...Neymiş çok yumurtam olmaz zararlıymış ohssden süphelendiler....Tranferim olucak 3.gün embriyosu koyacaklar.........hastaneyi aradım çok rahat birşekilde lab..bana diyorki 5.gün pazara denk geliyor pazar kapalılar...C.tesi yarım gün hemde çok kalabalık en uygununu cuma günü olmasına karar vermişler.Bana diyorki sen düşünme dert etme diyorlar ne kadar rahatlar..gerildim bugün.....Onlar için herşey kolay ben emek veriyorum,umut baglıyorum para veriyorum.....Bu kadar hafife alınmamalı...
sarıcivciv .!.:Ben çok üzüldüm çok kırıldım paramla rezil oluyorum resmen...Cuma günü olmasına onlar karar vermişmiş..İşte olumsuz kurt düştü içime çıkart çıkartabilirsen daha transferim olmadan..Allah yardımcım olsun..Agustos ayında mübarek ayda olmasının vardır bir sebebi diyerek bu yola çıktım inşallah sonu güzel olur..Herşeye ragmen negatif alıcam gibi his var..3.gün embriyosuda kötü değil bencede olacagı varsa zaten olur engelleyemeyiz 2.gün embriyosu ıle hamıle kalanlar var duydum bu sıtede...Yanlızca sansımız tek embrıyo zaten ister istemez bu durum kasıyor.....Az daha pofpoflanmak istiyor insan....Allahım güç kuvvet versin....
Bak gördün mü kötü birşey yokmuş adamı konuşturmadın ki anlayasın off off sen böyle sonunu nasıl getireceksin..... Allah kolaylık versin sana azcık da sabır..... Yumurtan var işte daha ne istiyorsun şu anda 1 tane kaliteli yumurta bile yeter sana... Benim 13 yumurtam vardı ne oldu kala kala 2 embriyo kaldı donduramadım bile.... İnşallah yarın güzel haberlerini de alırız.....ozlem483 .!.:cok kotu hıcbısey yok dedı dr benı konustursaydınız boyle sıkıntı olmayacaktı dedı...
sımdılık hersey yolundaymıs yarın tek tek anlatacagım sıze herseyı dedı rahat olun dedı tedavınız surecınde devam edıyo dedı yarın ayrıntılı konusacakmısız....sukurler olsun ya rabbım
ama benimde basima gelebilir.. cunku ilk once 5 yumurta gorunuyor sonra kaboluyor iki kaliyor...
bu sefer baya bir bitkisel kapm yaptim bakalim etkilicek mi yumoslarimi. icini ferah tut.. kocaman emek harciyoruz oyle kolay kolay buyuk bisi olmadiktan sonra iptal karari vermezler..
pozitif ol bitanem...
ciciskom senin 11 yumurtanda baya iyi bir rakkam bence.. Allah tamamina erdirsin tatlim.
o dedikleri... cumartesi yogunuz pazar kapaliyiz deseler bu yasadigim yerde.. direkt dava acarlar..
bu ne terbiyesizliktir? vallahi gaza getirmek niyetinde degilim ama bende cok sinirlenirdim emin ol...
adaegecim. bu islemlerden sonra regl gecikmesi benimde olmustu hatta duzen muzen hak getire.. ama 45 gunude gecerse gercekten aramalisin bitanem dr.ni..
kislar ben ignemi vurulup dr. ye gidiyorum hepinizi kocaman opuyorum fistiklarim...
pozitif ol bitanem...
merhabalar evet bıraz oyle oldu bu aralar ısler yogun.... ama sızlerı takıp etmeye calısıyorum bende obur haftaya ıst. gıdecegım hıstereskopı amelıyatı olacagım carsamba gunu....hayırlısı olu ınsallah
İyi akşamlar arkadaşlar, hepinize hayırlı sonuçlar diliyorum... Benim de iğnelerimde 3. günüm... Diliyorum hepimizin yüzü gülsün :Saruboceq:a.s
İmoje canım, ben de heyecanlandım senin yerine şimdi, hayırlı haberlerle dön canım :Saruboceq:
kislar biz esimle konustuk. neredeyse 16 bin dolarlik bir tedavi icin bir yumurtayi aldirmiyacagiz. iki hafta sonra yeni bir tedaviye baslayacagim Allah izin verirse.. belki baska bir ilac protokoluyle.. Hayirlisi boyleymis demekki... canim kocisim bneim uzuldugumu bildigi icin beni disari cikartti.. kiyamam ona... onu cok seviyorum.. keske birde bebisimiz olsaydi...
günaydınnnn kızlar....beni bugün çatlatacaklar... cumartesi de yumoşlar toplanıyooo...heyecan bastı valla :))
kislar biz esimle konustuk. neredeyse 16 bin dolarlik bir tedavi icin bir yumurtayi aldirmiyacagiz. iki hafta sonra yeni bir tedaviye baslayacagim Allah izin verirse.. belki baska bir ilac protokoluyle.. Hayirlisi boyleymis demekki... canim kocisim bneim uzuldugumu bildigi icin beni disari cikartti.. kiyamam ona... onu cok seviyorum.. keske birde bebisimiz olsaydi...
heheh çatlak olcaksın yani devincan hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. ne güzel güne denk geldi, bugün çatlat cumartesi topla pazar dinlen. süpppeeeer. herşey çok güzel olacak :)
canımm benimm ...evet güzel güne denk geldi en erken pazartesi en geç çarşamba da transfer olacak ..yıldızımı göbişime koyacağım adacımm....eyvahedigeldismile
cumartesi toplanıp pazartesi konulursa 2. gün transferi, çarşamba konulursa 4. gün transferi oluyor canım. her hastanenin prosedürü farklı oluyor. bakalım sana hangisini uygun görecekler.
inşallah yıldızın seninle birlikte bir ömür boyu parlasın devincim :)
merakla bekliyoruz devincim. embriyonun durumu kadar embriyo sayısı da çok önemli. senin yumurta sayın fazla olduğu için çarşambayı bekleyebilirler diye düşünüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?