Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydın kızlar,oo devincim çok ama çok sevindim tatlım süper ya topic hareketlendi..Hadi bakalım hayırlısı olsun güzelim..

Imoje tatlım Allah razı olsun...inşallah hepimiz için herşey iyi olur...Yüzlerimiz çiçek açar inşallah...

adacım ooo en zor aşamaları atlatmışsın ya gerisi gelir buda buyuk basarı...Ozaman biz sana kocaman bir madalya takalım opuyorumnanaktan

:)) devincim gonal f bitti, bugün sadece lucrin sonrasında da ovitrelle çatlatma iğnesi göbekten. yumurtaların artık büyümeyecek, sabit boylarında kalmaları için sadece lucrin kullanıyorsun. boyu küçük olanları almayacaktır doktorun onlara işlem yapılmıyor. benimki 2 tane küçüğü de almıştı ama onlara işlem yapılmamış. 11 toplanmıştı 9 üzerinden yapıldı işlemler.

hoşgeldin cicoooş :)))) valla öyle canım. dün doktora diyorum ya o kadar yumurtam toplandı transfer oldum buraya gelirkenki kadar gerilmedim. tabi üstünüze alınmayın ama ayık ayık hiç çekilmiyor dedim adam da kahkahayı bastı üstüme alınmam peki dedi :)

napıyım ya diş çok başka :)

sen nasılsın bakalım ağrı sızı var mı

civcicvimm çok teşekkür ederim canımm...sende transfer heyecanı varken ben de yumurta toplama telaşındayım ...okudun mu yazdığımı doktor bana en erken pazartesi en geç çarşamba tarnsfer ederiz dedi ...embriyoların durumuna göre...yani 2. gün transferi bile olabilir...ama hiç önemli değil civcivim...yıldızımız göbişimizde tutunsun da ....o yüzden hala takılıyomusun bu konuya bilmiyorum ama takılmamanı istiycem bir kez daha...

kuzuzcummm çok sağol yaa...bilmediğin bişey yok maşallahh...iyi ki bulmuşum seni opuyorumnanaktan

Haklısın bitanem...Ay sende peşimdesin süpersin ya yetiştin çok güzel olucak...DÜn dr la mesajaştık..Oda söyledi embriyonun kalitesine göre karar veriliryor dedi..

Yok canım şükür iyiyim tani dün az bişey kanama oldu bel agrııs hafif agrı var ama önemsiz tatlım oturup kalkarken garip dikkat etmek gerek..

Ben anne olucam ..Ben anne olucam...Ben anne olucam.Ben anne olucam. Ben anne olucam..Ben anne olucam..Ben anne olucam.Ben anne olucam..Ben anne olucam..Bu sabah çok iyi uyandım...Sabah eşim bıraktı beni arabadan inerken ona dedimki çok ama çok heyecanlıyım bebeğime kavuşmama 1 gün kaldı...1.gün sonra benimle çok güzel bir duygu..

inşallah canım oda olucak..Allaha sığın...Sabır canım sabır elbet bundada vardır bir hayır..Bencede çok iyi olmuş.Yeni tedavi size ugurlu gelecek..

gunaydın hepınzıeeeee

günaydınnnn...

eee devincan ne demiş hodja, doktor istemem damdan düşen birini getirin :)

çok doğru demiş...

işte bu cicoşş...neydi dünkü halin öyle??? böyle pozitif ollll...opuyorumnanaktan

Merhaba

8 tane ebryonuz olusmus ve bunlarin kailtesine bakildiginda 3. Gun dondıormanin daha uygun olacagina karar vermisler

O nedenle

Diger doktordan gelen mailim....

kızlar bu ay dıger ay hep yogunluk olucak buralarda anlasılan
bebekten gecılmez artık
inşşşşşşşşşş
dolsun göbişlrtımız ınşşşşşş

Merhaba

8 tane ebryonuz olusmus ve bunlarin kailtesine bakildiginda 3. Gun dondıormanin daha uygun olacagina karar vermisler

O nedenle

Diger doktordan gelen mailim....

ben hala pazar günü kapalı oldukları için böyle dediklerine inanıyorum cicoşum. yani kalitelerinde bir sorun yok bence. en azından kaliteli 3. gün embriyoların var buna sevinebiliriz :)

ben hala pazar günü kapalı oldukları için böyle dediklerine inanıyorum cicoşum. yani kalitelerinde bir sorun yok bence. en azından kaliteli 3. gün embriyoların var buna sevinebiliriz :)

Evet canım napalım yapacak bişey yok..Ama pazarları kapalılar çok ilginçç.....akannehir
Düşünmüyorum artık bebeğime kavuşmama 1 gün kaldı..(Görende beni dogum yapıcak sanır) Bu bile mutlu olmamıza yetiyor..Benimle olucak yarından sonra....opuyorumnanaktan

devinim pozitifim pozitif ya kızlar agustos,eylül,ekim 2010 tedavi sürecindeyiz.
ugurlu gelirde her adım atan hamiş kalırsa buluşalım hamiş hamiş:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…