Evet canım napalım yapacak bişey yok..Ama pazarları kapalılar çok ilginçç.....akannehir
Düşünmüyorum artık bebeğime kavuşmama 1 gün kaldı..(Görende beni dogum yapıcak sanır) Bu bile mutlu olmamıza yetiyor..Benimle olucak yarından sonra....opuyorumnanaktan
Caanııım 1 gün kaldı bebeciğine kavuşmana.... Hele bir koysunlar göbüşüne bol bol seversin... hihoyyyt
merhba arkadaşlar tünaydın.
mukabeleden şimdi geldim bilgisayara atladım hemen
nasılsınız görüşmeyeli??
Beticim hoş geldin sefalar getirdin..........Sen nasılsın bakalım?? Moralin yerindemi?? Ne zaman görüşeceksin doktorunlar ?
Evet evet Özcüm hala doktorda bu seferde adamı dövmesin bu kız :)))
merhaba arkadaşlar tünaydın.
nasılsınız görüşmeyeli??
hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın?
Evi kesin tuttunuzmu??
Hoşbulduk cicim... Ben de iyiyim de bugün çok önemli bir karar vermem lazım yarına kadar ama ben bir türlü karar veremiyorum bütün gece uyuyamadım... Biri benim yerine bu kararı verse ne güzel olurdu.... off offff sıkıntıdayım ben bugün fisfisfis
Hoş geldin tatlım.... Çok sık uğrayamıyorsun buralara evine taşın da bol bol görüşelim.... :lepi:
hayırdır canım ne kararı bu bakıyım
merhaba arkadaşlar tünaydın.
nasılsınız görüşmeyeli??
Hoşbulduk cicim... Ben de iyiyim de bugün çok önemli bir karar vermem lazım yarına kadar ama ben bir türlü karar veremiyorum bütün gece uyuyamadım... Biri benim yerine bu kararı verse ne güzel olurdu.... off offff sıkıntıdayım ben bugün fisfisfis
iyi olmaya çalışıyorum amma aslında hiç iyi değilim.ev sahibiyle konuştuk talibiz diye de işte beklemedeyiz mutfak dolapları için bekliyoruz bu hafta için biter demişt, ama hayırlısı.
iyi olmayışımın sebebine gelince kaynanamlar bizi yüz üstü bıraktı her şeyi kendimiz yapacağız diye uğraşıyoruz hiç sormadılar bile mobilya konusunu hiç açmadılar.geçenlerde bana ne dedi biliyor musunuz bin lira biriktirmiş de onu ister bebeğe ister mobilyaya harcayacakmışız.bende bebek için harcarız eksiğimiz var dedim.işte böyle hiç bir şekilde sorup ilgilenmiyorlar yüz üstü bırakıldık resmen.
ah be güzelim bi taşınabilsem....
ama o zman internetimiz olur mu bilmem her şey üstümüze kaldı.bi asgari ücretle neye yetişicez bilmiyorum.ben çalışmıyorum.iş yo ki çalışsam.şimdi buldum diyelim bebek için istanbula gidicez ilk zamnalar izin problem olur dönünce girsem...bilmiyorum dediğim gibi iş de yok.canım çok sıkkın kızlar ya
Haklısın tatlım ama kendi eviniz olduktan sonra başbaşa herşeyin üstesinden gelirsiniz... Önce hayırlısıyla tedavinizi halledin inşallah hepsi bir şekilde olur... iki kilim iki minder bile olsa size yeter.. Yeter ki kendi eviniz olsun....
iyi olmaya çalışıyorum amma aslında hiç iyi değilim.ev sahibiyle konuştuk talibiz diye de işte beklemedeyiz mutfak dolapları için bekliyoruz bu hafta için biter demişt, ama hayırlısı.
iyi olmayışımın sebebine gelince kaynanamlar bizi yüz üstü bıraktı her şeyi kendimiz yapacağız diye uğraşıyoruz hiç sormadılar bile mobilya konusunu hiç açmadılar.geçenlerde bana ne dedi biliyor musunuz bin lira biriktirmiş de onu ister bebeğe ister mobilyaya harcayacakmışız.bende bebek için harcarız eksiğimiz var dedim.işte böyle hiç bir şekilde sorup ilgilenmiyorlar yüz üstü bırakıldık resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?