Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydın arkadaşlar.... Nasılsınız bugün bakalım....

Cicim iyi olduğuna sevindim neydi öyle dünkü halin hiç yakıştıramadım sana....

Adacım o kadar şey yaşıyoruz ama bir dişin hakkından gelemiyoruz hehehe

İmoje canımbence en doğru kararı vermişsiniz yanlış tedavi uyguladıklarını düşünüyorum ben....

Özlem de güzel haberlerle dönerse bugün topik harika olur

Caanııım 1 gün kaldı bebeciğine kavuşmana.... Hele bir koysunlar göbüşüne bol bol seversin... hihoyyyt

Beticim hoş geldin sefalar getirdin..........Sen nasılsın bakalım?? Moralin yerindemi?? Ne zaman görüşeceksin doktorunlar ?

Evet evet Özcüm hala doktorda bu seferde adamı dövmesin bu kız :)))

merhaba arkadaşlar tünaydın.
mukabeleden şimdi geldim bilgisayara atladım hemen
nasılsınız görüşmeyeli??

Beticim hoş geldin sefalar getirdin..........Sen nasılsın bakalım?? Moralin yerindemi?? Ne zaman görüşeceksin doktorunlar ?

Evet evet Özcüm hala doktorda bu seferde adamı dövmesin bu kız :)))

Hoşbulduk cicim... Ben de iyiyim de bugün çok önemli bir karar vermem lazım yarına kadar ama ben bir türlü karar veremiyorum bütün gece uyuyamadım... Biri benim yerine bu kararı verse ne güzel olurdu.... off offff sıkıntıdayım ben bugün fisfisfis

hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın?
Evi kesin tuttunuzmu??

iyi olmaya çalışıyorum amma aslında hiç iyi değilim.ev sahibiyle konuştuk talibiz diye de işte beklemedeyiz mutfak dolapları için bekliyoruz bu hafta için biter demişt, ama hayırlısı.
iyi olmayışımın sebebine gelince kaynanamlar bizi yüz üstü bıraktı her şeyi kendimiz yapacağız diye uğraşıyoruz hiç sormadılar bile mobilya konusunu hiç açmadılar.geçenlerde bana ne dedi biliyor musunuz bin lira biriktirmiş de onu ister bebeğe ister mobilyaya harcayacakmışız.bende bebek için harcarız eksiğimiz var dedim.işte böyle hiç bir şekilde sorup ilgilenmiyorlar yüz üstü bırakıldık resmen.

hayırdır canım ne kararı bu bakıyım

Hoş geldin tatlım.... Çok sık uğrayamıyorsun buralara evine taşın da bol bol görüşelim.... :lepi:

ah be güzelim bi taşınabilsem....
ama o zman internetimiz olur mu bilmem her şey üstümüze kaldı.bi asgari ücretle neye yetişicez bilmiyorum.ben çalışmıyorum.iş yo ki çalışsam.şimdi buldum diyelim bebek için istanbula gidicez ilk zamnalar izin problem olur dönünce girsem...bilmiyorum dediğim gibi iş de yok.canım çok sıkkın kızlar ya

sarıcivciv hayırlısı olsun canım hakkında inşallah kocaman pozitif yazan yazıyı görürsün canım.

hayırdır canım ne kararı bu bakıyım

Hafta sonu eski doktorumla görüştüm Ankarada.... Bana çoook güven verdi... Çok güzel konuştu içimi rahatlattı... O da hemen tedaviye başlayalımdedi hatta ilaç dozunu bile ayarladı muayene edip.... Şimdi Mayaya mı gitsem yoksa buraya mı gitsem diye kafam çok karıştı burası biraz daha pahalı..... Vee yarına kadar sürem var yarın lucrin başlamam gerek karar verirsem eğer!!!!!!

merhaba arkadaşlar tünaydın.
mukabeleden şimdi geldim bilgisayara atladım hemen
nasılsınız görüşmeyeli??

hoşgeldin canım :)

hoşgeldin betişcim. hayırdır canım ne kararı. merak ettim şimdi...

canım seninle bu konuyu konuşmuştuk. boşver olmasın eşyanız. ayrı evde huzurunuz olacak gerisini boşverin. alın bir döşek yeter de artar bile en önemlisi huzur.

Haklısın tatlım ama kendi eviniz olduktan sonra başbaşa herşeyin üstesinden gelirsiniz... Önce hayırlısıyla tedavinizi halledin inşallah hepsi bir şekilde olur... iki kilim iki minder bile olsa size yeter.. Yeter ki kendi eviniz olsun....

öyle aslında adacan ama haksızlığa tahammül edemiyoru bana daha doğrusu bize yapılan bu muameleyi hazmedemiyoum.şuanki benim beyaz eşyalarımın diğer ufak tefek eşyalarımın olduğu odaya bi oturma grubu alalım demiştim o zaman ne kadar körmüşüm bana kayınvalidem ne dese beğenirsiniz o odaya çıkıp ayrı mı oturucaksınız hem ne gerek var zamanı gelince her şey alınır.demişti.şimdi ise tabiri caizse tyan çiziyorlar.

adacan da aynını demişti.temelde başka sebepler var aslında tahmin edebiliyorum niye hiç sormadığını...ama uzun sürer anlatması...

Hımm canım boşver bunları düşünme bunlar önemli değil.Eşinle el ele herşeyin üstesinden gelirsiniz.Eşya için keyfini bozduğuna degmez....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…