Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

adacan da aynını demişti.temelde başka sebepler var aslında tahmin edebiliyorum niye hiç sormadığını...ama uzun sürer anlatması...

Bu kaynanalar niye böyleler yaaa!!!! Herşeye müdahele etme gereği duyuyorlar.... Allahtan melek gibi bir kaynanam var.....

schat canım en doğrusuna elbette siz karar vereceksiniz. ben nedenlerinizi sormadım, özel olabileceğini düşündüm. yoksa anlatmak istersen elbette dinleriz.

Hımm canım boşver bunları düşünme bunlar önemli değil.Eşinle el ele herşeyin üstesinden gelirsiniz.Eşya için keyfini bozduğuna degmez....yerimseniben
eşya için bozmuyorum gördüğüm muamele bu mu olmalıydı?3senedir yanındayım ama 30 senelik gibi oldum
Bu kaynanalar niye böyleler yaaa!!!! Herşeye müdahele etme gereği duyuyorlar.... Allahtan melek gibi bir kaynanam var.....
Allahın gücüne gitmesin de Azrail de melek canım.

Dert etme canım..Çalışabilirsin canım önce eşine destek olursun daha sonra çocuk için ugraşırsınız...Herşeyin zamanı var...Kaç yıllık evlisin? bak ben düzelmeyi bekledim 4 yıldır..5.yılın içindeykende ilk defa tedavi oluyorum herşey isteyince hemen olmuyor sabrettim ben...kimse destek olmadı olmuyorda...

schat canım en doğrusuna elbette siz karar vereceksiniz. ben nedenlerinizi sormadım, özel olabileceğini düşündüm. yoksa anlatmak istersen elbette dinleriz.

bizim hikaye şöyle başladı:4ay geri çekme yöntemiyle korunduktan sonra bebek istedik ve korunmasız ilişkiye girdik.her ay hüsran oldu.ve sonunda doktora gitmeye karar verdik kayınvalidemle.ben gittim önce.hormon tahlillerim normal çıkıyordu ki eşimin halası laborant tahlillerimi o yapıyordu.neyse dr.a gittim ultrason istedi ertesi gün için randevu aldım ve kayınvalimle gittik yine bu sırada eşim de spermiyogram tahlili verdi.ultrasonum normal çıktı dışarı çıktığımda kayınvalideme normalmiş dedim ve elimdeki kağıdı gösterdim.eee neden geç adet oluyorsu ozaman demez mi?

betişcim bence kendi güvendiğin doktorunla başlaman daha iyi olacak gibi.. ne bileyim ben isim yapmış yerlerden çok, beni tanıyan, bana güven veren ve sürekli devam edebileceğim birini tercih ettim. hani biriyle başla opuyu öbürü yapsın transferimi bir başkasın olmasın istedim. sen de içinden ne geliyorsa onu yap. yüreğinin sesini dinle :)

Betycim vallahi merkez deyip geçmeyeceksin çok önemli..Bak canım bu 5.denemen Allahın izniyle son denemen olucak ben inanıyorum ve bunun için ne gerekiyorsa bence yap...Yanlızca maddi olarak düşünme hangi merkez sana daha güvenilir geliyor önce merkeze inanmak gerekli...İllaki pahalı merkezler daha iyi bir kanı yok ortada tatlım...Eşin ne düşünüyor bu konuda ??? Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

ne bileyim dedim geçiştirdim sonra eşimin sperm tahlilini alınca şok oldum.(küçükken eşim inmemiş testis ameliyatı olmuş 2kez).1milyondu sayısı.bi dr bulduk sürekli ona gitmeye başladık ve kayınvalidemle dr. tüp bebeğe karar verdiler.ben üzerimi giyinip yanlarına gidene kadar bu arada eşim de orda tabi.neyse rutin kontroller,doğum kontrol hapları,vitamin,ve coraspin derken.... iğnelerim başladı ve gün geldi yumurta toplama ve transfer olacağı zaman.....

patronumla hiç konuşmamıştık benim kimyasal gebeliğimi. tüp bebek yaptırıcam demiştim ama sonucu sormadı, soramadı.. burada bir kişi daha biliyordu ona sormuş herhalde.. biraz önce sarıldı üzülme artık inşallah bir dahaki sefere dedi. ben geçti sanıyordum geçmemiş kızlar. gözyaşlarıma engel olamıyorum çok garip ya.. ne zaman değer verdiğim sevdiğim biri yaramın üzerini örtmeye çalışsa nedense yaram daha da derinleşiyor...

bi şok da orda yaşadık eşimden 2kez alınan meni örnekleriin ikisinde de sperm olmadığı söylendi beynimden aşağı kaynar sular döküldü bi an donup kaldım.kontrole gittiğim dr.a kaç defa söyledim halbuki eşim tahlil yaptırsın mı diye ama her seferinde gerek yok dedi.
ve merkezdekiler iğneyle girip sperm bulabileceklerini söylediler kabul ettik ama bulamadılar üstelik canı çok yanmıştı yüzünden anlamıştım.sonra ameliyatla doku alınıp bulunabileceğini söylediler onu da kabul ettik 9 tane embiyomuz oldu bunlardan 4ü döllendi ve hepsi transfer edildi sonuç negatifti....

beticimm ayakların nereye gidiyosa oraya git..ben yıllardır aynı doktora gidiyordum..bu doktoruma öylesine gittim bi de o görsün diye...orada tüp bebeğe başladık...eski doktorum bayramdan sonrası için beni bekliyor hala...birden karar verdim ve pişman değilim..

üzerimden bu şoku atmalıydım ama nasıl olacaktı bu bebeğim bana tutunmamıştı.annesini reddetmişti.
bu hisler içinde tekrar bir arştırma yapmaya başladım hangi merkez olur acaba diye?eşim de yıkıldı tabi kan tahlili yaptıracağım gün beni kaçdefa aradı hatırlamıyorum.o sıralarda tansiyonu dengesizleşti ve bunu benim araştırma yapmama ve eşimi sürekli sıkıştırdığıma sürekli bebekten başka bişey düşüğnmediğime karar verdiler....ve o akşam büyük bi tartışma yaşandı evde.halası babası,annesi ve biz....

canım benimm...üzülme nolur...gelicek bebişin az kaldı ...ne desem boş biliyorum ama unutmaki bebişlerin seni hastanede bekliyolar şuan sen de biliyorsun...ayrıca yaran derinleşmiyor...sadece henüz taze..

Kıyamam ben sana lütfen adacım yapma......
Bugünde sen fire verdin ne oldu yaaaaaaaa
Patronuna sen geç kaldın ben yeni operasyonlara giriyorum hey deseydin şurda eylüle ekime ne kaldı tatlım....Bebişlerin senin yolunu gözlüyor sen hala aglıyorsun küserler bak sana onların gelmesi için neşeli olmalısın..Bu yüzdende adetin gecikiyor lütfen canım geleceği düşün geçmişi kapat...yoluna bak...

bana o akşam olmadık şeyler söylendi eşim çok sessiz biridir hakkını savunmayı bilmez ki beni savunsa....kayınvalidem o akşam illa bebek istiyorum dersen yollarınızı ayırırsınız sen yoluna gidersin o yoluna o akşam fenalık geçirdim ama hiç konuşmadım..ertesi gün bi yere ziyarete gidilecekti ve ben durmadan ağlıyorum moralim çok bozuktu gitmeyeceğimi söyledim(millete laf veriyorsun kaşın gözün kalkmıyor suratın beş karış gülmüyor diye laf yiyorum bi de bu yüzden gitmek istemediğimi söyledim)
hadi diye ısrar edince benim sinirlerim oynadı kayınvalideme sen bizim adımıza nasıl karar verebiliyorsun dediğimde ise cevabı şu oldu ben anneyim bu kadarına da hakkım yok mu annelik hakkım yok mu sen nasıl anne olmak istiyorsan benim buna(boşanmamıza karar vermesine) hakkı varmış.zaten sen her şeyi yanlış anlıyorsun demez mi bir de...

sonra o gitti ben evde kaldım kendimi dışarı attım annemi aradım çabuk buraya gel dedi otobüse atlayıp anneme gittim.ben ağlıyorum annem de ağlıyor.anlattım olan biteni...
kayınvalidem eve gelmiş beni göremeyince eşimin dedigil aramışlarmış onlara evde olmadığımı nereye gitiğimi bilmediğini söylemiş dedemi aramış dedesi.bi gelip konuşucaz diye dedem de tamam demiş ama içine kurt düşmüş annemi aradı annem de anlattı böyle olmuş diye....

Evet eski doktoruma çok güveniyorum... Opu ve transferi kendisi yapıyor.... Üstelik bu bir prof... Tüp bebeği ilk yapanlardan birisi.... Benim dış gebelik ameliyatında tüplerime zarar vermedi bile temiz bir ameliyat yaptı.... Güven veriyor bana.. İşte biraz pahalı bir yer....

Mayada herşey kolaydı çok beklemiyordum ama burada bazen 1-2 saat beklediğim oluyordu... Ben bundan sonra tekrar yaparım diye düşünmek istemiyorum çok yoruldum bu son olsun istiyorum tutsa da tutmasa da..... Eşim kararı bana bıraktı "sen ne karar verirsen ben uyarım " diyor... Off kafam çok karışık..

Şimdi kayınvalidemle görüştüm onun fikrini de alayım diye.. Onun fikirlerine çok güvenirim... O eski merkezime gitmemin uygun olacağını söylüyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…