sarıcivciv hayırlısı olsun canım hakkında inşallah kocaman pozitif yazan yazıyı görürsün canım.
adacan da aynını demişti.temelde başka sebepler var aslında tahmin edebiliyorum niye hiç sormadığını...ama uzun sürer anlatması...
hoşgeldin canım :)
hoşgeldin betişcim. hayırdır canım ne kararı. merak ettim şimdi...
eşya için bozmuyorum gördüğüm muamele bu mu olmalıydı?3senedir yanındayım ama 30 senelik gibi oldumHımm canım boşver bunları düşünme bunlar önemli değil.Eşinle el ele herşeyin üstesinden gelirsiniz.Eşya için keyfini bozduğuna degmez....yerimseniben
Allahın gücüne gitmesin de Azrail de melek canım.Bu kaynanalar niye böyleler yaaa!!!! Herşeye müdahele etme gereği duyuyorlar.... Allahtan melek gibi bir kaynanam var.....
ah be güzelim bi taşınabilsem....
ama o zman internetimiz olur mu bilmem her şey üstümüze kaldı.bi asgari ücretle neye yetişicez bilmiyorum.ben çalışmıyorum.iş yo ki çalışsam.şimdi buldum diyelim bebek için istanbula gidicez ilk zamnalar izin problem olur dönünce girsem...bilmiyorum dediğim gibi iş de yok.canım çok sıkkın kızlar ya
schat canım en doğrusuna elbette siz karar vereceksiniz. ben nedenlerinizi sormadım, özel olabileceğini düşündüm. yoksa anlatmak istersen elbette dinleriz.
Hafta sonu eski doktorumla görüştüm Ankarada.... Bana çoook güven verdi... Çok güzel konuştu içimi rahatlattı... O da hemen tedaviye başlayalımdedi hatta ilaç dozunu bile ayarladı muayene edip.... Şimdi Mayaya mı gitsem yoksa buraya mı gitsem diye kafam çok karıştı burası biraz daha pahalı..... Vee yarına kadar sürem var yarın lucrin başlamam gerek karar verirsem eğer!!!!!!
patronumla hiç konuşmamıştık benim kimyasal gebeliğimi. tüp bebek yaptırıcam demiştim ama sonucu sormadı, soramadı.. burada bir kişi daha biliyordu ona sormuş herhalde.. biraz önce sarıldı üzülme artık inşallah bir dahaki sefere dedi. ben geçti sanıyordum geçmemiş kızlar. gözyaşlarıma engel olamıyorum çok garip ya.. ne zaman değer verdiğim sevdiğim biri yaramın üzerini örtmeye çalışsa nedense yaram daha da derinleşiyor...
patronumla hiç konuşmamıştık benim kimyasal gebeliğimi. tüp bebek yaptırıcam demiştim ama sonucu sormadı, soramadı.. burada bir kişi daha biliyordu ona sormuş herhalde.. biraz önce sarıldı üzülme artık inşallah bir dahaki sefere dedi. ben geçti sanıyordum geçmemiş kızlar. gözyaşlarıma engel olamıyorum çok garip ya.. ne zaman değer verdiğim sevdiğim biri yaramın üzerini örtmeye çalışsa nedense yaram daha da derinleşiyor...
betişcim bence kendi güvendiğin doktorunla başlaman daha iyi olacak gibi.. ne bileyim ben isim yapmış yerlerden çok, beni tanıyan, bana güven veren ve sürekli devam edebileceğim birini tercih ettim. hani biriyle başla opuyu öbürü yapsın transferimi bir başkasın olmasın istedim. sen de içinden ne geliyorsa onu yap. yüreğinin sesini dinle :)
Betycim vallahi merkez deyip geçmeyeceksin çok önemli..Bak canım bu 5.denemen Allahın izniyle son denemen olucak ben inanıyorum ve bunun için ne gerekiyorsa bence yap...Yanlızca maddi olarak düşünme hangi merkez sana daha güvenilir geliyor önce merkeze inanmak gerekli...İllaki pahalı merkezler daha iyi bir kanı yok ortada tatlım...Eşin ne düşünüyor bu konuda ??? Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?