Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

eşimin dedesigil dedemlerle konuşmaya başlamışlar sonra benim de oraya gitmemi söylediler.annem ben gittik.ayrı eve çıkmamızı söylediler bende eşimin dedesine sen ne dersen şimdi o olsun dedim şimdilik dur dedi kaynın askerden gelene kadar.tamam deyip kabul ettimeve getirdiler beni.kayınvalideme yaklaştım elini öpmeye öpmesin bu hafta beni çok kırdı dedi.(ben taştanım ya bana bişey olmaz tabi)....öyle kaldık şimdiye kadar...mayısta kaynım geldi ses yok bağ bahçe işleri başladı gül geldiardından kiraz onun ardından vişne...hepsi bitti ama hala ses yok bende bişey demiyorum ayrılacağız illa falan diye...

Malesef kucağımıza bebeğimizi alana kadar bu hüzün geçmeyecek. Benim 3 ay oldu bebeğimi kaybedeli ama hala içim yanıyor.

Ayy canım ya kıyamam.. İnanki ben de öyleyim bu konuda söylenen en ufak birşey hemen çeşmelerimi açmaya yetiyor... Üzülme canım bak sen daha bir kere yaşadın ben tam 4 kez yaşadım... O yaralar kabuk bağlar eninde sonunda... İnşallah bu kez bebeğine kavuştuğunda hatırlamazsın bile bu günleri.....

bizim tedavi için istanbula gime kararı aldık(önce umut tüpbebekti daha sonra memeorial olsun diye değiştirdik kararımızı)orda bi dr.var o yardımcı oacak biz ön görüşme için gidecektik.ama gerek olmadığını hazırlıklı gitmemizi söyledi.tamam dedik ramazan bi geçsin madem gideriz...
sonra kaynanamlar kendileri dedi:TEDAVİ ERTELENMİŞKEN NASIL OLSA EVİNİZ AYRILICAK EV BAKIN AYRILIN.GÜZELLİKLE OLSUN HER ŞEY.YİNE GELİN GİDİN BİRBİRİNİZE.dendi ve işte bugüne geldik arkadaşlar ayrı ev istiyoruz diye burunları sürtsün de akılları başlarına gelsin dediler heralde ki kaynanamla onun kaynanası(eşimin babaannesi beni çok sevdiğini söyleyen) fısır fısır konuşuyorlar habire kıyıda köşede.

işte hikayem bu....

schatze_32 canım gerçekten kötü şeyler yaşamışsınız ama siz de ayrı bir ailesiniz artık ve başkalarının size karışmaya hiç hakkı yok... Kayınvalidenle birlikte yaşadığınız için bu kadar karışma hakkı buluyor kendinde....

kırmızılarım hala yok.bi belirtisi de yok.gelsin mi demeliyim yoksa gelmesin mi?karmakarışığım.aklımı yitiricem diye korkuyorum.

biz de ayrı bir aileyiz evet ama bunu kabul etmiyorlar ki....karışır karışır canım o anne bi kere....her şeye karışır sen de durmuş hakkı yok diyorsun yani...(yanlış anlama sinirimden böyle yazıyorum)

schatze_32 Allah yardımcın olsun canım..Bu kadar sıkıntının içinde bunları yaşamışsın...Ayrı eve çıkmadan tedavi olayına girme bence önce sen saglık olki bebek gelsin...Psıkolojın kesınlıkle bunlardan dolayı etkileniyor....Eşinde sende önce iç huzuru yakalayın sonr avakit kaybetmende bebek için tedaviye başlayın...Can sgk nız var ise rapor çıkartabılırsınız...

kayınvalidem karışıyor eşimin halsı da gelip arda laf sokup gidiyor...herkesin tuzu kuru nutuk vermek kolay tabi.

acelemiz bu yüzden ramazan ramazan ev aramak koay mı?güneşin altında ağzımız oruçlu iken....tedaviden önce evi ayarlayıp dönüşte hazır olsun rahat edelim diye uğraşıyoruz
sgklıyız.ve elimde eşime ait bi rapor var geçerli olup olmadığını bilmiyoruz merkeze faks gönderip sorucam işte ya hayırlısı bilmiyorum yani

Son düzenleme:
ah schatcım ya çok zor şeyler yaşamışsın ve yaşamaya devam ediyorsun.. bu psikolojiyle bebek tabi tutmaz. ne biçim insanlar bunlar ya bence ne olursa olsun, istersen yerde uyuyacak ol yine de çık o evden. bu da sana bir abla nasihatidir.

schatze canım yaşadıkların zormuş inanki ...Allah biranönce kendi evine çıkmayı nasip etsin..
inşallah diyorum inşallah

siz de olmasanız var ya inan kafayı yemek üzereyim bunlar bana reva mı diye?kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum kafam kazan gibi.hiçbir şey düşünmek istemiyorum ama ister istemez sorular beynimi yiyip bitiriyor.

pardon kızlar ya bugün ben koptum nedense... bir de çok sevdiğim bir arkadaşım hamile sanırım. lekelenmeleri var ama idrar testinde pozitif çıkıyor ve adeti 3 gün geçmiş durumda. çok uzun zamandır 17 aydır denediği için artık inanamıyor ve onu kan testine gitmesi için ikna etmeye çalışıyorum. bence kesinlikle hamile. çok midesi de bulanmaya başladı yatıyor ama teste gitmedi henüz. bir de istanbul dışında annesinin yazlığında. ay bakalım ne olacak.

neden yaptırmıyor ki gitsin yaptırsın soru işareti kalkar en azından bende yapsam mı düşünüyorum öyle hala adet olmadım.bi belirti de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…