- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
patronumla hiç konuşmamıştık benim kimyasal gebeliğimi. tüp bebek yaptırıcam demiştim ama sonucu sormadı, soramadı.. burada bir kişi daha biliyordu ona sormuş herhalde.. biraz önce sarıldı üzülme artık inşallah bir dahaki sefere dedi. ben geçti sanıyordum geçmemiş kızlar. gözyaşlarıma engel olamıyorum çok garip ya.. ne zaman değer verdiğim sevdiğim biri yaramın üzerini örtmeye çalışsa nedense yaram daha da derinleşiyor...
schatze_32 canım gerçekten kötü şeyler yaşamışsınız ama siz de ayrı bir ailesiniz artık ve başkalarının size karışmaya hiç hakkı yok... Kayınvalidenle birlikte yaşadığınız için bu kadar karışma hakkı buluyor kendinde....
schatze_32 Allah yardımcın olsun canım..Bu kadar sıkıntının içinde bunları yaşamışsın...Ayrı eve çıkmadan tedavi olayına girme bence önce sen saglık olki bebek gelsin...Psıkolojın kesınlıkle bunlardan dolayı etkileniyor....Eşinde sende önce iç huzuru yakalayın sonr avakit kaybetmende bebek için tedaviye başlayın...Can sgk nız var ise rapor çıkartabılırsınız...
inşallah diyorum inşallahschatze canım yaşadıkların zormuş inanki ...Allah biranönce kendi evine çıkmayı nasip etsin..
ah schatcım ya çok zor şeyler yaşamışsın ve yaşamaya devam ediyorsun.. bu psikolojiyle bebek tabi tutmaz. ne biçim insanlar bunlar yabence ne olursa olsun, istersen yerde uyuyacak ol yine de çık o evden. bu da sana bir abla nasihatidir.
biliyor musunuz yarın doğum günüm...ve ben sevinemiyorum bile.
pardon kızlar ya bugün ben koptum nedense... bir de çok sevdiğim bir arkadaşım hamile sanırım. lekelenmeleri var ama idrar testinde pozitif çıkıyor ve adeti 3 gün geçmiş durumda. çok uzun zamandır 17 aydır denediği için artık inanamıyor ve onu kan testine gitmesi için ikna etmeye çalışıyorum. bence kesinlikle hamile. çok midesi de bulanmaya başladı yatıyor ama teste gitmedi henüz. bir de istanbul dışında annesinin yazlığında. ay bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?