Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ne güzel yaa.. Hemen test yapsın idrar testi pozitifse kesin hamiledir... Acaba biz de bir gün pozitifi görür müyüz ki!!!!! bilmiyorumkismile

CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... Sevin tatlım sevin.. İnşallah herşey yoluna girer bu günleri de unutursun... Seneye doğum gününde kucağında bebişin olur inş....

teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi olur bu günler de geçer de unuturum.inşallah kucağımda olur miniğim...

betişcim keşke pozitifi görmekle olsa iş, önemli olan biliyorsun devamını getirebilmek. ben pozitifi görsem bile bundan sonra endişelerim ancak ilk 3 ayı bitirince geçer herhalde. Allah hepimize nasip eder inşallah :)

schatcan doğum günün şimdiden kutlu olsun canım ama asıl kutlama yarına. neden sevinemiyorsun bakıyım, yeni yaşında meleğin seninle olacak inşallah :)

schatcan doğum günün şimdiden kutlu olsun canım ama asıl kutlama yarına. neden sevinemiyorsun bakıyım, yeni yaşında meleğin seninle olacak inşallah :)[/I][/QUOTE]

moralim sıfır da ondan sevinemiyorum.yeni yaşımda meleğim benimle olacak inşallah :) :ecrin_bebek:

canlar ben çıkıyorum görüşürüz yine beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.içimi dökmeye ihtiyacım vardı.kafanızı ağrıttıysam affedin nolur öpüyorum hepinizi.

Evet canım haklısın ben 3 kere pozitifi gördüm ama hiçbiri 1-2 haftadan uzun sürmedi..... Ben 3 ayı bırak 9 ay diken üstünde olurum herhalde.....

canlar ben çıkıyorum görüşürüz yine beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.içimi dökmeye ihtiyacım vardı.kafanızı ağrıttıysam affedin nolur öpüyorum hepinizi.

Kafamızı ağrıtmak ne demek canım... Burada hepimiz dertlerimizi sorunlarımızı paylaşıyoruz.... Sen moralini bozma.. Kendine iyi bak.. Hoşçakal

ay schatzce tatlım Dogum Günün Kutlu Olsun..Eşinle ve gelecek olan bebişinle mutlu huzurlu uuzn yıllar geçirmen dilegiyle.(k.validesiz tabi ))) kendine iyi bak görüşürüz canım.yine gelll

ooooooooooooo adacım ya,bu ne kadar negatiflik önce poztifi göreceksin sonra seninle kalması için dua edeceksin yapma böyle lütfen...Arkadaşın neden bu kadar nazlanıyorki 17 ay dan sonra bir güzellik olamazmı yanii he he he 50 ayı geçiyor herhalde benım hüsranlı aylarım bir ara yıldan çok ay tutuyordum

Bugün herkesin işi yogun benımle ilgilenen yok....alsanaalsanasmile
Özcümden hala ses yok....Korkuyorum......Hayra alamettir bu sessizlik canlarım..
Asuda ugramadı bugün...........herkes beni terkettiiiiiiiiiiiiiiii
Alınmayın hemen Ada,Devin ve Beticikkkkkk sizler sağolun yanımdasınız....

ay betiş ben de arkadaşımı ikna etmeye çalışıyorum inanmıyor hala :)

Niye inanmıyor ki!!!! Pozitif değilse de kan testi ile garanti sonuç olur rahat eder şimdi acaba mı diye diye kendine işkence ediyor....
Haydi bastır Adacanım sen ikna edersin

Canııım yerim seni bennn!!! İşlerin var diye oyalamak istemedim seni... Ama sen bugün moral olarak iyisin iyisin..... Yarına da herşey çok güzel olacak inşallah.... Ama OPU da milleti çatlatmışsın bu kez öyle yapma tamam mı? klava:

Ben de yemek tariflerine bakıyorum kk de.... Akşama ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum... Ayy ben iyi ki ev hanımı falan değilim çok zor çoookkkk... Yemek yapmayı da hiiiççç sevmiyorum.....

Ben de yemek tariflerine bakıyorum kk de.... Akşama ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum... Ayy ben iyi ki ev hanımı falan değilim çok zor çoookkkk... Yemek yapmayı da hiiiççç sevmiyorum.....

bende pek sevmem hatta ben mutfakta fazla kalınca sıkılırım.....

amanınn işlerim varda var olmasına ben çalışamıyorum aklım fikrim yarında....İyi olmak zorundayım canım öyle yada böyle bu yola çıktık yarın transferim olucak napalım zamanla göreceğiz....Allahım ol derse olucakk Bebişimde bizi isterse konacak göbüşümeekaydirigubbakcemile5

kızlar kusuruma bakmayın bugün bir garip oldum ben. patron öyle yapınca, böyle kabuk bağlamış yaramın üstüne şefkatli bir el dokununca, daha iyi edeceği yerde kabuğu kaldırıverdi.. geçti sanmıştım geçmemiş.. Allah beterinden saklasın..

arkadaşıma gelince bilmiyorum son durumunu. dün akşam idrar testi yaptı çok silik çıktı. sabah yaptı bu sefer daha belirgin ama yine soluk çıktı. dün akşam azıcık kan gelmiş bugün kahverengi akıntısı oluyor. anlayamadı. bence hamile ama :)

allahıma bınlerce kere sukurler olsun
cumartesı sabah yumoslarım toplanıyooooo
dr bır gun ondesın dedııııı hersey yolunda bu aksam catlatma ıgnemı oluyorum saat 23:00 de ayyyyyy cok heyecanlandım....nasılım anlatamam cumartesı saat 7 de hastanede olacakmısız....

özcüm çok güzel bir haber bu ohhh maşallah bereketlendi topiğimiz...herkesin tedavisi beklenenden öne ilerliyor inşallah iyiye alamettir..Artık üzülmek yok tamam mı bitanem...merak ettik seni sabahtan beri sesin çıkma dedimki yoksa drumu dövdü özaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…