pardon kızlar ya bugün ben koptum nedense... bir de çok sevdiğim bir arkadaşım hamile sanırım. lekelenmeleri var ama idrar testinde pozitif çıkıyor ve adeti 3 gün geçmiş durumda. çok uzun zamandır 17 aydır denediği için artık inanamıyor ve onu kan testine gitmesi için ikna etmeye çalışıyorum. bence kesinlikle hamile. çok midesi de bulanmaya başladı yatıyor ama teste gitmedi henüz. bir de istanbul dışında annesinin yazlığında. ay bakalım ne olacak.
CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... Sevin tatlım sevin.. İnşallah herşey yoluna girer bu günleri de unutursun... Seneye doğum gününde kucağında bebişin olur inş....
betişcim keşke pozitifi görmekle olsa iş, önemli olan biliyorsun devamını getirebilmek. ben pozitifi görsem bile bundan sonra endişelerim ancak ilk 3 ayı bitirince geçer herhalde. Allah hepimize nasip eder inşallah :)
canlar ben çıkıyorum görüşürüz yine beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.içimi dökmeye ihtiyacım vardı.kafanızı ağrıttıysam affedin nolur öpüyorum hepinizi.
ay betiş ben de arkadaşımı ikna etmeye çalışıyorum inanmıyor hala :)
Bugün herkesin işi yogun benımle ilgilenen yok....alsanaalsanasmile
Özcümden hala ses yok....Korkuyorum......Hayra alamettir bu sessizlik canlarım..
Asuda ugramadı bugün...........herkes beni terkettiiiiiiiiiiiiiiii
Alınmayın hemen Ada,Devin ve Beticikkkkkk sizler sağolun yanımdasınız....
Ben de yemek tariflerine bakıyorum kk de.... Akşama ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum... Ayy ben iyi ki ev hanımı falan değilim çok zor çoookkkk... Yemek yapmayı da hiiiççç sevmiyorum.....
Canııım yerim seni bennn!!! İşlerin var diye oyalamak istemedim seni... Ama sen bugün moral olarak iyisin iyisin..... Yarına da herşey çok güzel olacak inşallah.... Ama OPU da milleti çatlatmışsın bu kez öyle yapma tamam mı?klava:
allahıma bınlerce kere sukurler olsun
cumartesı sabah yumoslarım toplanıyooooo
dr bır gun ondesın dedııııı hersey yolunda bu aksam catlatma ıgnemı oluyorum saat 23:00 de ayyyyyy cok heyecanlandım....nasılım anlatamam cumartesı saat 7 de hastanede olacakmısız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?