allahıma bınlerce kere sukurler olsun
cumartesı sabah yumoslarım toplanıyooooo
dr bır gun ondesın dedııııı hersey yolunda bu aksam catlatma ıgnemı oluyorum saat 23:00 de ayyyyyy cok heyecanlandım....nasılım anlatamam cumartesı saat 7 de hastanede olacakmısız....
sagol tatlım yaaaa nasıl sevındım anlatamam adamın agzına dusecektım n dıyecek dıeeee ıkı kere ultrasona aldı gayet ıyı dune gore super dedı.....sukur rahatladım....ılaclarımı bekledım hastanede ondan gec kaldım....özcüm çok güzel bir haber bu ohhh maşallah bereketlendi topiğimiz...herkesin tedavisi beklenenden öne ilerliyor inşallah iyiye alamettir..Artık üzülmek yok tamam mı bitanem...merak ettik seni sabahtan beri sesin çıkma dedimki yoksa drumu dövdü özaklinialirimsmile
asucanım sagol sukurler olsun az kal azzzzzzselam kizlar nasilsiniz???
ayy caim benim özlem cok sevindim ALLAH korktuna ugratmadi bak bosuna üzdün dün bütün gün kendini......
amanııııııın kızlar devincan ve öz aynı gün toplanacak demek ki :) harikaaaaa süper haber. transferleriniz de peşpeşe olacak inşallah. ay kuzular yolculuk bir başladı pir başladı :)))))))))))))
sagol tatlım yaaaa nasıl sevındım anlatamam adamın agzına dusecektım n dıyecek dıeeee ıkı kere ultrasona aldı gayet ıyı dune gore super dedı.....sukur rahatladım....ılaclarımı bekledım hastanede ondan gec kaldım....
askolsun dr uma kıyarmıyım hıc bazen cırkınlesebılıyorum ama onu severım cooookkk
asucanım sagol sukurler olsun az kal azzzzzz
allahıma bınlerce kere sukurler olsun
cumartesı sabah yumoslarım toplanıyooooo
dr bır gun ondesın dedııııı hersey yolunda bu aksam catlatma ıgnemı oluyorum saat 23:00 de ayyyyyy cok heyecanlandım....nasılım anlatamam cumartesı saat 7 de hastanede olacakmısız....
amanııııııın kızlar devincan ve öz aynı gün toplanacak demek ki :) harikaaaaa süper haber. transferleriniz de peşpeşe olacak inşallah. ay kuzular yolculuk bir başladı pir başladı :)))))))))))))
Canim benim rabbim hepimizin gönlünce versin,bak cok dikaet et bundan sonra hic ama hic moralini bozma bozulmasinada izin verme canim insallah hayirlisi olur....
ben yarın doktordan randevu aldım kuzular. inşallah ben de güzel haberlerle gelebilirim. baya geciktim artık gitmem şart oldu :)
gelmedi canım. inşallah bir sorun yoktur. arada sızlama oluyor kasıklarımda ve de sulu beyaz bir akıntım var ama hala bişi yok. hiç bu kadar geciktiğini hatırlamıyorum. bir defa gençkızken 3 ay falan olamamıştım, onun dışında çok düzenli değildir ama en fazla 35-36 güne uzamıştır o da senede 1-2 defa. bakalım ne dicek doktorum.
adacım inşallah çok güzel haberler alırsın bitanem :))) Herşey yolundadır allahın izniyle tasalanma sakına....
Özcüm ve Devincim şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun ve geçmiş olsun diyorum...Ben nete giremeyebilirim..Malum yarın sabah,transferim olucak.....Çok ama çok heyecanlıyım...Bebişim yarın yarın içimde olucak.....Allahım topiğimiz ugurlu gelsin hepimize hiçbirimiizn boynu bükük kucagı boş kalmasın.....amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?