Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

selam kizlar nasilsiniz???
ayy caim benim özlem cok sevindim ALLAH korktuna ugratmadi bak bosuna üzdün dün bütün gün kendini......

saricim giiiii hic sorma bugün cok yogundum börek yaptik arkadasla yarin misafirim gelcek ama aklim fikrim hep burdaydi...
Birazdanda benimki gelcek disari cikcaz...
Kisa bi özet ver bakalim...

amanııııııın kızlar devincan ve öz aynı gün toplanacak demek ki :) harikaaaaa süper haber. transferleriniz de peşpeşe olacak inşallah. ay kuzular yolculuk bir başladı pir başladı :)))))))))))))

valla kuzular hepiniz boşu boşuna sıkıntılanmışsınız. bizim topic ballı diyorum sıkmayın canınızı bakın herşey nasıl girdi yoluna çok şüküüüür :)

asucum hoşgeldin tatlişkoooom :)

sagol tatlım yaaaa nasıl sevındım anlatamam adamın agzına dusecektım n dıyecek dıeeee ıkı kere ultrasona aldı gayet ıyı dune gore super dedı.....sukur rahatladım....ılaclarımı bekledım hastanede ondan gec kaldım....
askolsun dr uma kıyarmıyım hıc bazen cırkınlesebılıyorum ama onu severım cooookkk

selam kizlar nasilsiniz???
ayy caim benim özlem cok sevindim ALLAH korktuna ugratmadi bak bosuna üzdün dün bütün gün kendini......
asucanım sagol sukurler olsun az kal azzzzzz

ana devınınde mı cumartesııııı eee n guzelllll....
amanııııııın kızlar devincan ve öz aynı gün toplanacak demek ki :) harikaaaaa süper haber. transferleriniz de peşpeşe olacak inşallah. ay kuzular yolculuk bir başladı pir başladı :)))))))))))))

Canim benim rabbim hepimizin gönlünce versin,bak cok dikaet et bundan sonra hic ama hic moralini bozma bozulmasinada izin verme canim insallah hayirlisi olur....

özlemcimm çok sevindim canımm...bak yetiştin bana ..benimkilerde cumartesi toplanacak.bu akşam 21.00 de iğnem var cumartesi sabah 8 de hastanede olavcağım...

evett adacımmm peşpeşe güzel haberler gelecek uğurlu topiğimizden...

amın canım ıns hersey yolunda gıder bencede rabbım bızım ıcın hayırlı olanı versın ıns...sız nasılsınız...ayol n mısafırı gelıyoooo....
Canim benim rabbim hepimizin gönlünce versin,bak cok dikaet et bundan sonra hic ama hic moralini bozma bozulmasinada izin verme canim insallah hayirlisi olur....

devın kuzular aynı gun mu olacak allah ızın verırse.....rabbım hayırlı haberler almayı nasıp etsın artık....eylulculer hazır olunnnnn sıra sıze gelıyooooo

ben yarın doktordan randevu aldım kuzular. inşallah ben de güzel haberlerle gelebilirim. baya geciktim artık gitmem şart oldu :)

ben yarın doktordan randevu aldım kuzular. inşallah ben de güzel haberlerle gelebilirim. baya geciktim artık gitmem şart oldu :)

sahı senın adetın gelmedı demı....ıns sende guzel haberlerle gelllllllll.....agrın falan yok mu belırtı tarzı bıseyyy

gelmedi canım. inşallah bir sorun yoktur. arada sızlama oluyor kasıklarımda ve de sulu beyaz bir akıntım var ama hala bişi yok. hiç bu kadar geciktiğini hatırlamıyorum. bir defa gençkızken 3 ay falan olamamıştım, onun dışında çok düzenli değildir ama en fazla 35-36 güne uzamıştır o da senede 1-2 defa. bakalım ne dicek doktorum.

adacım inşallah çok güzel haberler alırsın bitanem :))) Herşey yolundadır allahın izniyle tasalanma sakına....

Özcüm ve Devincim şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun ve geçmiş olsun diyorum...Ben nete giremeyebilirim..Malum yarın sabah,transferim olucak.....Çok ama çok heyecanlıyım...Bebişim yarın yarın içimde olucak.....Allahım topiğimiz ugurlu gelsin hepimize hiçbirimiizn boynu bükük kucagı boş kalmasın.....amin

bence stres falan yaptıysan bıseylerı onlarda cok etkılıyo adet duzenını ben kotu bısey oldugunu dusunmuyorum ama sen tabıkı gıt dr a...

sağolun desteğiniz için güzel yürekli yol kankilerim. inşallah herşey yolunda gider, inşallah ben de güzel haberlerle gelirim :)

ayyy cicoş yarın anne oluyorsun kuzuuuu :)

ayyyy sagol guzel yureklı arkadasım benım ıns senın ıcınde herseyım hayırlısı olsum rabbım sana melegını gondersın veeeee butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsınnnnn....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…