Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

deme öyle ya içim hoş oldu gözlerim doldusenağlama

ufff okumaya usendım transver yarın mı kusumun ayyyy n guzellllkaydirigubbakcemile3

haberlerı yazdıkca okuyorum...

tembel özlem tembel özlem herşeyi unutu verıyor bir anda,evet canım hayırlısı ile yarın transferim var...opuyorumnanaktan

amin canım amin yanlızca ben değil hepimiz yaşayalım mutluluklar paylaştıkça güzeldir.

adacan huhu hu ben yarın yatayım demi 3 gün evdeyim nasipse p.tesi işe geleceğim eşim getirecek masa başı zaten stres yok işimde pek bu aralar...aksamalrıda yatarım yıne evde....

kralıce sen guzel yatcanda bıze kımhaber verecek net var mı evdeeee lutfen bızıde dusun bız catlarızzz merakdan......
adacan huhu hu ben yarın yatayım demi 3 gün evdeyim nasipse p.tesi işe geleceğim eşim getirecek masa başı zaten stres yok işimde pek bu aralar...aksamalrıda yatarım yıne evde....

canım kuzum benim. evet sen mutlaka yat yarın cicoşum. sonra da zaten h.sonu geliyor iyice dinlen. evden de çıkma. ben inanıyorum herşey çok ama çok güzel olacak. bir girip haber vermeyi de ihmal etme lütfen. kalbimiz dualarımız seninle güzel arkadaşım. al yıldızını koy göbüşüne. herşey çok güzel olacak :)

kusum gule gule gıt...kaydirigubbakcemile3
gule gule gel....kaydirigubbakcemile3
gule gule yasakaydirigubbakcemile3
gule gule test sonucunu soyle ıns....alllahım yar ve yardımcın olsun...duacıyım sana...hersey gonlune gore olsunopuyorumnanaktan

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Yıldız Avcıları Ne Durumda Merak Edenler İçin Şekerli, Ballı, Uğurlu Liste :)

cicoş CUMA günü transferi var, yıldızını yakalayıp göbüşüne koyacak :)
adacan CUMA doktoruna gidiyor geciken regl için, inşallah güzel haberlerle gelecek :)
öz CUMARTESİ günü yumoşlarını veriyor, inşallah tosuncuk embriyolar olarak geri alacak :)
devincan CUMARTESİ günü yumoşlarını veriyor, inşallah tosuncuk embriyolar olarak geri alacak :)

Son düzenleme:

kuzular bu arada listede adı olmayan arkadaşlar için bir açıklama yapmak istedim, ben sadece bu hafta sonuna kadar yeni gelişmeleri kapsayan bir liste yaptım hani önümüzdeki 2-3 günde kimin durumu nedir diye. aman yanlış anlaşılmalar olmasın :)

kızzz adacanım n kadan guzel olmus lıste bayıldım valla...superrr tek kelımeyle...

kızlar yaa ne çok kaynatmışsınız...bugün çok işim var benim.bide haftaya gelmiycem dedim iş yağıyo resmen...özlemcim cicoşum bu hafta çok önemli bizim için..cicoşun transferi benim ve özlemin yumoş toplanması iyi geçer inşallah... cicoş yarın anne olacak ...

Allah razı olsun şekercim vallahi çok zor bir süreçmiş tamam canım 1.gün yatıp dinlenicem eve geçerim %90 evimde dinlenirim bu sefer ama neti acamam ki yarın eşim izin vermez kımıldatmazki sanırım...

Allah razı olsun kuşum darısı başına aminopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun....opuyorumnanaktandualarınıza ihtiyacım var...Derdi veren Allahım Dermanınıda verecektir elbette hoşçakalın...:lepi:

çekilin yoldan heytttt p.tesi bu topicte bebişimle konuşucam nasipse......................

Herkese selamlar kaçıyorum ben.....

ben geldim gene,siz varya harikasiniz ya insallah listedeki arkadaslarimizin hepisi anne olara tamamlar listeyi...

cicoş o zaman telefonunu ver özelden bari arayalım seni meraktan çatlarız kuzucum ya, ya da eşin girsin yazsın :)

saricivciv canim yarin dualarimiz senin icin kendine cok iyi bak ALLAH yar ve yardimcin olsun canim benim,cok iyi baksin esin sana...

ay ne güzel olmuş liste Allahım nazarlardan saklasın 41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…