sağolun desteğiniz için güzel yürekli yol kankilerim. inşallah herşey yolunda gider, inşallah ben de güzel haberlerle gelirim :)
inşallah adacım yarın çok güzel haberler almanı canı gönülden istiyorum..inanıyorum bu seferki poztifliğin işe yarayacak....Unutma tedaviden sonra hamiş kalan çok kişi herşey olabilir :)) yol kankim düşünceli arkadaşım..Seninde yıldızın parlayacak çok az kaldı...peşpeşe çoşacagız..
ayyy cicoş yarın anne oluyorsun kuzuuuu :)
ufff okumaya usendım transver yarın mı kusumun ayyyy n guzellllkaydirigubbakcemile3
haberlerı yazdıkca okuyorum...
ayyyy sagol guzel yureklı arkadasım benım ıns senın ıcınde herseyım hayırlısı olsum rabbım sana melegını gondersın veeeee butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsınnnnn....opuyorumnanaktan
adacan huhu hu ben yarın yatayım demi 3 gün evdeyim nasipse p.tesi işe geleceğim eşim getirecek masa başı zaten stres yok işimde pek bu aralar...aksamalrıda yatarım yıne evde....
adacan huhu hu ben yarın yatayım demi 3 gün evdeyim nasipse p.tesi işe geleceğim eşim getirecek masa başı zaten stres yok işimde pek bu aralar...aksamalrıda yatarım yıne evde....
Yıldız Avcıları Ne Durumda Merak Edenler İçin Şekerli, Ballı, Uğurlu Liste :)
cicoş CUMA günü transferi var, yıldızını yakalayıp göbüşüne koyacak :)
adacan CUMA doktoruna gidiyor geciken regl için, inşallah güzel haberlerle gelecek :)
öz CUMARTESİ günü yumoşlarını veriyor, inşallah tosuncuk embriyolar olarak geri alacak :)
devincan CUMARTESİ gübü yumoşlarını veriyor, inşallah tosuncuk embriyolar olarak geri alacak :)
adacan CUMA doktoruna gidiyor geciken regl için, inşallah güzel haberlerle gelecek :)
öz CUMARTESİ günü yumoşlarını veriyor, inşallah tosuncuk embriyolar olarak geri alacak :)
devincan CUMARTESİ gübü yumoşlarını veriyor, inşallah tosuncuk embriyolar olarak geri alacak :)
canım kuzum benim. evet sen mutlaka yat yarın cicoşum. sonra da zaten h.sonu geliyor iyice dinlen. evden de çıkma. ben inanıyorum herşey çok ama çok güzel olacak. bir girip haber vermeyi de ihmal etme lütfen. kalbimiz dualarımız seninle güzel arkadaşım. al yıldızını koy göbüşüne. herşey çok güzel olacak :)
kusum gule gule gıt...kaydirigubbakcemile3
gule gule gel....kaydirigubbakcemile3
gule gule yasakaydirigubbakcemile3
gule gule test sonucunu soyle ıns....alllahım yar ve yardımcın olsun...duacıyım sana...hersey gonlune gore olsunopuyorumnanaktan
beğendin mi özcüm, ağzına layık mı arkadaşım :))))))))
ben geldim gene,siz varya harikasiniz ya insallah listedeki arkadaslarimizin hepisi anne olara tamamlar listeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?