saricivciv canim yarin dualarimiz senin icin kendine cok iyi bak ALLAH yar ve yardimcin olsun canim benim,cok iyi baksin esin sana...
söz sizlere ulşamaya çalışacagım...adacım ben ceptelefonu özelden vericem sana sende verırsen hanı cıkınca durumumla ılgılı mesajta atabılırım. ok
kuzular ben çıkıyorum. kendinize çok dikkat edin. bu gece birbirimize dua edelim. kalbim sizinle :) öpüyorum çooooook :)
kuzular ben çıkıyorum. kendinize çok dikkat edin. bu gece birbirimize dua edelim. kalbim sizinle :) öpüyorum çooooook :)
Adacan insallah o yaptigin guzel litedeki butun arkadaslarimiz hamis haberi verir...
dun bu olaylar basima gelmeseydi bende o listede yer alacaktim
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz hamile olabilelim tez zamanda ve Rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah.
lütfen sıkma canını. bak benden aylar sonra başlayan arkadaşlar benden önce hamile oldu çünkü ben kimyasal gebelik yaşadım. ama vardır bunda da bir hayır dememiz lazım :)
allahıma bınlerce kere sukurler olsun
cumartesı sabah yumoslarım toplanıyooooo
dr bır gun ondesın dedııııı hersey yolunda bu aksam catlatma ıgnemı oluyorum saat 23:00 de ayyyyyy cok heyecanlandım....nasılım anlatamam cumartesı saat 7 de hastanede olacakmısız....
çekilin yoldan heytttt p.tesi bu topicte bebişimle konuşucam nasipse......................
Herkese selamlar kaçıyorum ben.....
Oyyy Oyyy çok sevindim canım ya!!! Bırak tedavinin iptalini önde bile gidiyorsun... Hayırlısıyla yumurtaların olgun çıksın güzelce de döllensinler kaliteli embriyolar olsunlar inşallahhhh!!!1
amın betusum ıns kısmet artık gerısı....ayyy bıde bunlar olgun mu deyılmı dıyemı dusunecegım o ne ay bırı bıtıyo bırı baslıyoooo...dr bılgılendırır heralde demı canım...kactane n ndeyıl kacı dollendı n zaman haber verıyorlar yumurta toplamasından bır gun sonra mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?