Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

söz sizlere ulşamaya çalışacagım...adacım ben ceptelefonu özelden vericem sana sende verırsen hanı cıkınca durumumla ılgılı mesajta atabılırım. ok

adacim iyim sagol canim,seninde yarin doktor görüsmen varmis,insallah hayirli haberle geri dönersin....

Saricim hadi bakalim göbegi bos git ve dollu gel canim....

kuzular ben çıkıyorum. kendinize çok dikkat edin. bu gece birbirimize dua edelim. kalbim sizinle :) öpüyorum çooooook :)

kızlar çok aranızda olamadım bugün ama hepiniz için dua ediyorum ve edicem...bilginiz olsun..akşama okurum yazdıklarınızı ...kocaman öptüm hepinizi...ve cicoş anne...yarın herşey yolunda gider inşallah...iyi akşamlar hepinize...

Adacan insallah o yaptigin guzel litedeki butun arkadaslarimiz hamis haberi verir...
dun bu olaylar basima gelmeseydi bende o listede yer alacaktim

Cicism, bettycim, adaegecim, ozcum, devincim, tesekkur ederim.. demekku agustos ayinda kismet degilmis tedavim..
yolun basinda iptal edilmeside sans mi desem ne desem anlamadim... boyle olacagini dusunmemistim...
neyse herseyde vardir bir hayir...

ciciskom evet yarin sen anne oluyorsun. cunku aksi ispatlanana kadar gobusunde bebeginle anne sayiliyorsun.. Bence kesinlikle icime dogan super olacak hersey.. moralinin iyi olmasi ayrica cok iyi..
devincan, ozum, yumos toplamaniz simdiden muhtesem gecsin...hersey cok iyi olacak...
bu topic cok homis cikaracak eminim.. cunku POZITIF bir topic...
schatzecim... gercekten diger arkadaslarinda dedigi gibi.. bir yastik bir dosek le yat ama gercekten ayri eve cikin.. kendini bosuna harap ediyorsun inan bana degmez!! ne dersen de anlamayacaktir o sahis...
dr. bana rahim guzel gorunuyor 2 hafta sonra regl olman gerekiyor dedi. 22 mm yumurtayla mi regl olunuyor bilen varmi kuzucuklar?

imocum hoşgeldin. maşallah sen de çok pozitif bir anne adayısın. inşallah bu sefer tedavin yarıda kalmayacak ve sen tamamına erdirerek anne olacaksın.

soruna gelince 22 cm yumurta her an çatlayabilir. yumurta çatladıktan 14-16 gün sonra da regl olunur. o yüzden 2 hafta sonra regl olacaksın demiştir dr. canım.

Adacan insallah o yaptigin guzel litedeki butun arkadaslarimiz hamis haberi verir...
dun bu olaylar basima gelmeseydi bende o listede yer alacaktim

Allah razı olsun canım inşallah hepimiz hamile olabilelim tez zamanda ve Rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah.

lütfen sıkma canını. bak benden aylar sonra başlayan arkadaşlar benden önce hamile oldu çünkü ben kimyasal gebelik yaşadım. ama vardır bunda da bir hayır dememiz lazım :)

Tatli arkadasim benim... senin pozitifligin inan bana bu topicte yer alan herkese geciyordur... ve kesinlikle inaniyorum bitanem.. dondurulmuslarinla anne olacaksin..
dondurulmuslarinin olmasi bile super bir histir bence.. cunku en azindan bastan baslayip yumurta yapamaya calismayacaksin. seni bebislerin bekliyor. sadece sicacik anne gobusune gelip tutunacaklar Allahin izniyle... ve bebislerin cok sansli olacak, onlari cok seven annisleri olacak...

ozaman kimbilir belkide birlikte gun sayariz :) yani eylul gibi baslayabilirse... ama sen ekimde demistin degil mi?
tatlim bu arada senin yarinki dr. bi bakmissin sana hamis haberi veriyor :) super olur yaaaa

Oyyy Oyyy çok sevindim canım ya!!! Bırak tedavinin iptalini önde bile gidiyorsun... Hayırlısıyla yumurtaların olgun çıksın güzelce de döllensinler kaliteli embriyolar olsunlar inşallahhhh!!!1

çekilin yoldan heytttt p.tesi bu topicte bebişimle konuşucam nasipse......................

Herkese selamlar kaçıyorum ben.....

Canım benim yarın bebişlerinin ilk fotoğrafını da verirler belki.. Bana rmbriyolarımın fotoğrafını vermişlerdi... Bir albüm hazırlarsın bebişin için en başa da onu koyarsın.!!! Yarın bizi habersiz bırakma... Hiç üşenmez gelir yanına fena yaparım seni.... klava:

Adacan bak aklıma ne geldi... Senin regl gecikti ya... Sakın sende de birşeyler olmasın tatlım.... ohh zahmetsiz.. kaydirigubbakcemile2 Bir test alıp yapmasana.. Hiçbir şey kaybetmezsin sonuçta.... Hadi yap yap yap n'olur!!!!!!! :Saruboceq:

amın betusum ıns kısmet artık gerısı....ayyy bıde bunlar olgun mu deyılmı dıyemı dusunecegım o ne ay bırı bıtıyo bırı baslıyoooo...dr bılgılendırır heralde demı canım...kactane n ndeyıl kacı dollendı n zaman haber verıyorlar yumurta toplamasından bır gun sonra mı
Oyyy Oyyy çok sevindim canım ya!!! Bırak tedavinin iptalini önde bile gidiyorsun... Hayırlısıyla yumurtaların olgun çıksın güzelce de döllensinler kaliteli embriyolar olsunlar inşallahhhh!!!1

Sen bunları dert etme.. kaç yumurtan olduğunu OPU dan hemen sonra söylerler... Durumlarıyla ilgili bilgiyi yani kaç yumurta olgun, kaçı işleme alındı, kaçı döllendi vb. hepsini embriyolog 1 gün sonra seni arayıp söylüyor inş. hiç bir sorun çıkmayacak... Bugün sordun mu doktoruna kaç yumurtan varmış..... Çatlatma iğneni saat kaçta yapacaksın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…