Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Ama bak negatif çıkarsa da çok üzülmek yok tamam mı? Olursa bir sürpriz olur size olmazsa da zaten tedaviye başlayacaksın o zaman kavuşursun inşallah bebeğine... Merakla bekliyorum seni tatlım...

kızlar devinin arkadaşıyım kendisi iyi selamı var size...7 tane toplanmış ...hepinizi öptüğünü söylüyor...

Ayy ne güzel birer birer mutlu haberleri alıyoruz... Hayırlısıyla kaliteli embriyolar oluşsun sonra da devinin göbüşüne tutunsun.....

aldım ve yaptım 2dk kadar daha beklemenin manası yok sanırım çünkü tek çizgi

Son düzenleme:
Olsun canım üzülme... Olsaydı sürpriz olacaktı.. İnşallah bir gün biz de 2. çizgiyi göreceğiz tatlım....

bu testle beraber umudum çöpe gidiyor ama önüme bakıyorum dediğin gibi üzülmek yok.
abla namaz kılıcam müsadenle artık çıkıyorum birazdan eşim de gelir hem bana zaman ayırdığın için sağol. opuyorumnanaktan bayanssulusmile zemuszemus

Hoşçakal canım Allah kabul etsin öpüyorum seni... opuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz????
Özlemcim devincim gecmis olsun ikinizede insallah bi sürü yumoslariniz olmusdur,ve saglikli bebislere dönerler...
Saricim sen nasilsin aceba merak etdim seni,aman iyi bak kendine canim...

kızlar Allah hepinizden razı olsun...umarım hepimiz kısa zamanda çocuklarımıza kavuşup anne oluruz.sabah erkenden hastanedeydik. vakit geldi odama çıkıp hazırlandım..sonra ameliyathaneye girdim...çok heyecanlıydım...nazende sevdiğim yanıma düştü parçası çalıyordu...çok severim dedim hemşireye...ilacı verdiler..iyi uykular dilediler....gözlerimi kapadım sevdiğim bir müzik eşliğinde uykuya dalmaya hazırdım..son duamı ettim de tamamlayabildim mi hatırlayamyorum...

uyandığımda odadaydım...hemşireye kaç tane toplandı dedim hemen..güldü...bunu 4.kez soruyosunuz dedi...oysa ban hiç hatırlamıyordum..7 tane dedi...transfere kadar hergün arayıp bilgilendircez dedi...ameliyattan çıkıpta ayılmaya başladığımda ilk sorum bu olmuş..tek yumurtalık sahibi olunca sayı bilinçaltıma girmiş demekki...biraz yattıktan sonra meyve suyumu içip minik bir sandviç yedim...sonra ben iyiyim deyip çıktımmm....

eşim heyecanla bekliyodu benii...dışrda güzel bir kahvaltı yapıp eve geldik...

yattım.. uykum yoktu aslında ama uyumuşum...rüyamda kaybettiğim ve çok ama çok sevdiğim babamı gördüm...aaa baba geldinmi dedim...babam ben hep buradaydım dedi...sonra mutfakta duvara çiviyle asılmış bir torba gördüm..içinde kurumuş ekmek vardı...biraz küflenmişti ...elime aldım çöpe atmak için ama üzerinde 4 tane uğur böceği vardı...kıyamadım...ekmek elimden düştü uğur böcekleri uçuştu...babam bişey diyodu yanına gittim...tam efendim babacım dedim ama o sırada uyandım...

biraz ağladım uyanınca rüyamı eşime anlattım...doluydum zaten dünden beri...ağla dedi..rahatladım..sonra bilgisayarı istedim...rüya tabirlerine baktımm daha da rahatladımm ve bunu sizlerle de paylaşmak istedim...

hissediyorum...yıldızıma kavuşmama çok az kaldı...beni dinlediğiniz için yanımda olup dualarınızı esirgemediğiniz için çok sağolun...

Son düzenleme:
rabbm ugurunu yollasın ınş senın,
babanı gormen guctur
ekmek bereekettır
belkıde kızın olacak
cunku kız cocuguda berekkettr
duanı bızede eksık etme
rabbm yar vede yardmcın olsun ınşşşşşşş

Devinciğim,işin zor tarafını atlattın birtanem.Babanı görmüşsün rüyanda ne güzel,bu herşeyin iyi olacağı ve iyi sonuçlanacağına delalet işte.Şimdi sıra bebeğine bedenini açmaya geldi,herşey çok güzel olacak.Ben öyle hissediyorum.Dualarım sizinle...

Yıldız Avcısı..Ne kdr derin anlamı olan bir tabirdir ki bu gözlerimi doldururken beni de derinlere çeken,alıp götürüveren..Sonuna kadar okudum sıcacık paylaşımını ve karmakarışık oldum bi anda..Bende hamileyim ve hiç hazır değildim bu duruma..Sürpriz olmuştu bana ama o sıralardaki düşüncelerime göre kötü bi sürprizdi..Dünya başıma yıkılmıştı sanki.KK ile paylaşmıştım o duygularıda..Yazın beni ilk ayıma,çok derinlere götürdü.Şimdi şükür iyiyim alıştım biraz daha ve aklıma geldikçe dua ediyorum Rabbime isteyen herkese nasip etsin diye..Gelişmeleri okuyamadım tedaviye devam ediyor musun bilmiyorum ediyorsan Allahm yardımcın olsun senin ve tüm isteyen arkadaşlarımızın..İnş en kısa zamanda kavuştursun sizleri bebişlerinizle..

Canım hayırlı olsun
Rabbim bu yolda verdiğin emeklerini boşa çıkarmasın....
Çok güzel de bir rüya görmüşsün..Hem babanı hem de ekmek görmek önünde hayırlı bir yol olduğunu gösterir.. Gönlünden geçen hakkında hayırlı olur inşallah....

aminnn......esracım ne güzel yorumlamışsın...ada ile de konuşmuştuk bunu içimde hep kızım olacakmış gibi bir his var...ama önemli olan cinsiyeti değil...hayırlısıyla sağlıklı bir çocuğum olsun da...

çok teşekkür ederim tuanay...

aminn betycim aminnn...Yüce Allahım hakımızda hayırlısı ne ise onu versin...

bu durumda ne denır bılıormusun ::):):):):):):)

ruyalarının gerceklesmesı umudylan canım arkadasım
yıldızın pasparlak olsun
dolsun gobısın ınşşş
transferınde olur 3 5 gun ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…