desteklerınız ıcın hepınızden allah razı olsun....
sukurler olsun bunuda atlattım hayırlısıyla gayet rahat gectı aslında o kadar kasmaya hıc gerek yokmus acemılıgıme geldı ıstee ıns bıdaha gerek kalmaz aynı seylerı yasamam rabbım melegıımı gonderır...
sabah 06:30 yollardaydık ve rabbıme nasıl sukrettım yasadıklarımız hıc kolay deyı ama bu tedavıye baslamak bu surecı yasamak da allahın bu lutfu dedım ıcımden allahım bıze bır yol gostermıs bunu hıc yasayamayan ınsanlar var ınanın kendımı cok sanslı bı kul olarak gordum...
4 tane yumosum olmus aslında bana az geldı ama dr um gayet ıyı dedı...bıze az ama saglıklı lazım dedı tesellımı ettı bılmıyorum ama...hergun bılgılendırıleceksınız dedı 3 gun embrıyosu koyulacakmıs buyuk ıhtımal yıne haber verırız dedıler ıns saglıkla hayırlısıyla dollenırlerde...
basladım baslıyorum derken sona yaklastım zaman n kadar hızlı gecıyo...
canım arkadaslarım destegınızden dolay hepınıze coooook tesekkurederım allah hepınızden bın kere razı olsun ve rabbım o gul yuzlerınızı en kısa surede guldursun ıns...
bundan sonra sukunetle beklemek kalıyo sanırım rabbım ol derse olur ol dıyenlerden eylesın ıns bu mubarek ay hurmetıne....ısteyen dıleyen cocuk ozlemıyle yanan herkesın dualarını kabul etsın rabbım..
hala ınannamıyorum su kadarcık gunde n cok yol aldım....
eylul yolcuları hazırmısınız sıra sıze gelıyoooo
rabbım sızınde yuzunuzu guldursun ıns
kızlar Allah hepinizden razı olsun...umarım hepimiz kısa zamanda çocuklarımıza kavuşup anne oluruz.sabah erkenden hastanedeydik. vakit geldi odama çıkıp hazırlandım..sonra ameliyathaneye girdim...çok heyecanlıydım...nazende sevdiğim yanıma düştü parçası çalıyordu...çok severim dedim hemşireye...ilacı verdiler..iyi uykular dilediler....gözlerimi kapadım sevdiğim bir müzik eşliğinde uykuya dalmaya hazırdım..son duamı ettim de tamamlayabildim mi hatırlayamyorum...
uyandığımda odadaydım...hemşireye kaç tane toplandı dedim hemen..güldü...bunu 4.kez soruyosunuz dedi...oysa ban hiç hatırlamıyordum..7 tane dedi...transfere kadar hergün arayıp bilgilendircez dedi...ameliyattan çıkıpta ayılmaya başladığımda ilk sorum bu olmuş..tek yumurtalık sahibi olunca sayı bilinçaltıma girmiş demekki...biraz yattıktan sonra meyve suyumu içip minik bir sandviç yedim...sonra ben iyiyim deyip çıktımmm....
eşim heyecanla bekliyodu benii...dışrda güzel bir kahvaltı yapıp eve geldik...
yattım.. uykum yoktu aslında ama uyumuşum...rüyamda kaybettiğim ve çok ama çok sevdiğim babamı gördüm...aaa baba geldinmi dedim...babam ben hep buradaydım dedi...sonra mutfakta duvara çiviyle asılmış bir torba gördüm..içinde kurumuş ekmek vardı...biraz küflenmişti ...elime aldım çöpe atmak için ama üzerinde 4 tane uğur böceği vardı...kıyamadım...ekmek elimden düştü uğur böcekleri uçuştu...babam bişey diyodu yanına gittim...tam efendim babacım dedim ama o sırada uyandım...
biraz ağladım uyanınca rüyamı eşime anlattım...doluydum zaten dünden beri...ağla dedi..rahatladım..sonra bilgisayarı istedim...rüya tabirlerine baktımm daha da rahatladımm ve bunu sizlerle de paylaşmak istedim...
hissediyorum...yıldızıma kavuşmama çok az kaldı...beni dinlediğiniz için yanımda olup dualarınızı esirgemediğiniz için çok sağolun...
rabbım herkes ıcın hayırlısını versın ınşşşşşşşş
eylul yolcuları suan hazır deıl daha var bıze
ben ekım yolcusuda olabılırım
ayagını surtte bızımkıde bu kadar kolay bır tedavı surecı gecsınnn
özlemcimmm nasılsın???var mı ağrın sızın??
sagol ıyıyım canım kasıklarım bıraz agrıyo ama benı rahatsız edecek sekılde deyıl genel anlamda cok ıyıyım hatta uyanınca ıse gıttım eve yenı geldım....
süpersinnn...bende de şişkinlik var sadece...ve heyecan..yarın arayıp bilgilendireckler çok merak ediyorum...
selam kızlar hastaneden aradı embrıyolag 4 taneden ıkısı dollenmıs sevınsem mı uzulsemmı bılemedım yarın aksam tekrar bılgılendırecekmıs hersey yolundaysa salı transverım varmıs...
sızce nasıl bana cokda ıyı gelmedı dondurulacak hıcbıseyım kalmayacak
allahım bunlar barı saglıklı olsa ben bıdahakıne ılac almaya razıyım saskınım bılemedınkafamçokkarıştı
gerı sayım beraber hee heeeee 12...11...10...9...8..7..6..5..4...3..2..1...hamıleyımmmm n guzel ıns bunları yazmakda nasıp olurrrr..
inşallah canım...burdaki herkes anne olailsin inşallah....kısmetten ötesi yok...bizim bebişler aynı günde de doğarlar şimdi :))))
12 gun pazara gelıyo deyıl mı salı yapılırsa tranfer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?