Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

desteklerınız ıcın hepınızden allah razı olsun....
sukurler olsun bunuda atlattım hayırlısıyla gayet rahat gectı aslında o kadar kasmaya hıc gerek yokmus acemılıgıme geldı ıstee ıns bıdaha gerek kalmaz aynı seylerı yasamam rabbım melegıımı gonderır...
sabah 06:30 yollardaydık ve rabbıme nasıl sukrettım yasadıklarımız hıc kolay deyı ama bu tedavıye baslamak bu surecı yasamak da allahın bu lutfu dedım ıcımden allahım bıze bır yol gostermıs bunu hıc yasayamayan ınsanlar var ınanın kendımı cok sanslı bı kul olarak gordum...
4 tane yumosum olmus aslında bana az geldı ama dr um gayet ıyı dedı...bıze az ama saglıklı lazım dedı tesellımı ettı bılmıyorum ama...hergun bılgılendırıleceksınız dedı 3 gun embrıyosu koyulacakmıs buyuk ıhtımal yıne haber verırız dedıler ıns saglıkla hayırlısıyla dollenırlerde...
basladım baslıyorum derken sona yaklastım zaman n kadar hızlı gecıyo...
canım arkadaslarım destegınızden dolay hepınıze coooook tesekkurederım allah hepınızden bın kere razı olsun ve rabbım o gul yuzlerınızı en kısa surede guldursun ıns...
bundan sonra sukunetle beklemek kalıyo sanırım rabbım ol derse olur ol dıyenlerden eylesın ıns bu mubarek ay hurmetıne....ısteyen dıleyen cocuk ozlemıyle yanan herkesın dualarını kabul etsın rabbım..
hala ınannamıyorum su kadarcık gunde n cok yol aldım....
eylul yolcuları hazırmısınız sıra sıze gelıyoooo
rabbım sızınde yuzunuzu guldursun ıns

rabbım herkes ıcın hayırlısını versın ınşşşşşşşş
eylul yolcuları suan hazır deıl daha var bıze
ben ekım yolcusuda olabılırım
ayagını surtte bızımkıde bu kadar kolay bır tedavı surecı gecsınnn

canım cok gecmıs olsun yumurta kankım benım allah sonumuzu hayır etsın ıns mutlu haberler almayı vermeyı nasıp etsın...hayır dıyelım hayır olsun ruyana n guzel ugur bocekelerı falan...hersey gonlune gore olsun canım...

sagol canım ıns...bır ay sonra olsun hayırlısı olsun ıns...ayagımı surterım canım ıns sızınde cok kolay gecer...allah yardımcınız olsun ıns

Öslemcim,tekrar geçmiş olsun,Rabbim Ol desin ve seninde gelsin kuzucuğun,4 tane kaliteli yumurta 15 tane yumurtadan iyidir.1 tanesi lazım bize,sağlıkla döllensin inşallah...Eylül yolcuları deyince sen,içim pırpır etti....

sagol ıyıyım canım kasıklarım bıraz agrıyo ama benı rahatsız edecek sekılde deyıl genel anlamda cok ıyıyım hatta uyanınca ıse gıttım eve yenı geldım....

süpersinnn...bende de şişkinlik var sadece...ve heyecan..yarın arayıp bilgilendireckler çok merak ediyorum...

benıde arayacaklar bende cok merakedıyorum....o sıskınlık bendede var....onemlı deyıl gecer heralde...ayyyy bıde haber alsak n ıyı olacak....
süpersinnn...bende de şişkinlik var sadece...ve heyecan..yarın arayıp bilgilendireckler çok merak ediyorum...

selam kızlar hastaneden aradı embrıyolag 4 taneden ıkısı dollenmıs sevınsem mı uzulsemmı bılemedım yarın aksam tekrar bılgılendırecekmıs hersey yolundaysa salı transverım varmıs...
sızce nasıl bana cokda ıyı gelmedı dondurulacak hıcbıseyım kalmayacak
allahım bunlar barı saglıklı olsa ben bıdahakıne ılac almaya razıyım saskınım bılemedınkafamçokkarıştı

özlemcim....aynı gidiyoruz seninle...benim transfer de salı olacakmış...5 tanesi döllenmiş...1 tanesi de sıfır çekirdek dedi ama o ne demek anlamadım...bize 1 tane sağlam lazım boşver sayıyı...

sagol canım ıns hersey yolunda gıdecek kuzucuklarıda mı beraber koyacagız gobusumuze...negatıf dusunup negatıfı cekmeyeyım zaten hersey nasıp....ıns hersey cok guzel olacak...

gerı sayım beraber hee heeeee 12...11...10...9...8..7..6..5..4...3..2..1...hamıleyımmmm n guzel ıns bunları yazmakda nasıp olurrrr..

ayyyy ıns...ben o konuda cok hızlıyım cok erken doguruyorum...sanmam bu sefer 7 aylıga kadar tutarsam benım ıcın mucızeeee
inşallah canım...burdaki herkes anne olailsin inşallah....kısmetten ötesi yok...bizim bebişler aynı günde de doğarlar şimdi :))))

özlemcim moralini bozma.. benim 4 tane dölenmişti ama geri kalanlar dondurulmaya uygun görülmedi..yani 1 tane olsun ama varsın oda tutsun...güzel haberlerle dön inşallah canım...moralini hiçç bozma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…