Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Kizlar selam,devincim özlemcim tekrar gecmis olsun,ALLAH dileklerinizi kabul eder insallah...
Özlem cani yumosum az cikti diye üzülme canim ,benimde sadece 4 tane vardi ve sadece3 tanesi döllendi....
Gördün rüya cok güzeldi icim cizzz etdi okurken insallah hayira vesile olur devincim...

ayrıca ne gusel aynı gunde sevınc haberlerını alıcaz cok gusel yaaaaaa

yıldızlarınız salı gunu konulacak gobısınıze
sakın bişiye sıtres yapmayın
olumlu duasunun
bız duamızı eksık etmıcez sızdennnn

sağol asucumm..aminn diyorum...

teşekkürler esracımm...

özlemcim ve devincim çok geçmiş oılsun kızlar sayıları rakamları boşverin transfere odaklanın bebişinize kavuşun canlarım..ben iyiyim..vallahi öyle denildiği gibi yatamadım hep hatta az önce yemek yaptım....bana söylenen hastaneden özellikle bugun bu işi unut idi..ayrın çık dışarı arkadaşlarınla gez evde bulaşık yıka işine git idi..%15 etkiliyormuş bu işi düşünmek neden şansınız aza indirmeye çalışıyoprsun dedil hastaneden lab..
geçmişi okuyamadım kızlar sizleri kocamamn öpüyorum hayırlısı ne ise o olsun....

devin79 .!.:
özlemcim....aynı gidiyoruz seninle...benim transfer de salı olacakmış...5 tanesi döllenmiş...1 tanesi de sıfır çekirdek dedi ama o ne demek anlamadım...bize 1 tane sağlam lazım boşver sayıyı...

canlar ikiniz adına da çok sevindim...
devincim senin de 7 taneden 5 tanesi gayet iyi.. yarın da güzelce bölünsünler inşallah

transfer için kaliteli 1 tane embriyo bile yeter özlemcim... Telaş etme o yüzden.... bence ikisi de kaliteli olacak ve sen de birini dondurtursun....

Ay canım benim aglattın beni...Allahım en kısa sürede sana anneliği yaşattın cnaım arkadaşım..

Allah razı olsun bitanem.AMİN.hepimiz güzel haberler alalım..tşkler

Civcivim sen bekleme aşamasına geçtin bile... Hakkında hayırlısı olsun tatlım... Evet ne kadar çok düşünürsen kaygılar da o kadar artıyor.. Ama sen de çok çabuk kalkmışsın be tatlım... Bari 1-2 gün yatsaydın... Ben de sürekli yatma taraftarı değilim.. benim eşim mecbur tuttğu için 3 gün kalkmadım ondan sonra eve döndük 5 saatlik yola.. O gün eşimle yemeğe ve gezmeye gitmiştik... Neyse sen rahat ol gerisi hiç önemli değil bir tanem test tarihi ne zaman? 1 eylül mü?

amin canım inşallah banAda burda hamileyim diye yazmak nasip olur rüyadayım sanki :))) ama öyle denilenler anlatanlar gibi yapmadım ben YATMADIM..Hatat tarnsfer aksamı balkonda çay içdim evime geldim sag sol yan herşekilde yattım..Az önce yemek bile yaptım...herşeye dikkat etmeye kalkarsam pinrikten bu bebek tutunamaz dedim..Normal hayatıma devam ettim..Allhım ol derse olucak..Biz ne yaparsak yapalım..opuyorumnanaktanBen anneyim he h e he he Darısı başına adacan elini çabuk tut...

amin canım..Hadi bakalım darısı başına...kaydirigubbakcemile2

sağol canım darısı başına..aminnnnnn

asucum Allah razı olsun bitanem..sende yorma kendini tatlım..
teşekkür ederim canım inşallah bende senin peşinden gelirim...umut oluruz topiğe.....

devincim heyecan yapma ya herşey güzel olucak..

Vallahi beticim önemli olan agır iş yapmamak yapmadım...oturdum yattım kalktım..Çok yatarsam benım belim tutyor...Ever canım test tarıhım 1 eylul ısrarla hekımler yatmayın diyor hatta bana kagıt verıldı opnda bıle yatmayın dıyorlar..yanlızca ben hastaneden gelince eve oturarak yemek yedim sonra baktım basenlerım yan kısımları ve camasırım ıslak acaba farketmeden idararrım mı kaçtı...hemişireyi aradım hemen söyledim dediki kırkma öyle sıvı olarak akmaz o yanlzıca tutunur yada tutunamaz dedi..inş hep benımle olucak bebısım .opuyorum tatlım.

devincim hayirli olsun yumoslarin.. Allah tamamina erdirsin tatlim..
ozum sen kafana hic rakkami takma iki tane yada bir tane hic onemli degil.. olacaksa zaten bir taneylede oluyor hayatim... Allah tamamina erdirsin.
darisi biz bekleyenlerin artik.... Devincim ruyan harika bence... ne mutlu sana babacigini gormussun.. ustelik ekmek ve uzerinde ugur bocegi nekadar cok pozitif bir ruya bu boyle...
cicoscum tekrar hayirli ugurlu olsun bitanem.. e sen baya bir onde gidiyorsun.. acilisi yapda bizlerde pesinden gelelim :) kojjjjaman optum...

teşekkürler canım...aminn diyorummm ve hep birlikte anne olabilelim diyorum...

Günaydın kızlar,
Devincim rüyan hayırlara vesile olsun..
Bende transferden gelince uyumuşum..Gördüğüm rüya psıkolojımı bozdu bıraz ama ben takılı kalmadım...Merdıven vardı çıkamıyordum köprü vardı ben geçemiyorum biraz olumsuz bir rüya idi..Ama herşey Allahtan ol derse olucak gelicek benim minik meleğim...Yelkenleri suya indirmemeye çalışıyorum hala...
-Bu arada bu sabah vajınamda acayıp kasıntım var ya napcammmmmmmm

cicoşumm günaydın...transfer nasıldı anlatsana...ne yaptılar..öncesinde sonrasında ne yapman gerekiyor??? bilgilendir bizi...

Devincim günaydın,transfer çok basitti bitanem normal muayene oluyormuşsun gibi o kadar basit yanlızca öncesinde mesanen dolu olmalı bu yüzdende su içmelisin güzelim....
sonrasında hastane zaten seni yatırıyor...Eve geçincede yatıp dinleniyorsun...İlk gün dinlendim...
Hastane bana kagıt verdi orda şöyle yazıyordu "daha uzun süreli yatak istiratinin gebelik şansını arttırdığı kanıtlanmamıştır."
2.ci, gün normal hayatıma dönmem söylendi bende öyle yaptım......dün yemek bile yaptım.....Hemen normal hayata dönmemiz isteniyorki bu konuyu unutalım bu konudan uzaklaşım..tek vurguları şu psıkolojımız canlarım %15 etkiyormuş....Neden %50 lilik şansını %35 yapasınki diyor dr...
Unut bu konuyu diyor..he he he şuanda burda bu topicteysem pek konuyu kapamış sayılmam...

sagol canım ıns allah razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…