inşallah canım...burdaki herkes anne olailsin inşallah....kısmetten ötesi yok...bizim bebişler aynı günde de doğarlar şimdi :))))
sağol asucumm..aminn diyorum...Kizlar selam,devincim özlemcim tekrar gecmis olsun,ALLAH dileklerinizi kabul eder insallah...
Özlem cani yumosum az cikti diye üzülme canim ,benimde sadece 4 tane vardi ve sadece3 tanesi döllendi....
Gördün rüya cok güzeldi icim cizzz etdi okurken insallah hayira vesile olur devincim...
ayrıca ne gusel aynı gunde sevınc haberlerını alıcaz cok gusel yaaaaaa
yıldızlarınız salı gunu konulacak gobısınıze
sakın bişiye sıtres yapmayın
olumlu duasunun
bız duamızı eksık etmıcez sızdennnn
selam kızlar hastaneden aradı embrıyolag 4 taneden ıkısı dollenmıs sevınsem mı uzulsemmı bılemedım yarın aksam tekrar bılgılendırecekmıs hersey yolundaysa salı transverım varmıs...
sızce nasıl bana cokda ıyı gelmedı dondurulacak hıcbıseyım kalmayacak
allahım bunlar barı saglıklı olsa ben bıdahakıne ılac almaya razıyım saskınım bılemedınkafamçokkarıştı
devin79 .!.:özlemcim....aynı gidiyoruz seninle...benim transfer de salı olacakmış...5 tanesi döllenmiş...1 tanesi de sıfır çekirdek dedi ama o ne demek anlamadım...bize 1 tane sağlam lazım boşver sayıyı...
Civcivim canım şu anda mutlu mesut yatağında yatıyorsun muhtemelen.... Tabi göbüşünde minik yıldızınla...... Yıldızını hiç kaybatmezsin umarım 9 ay boyunca göbüşünde 9 ay sonra da kucağında olsun...... Seni çooookkkk öpüyorum....
cicoşum hayırlısı olsun kuşum, Allahım göbüşüne konan o meleği 9 ay boyunca karnında sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, bu mübarek günlerde hayırlı haberler alman dileğiyle canım benim...
özlemcim ve devincim çok geçmiş oılsun kızlar sayıları rakamları boşverin transfere odaklanın bebişinize kavuşun canlarım..ben iyiyim..vallahi öyle denildiği gibi yatamadım hep hatta az önce yemek yaptım....bana söylenen hastaneden özellikle bugun bu işi unut idi..ayrın çık dışarı arkadaşlarınla gez evde bulaşık yıka işine git idi..%15 etkiliyormuş bu işi düşünmek neden şansınız aza indirmeye çalışıyoprsun dedil hastaneden lab..
geçmişi okuyamadım kızlar sizleri kocamamn öpüyorum hayırlısı ne ise o olsun....
kızlar ben geldim. önce cicoştan haberler.
O ŞİMDİ ANNE :)
transferi sorunsuz bir şekilde geçmiş ve şu an kayınvalidesinde dinleniyormuş. 4 tane de dondurulmuşu varmış.
bana gelince kistim falan yok çok şükür. söktürücü ilaç verdi 1 hafta kullanıcakmışım sonra regl olacakmışım. durumlar böyle kuzular.
bu arada dünkü arkadaşımın sonucu çıktı 56 çıkmış ollleeey. hamiş kızlar hamiiiiş :) darısı başımızaaa :)
cıcosum allah tamamına erdırsın ısn canım ya
rabbım melegını kucagına almayı,kokusunu mıs gıbı ıcıne cekmeyı ve butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın hayırlısıyla rabbım kalbım dualarım sızınle....
cicoş adına çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.hayırlısıyla biz de anne oluruz inşallah.
senin için de hayırlısı olsun adacım kistin yokmuş bak ne güzel.adet söktürücüyle hallolucakmış.ben de mi gitsem ki doktora.benim regl de görünürde de yok.bi belirtisi falan da yok ki kuzum.....
arkadaşının sonucu da hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.darısı bizeee artık. zemuszemus :ecrin_bebek:alsanaalsanasmile
Civcivim sen bekleme aşamasına geçtin bile... Hakkında hayırlısı olsun tatlım... Evet ne kadar çok düşünürsen kaygılar da o kadar artıyor.. Ama sen de çok çabuk kalkmışsın be tatlım... Bari 1-2 gün yatsaydın... Ben de sürekli yatma taraftarı değilim.. benim eşim mecbur tuttğu için 3 gün kalkmadım ondan sonra eve döndük 5 saatlik yola.. O gün eşimle yemeğe ve gezmeye gitmiştik... Neyse sen rahat ol gerisi hiç önemli değil bir tanem test tarihi ne zaman? 1 eylül mü?
devincim hayirli olsun yumoslarin.. Allah tamamina erdirsin tatlim..
ozum sen kafana hic rakkami takma iki tane yada bir tane hic onemli degil.. olacaksa zaten bir taneylede oluyor hayatim... Allah tamamina erdirsin.
darisi biz bekleyenlerin artik.... Devincim ruyan harika bence... ne mutlu sana babacigini gormussun.. ustelik ekmek ve uzerinde ugur bocegi nekadar cok pozitif bir ruya bu boyle...
cicoscum tekrar hayirli ugurlu olsun bitanem.. e sen baya bir onde gidiyorsun.. acilisi yapda bizlerde pesinden gelelim :) kojjjjaman optum...
Günaydın kızlar,
Devincim rüyan hayırlara vesile olsun..
Bende transferden gelince uyumuşum..Gördüğüm rüya psıkolojımı bozdu bıraz ama ben takılı kalmadım...Merdıven vardı çıkamıyordum köprü vardı ben geçemiyorum biraz olumsuz bir rüya idi..Ama herşey Allahtan ol derse olucak gelicek benim minik meleğim...Yelkenleri suya indirmemeye çalışıyorum hala...
-Bu arada bu sabah vajınamda acayıp kasıntım var ya napcammmmmmmm
devincim hayirli olsun yumoslarin.. Allah tamamina erdirsin tatlim..
ozum sen kafana hic rakkami takma iki tane yada bir tane hic onemli degil.. olacaksa zaten bir taneylede oluyor hayatim... Allah tamamina erdirsin.
darisi biz bekleyenlerin artik.... Devincim ruyan harika bence... ne mutlu sana babacigini gormussun.. ustelik ekmek ve uzerinde ugur bocegi nekadar cok pozitif bir ruya bu boyle...
cicoscum tekrar hayirli ugurlu olsun bitanem.. e sen baya bir onde gidiyorsun.. acilisi yapda bizlerde pesinden gelelim :) kojjjjaman optum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?