Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kizlar günaydin,saricim o kasinmalar bendede olmusdu sakin korkma,bak iste bu durumda dinlenmen cok önemli,rahat ol canim...

özlemcim kimseler yok bugün hayirdir???Bende birazdan cikcam,biraz evi toparlayip doktora gitcem,bugün bizim 3d ultrasonumuz var teyzesi...

canımmm hayırlı olsun allahım tamamına erdirsin inşallah vakti zamanıdır gelmiştir artık annesinin göbüşüneee a.s.:1hug:bizlerede dua ett lütfen..[/QUOTE]

kizlar günaydin,saricim o kasinmalar bendede olmusdu sakin korkma,bak iste bu durumda dinlenmen cok önemli,rahat ol canim...

Livazacım çok sagol tatlım..Alalh razı olsun...İnşallah bebişim benimledir....Dualarınıza ihtiyacım var....Darısı başına..

Asucum çok korktum......kaşıntı var ay dedım mıkrop kaptım herhalde....Ya bırde benım belım kotu kopucak cok agrıyor....işyerimdeyim masamda oturuyorum kızlar....

canim kasintin varmi???sen progestani nasil kulanyiorsun??
Bell agris normal canim onu stress yapma gecer o...

canımmm öncelikle rüyanı hayra yoruyorum hayr olsun inşallah ya bende dün eşimin bogulup öldügünü gördüm hayr olsun inşallah çok kötüydü nasıl aglıyodum kalktıgımda hala aglıyodum ilk defa öle aglıyarak gözyaşları içinde uyandım gün boyu içim acıdı allahım hayırlı uzun ömürler versinn kasılmalarına gelince dinlen mutlaka arada evde küçük yürüyüşler yapki kan dolaşımın hızlansın yerleşiyo inşallah opuyorumnanaktan

canim kasintin varmi???sen progestani nasil kulanyiorsun??
Bell agris normal canim onu stress yapma gecer o...

Kaşıntım var canım crione jel kullanıyorum vajınadan tatlım....İşteyim

Livaza tatlım evde değilim işteyim ben normal hayatıma çabuk döndüm...Seninde rüyan hayırlara vesile olsun tatlım...örünü uzattın adamın desene :))

kızlarrr bugün son günüm şirkette izne ayrılıyorum bayram sonuna kadar..o yüzden toplamam gereken çok iş var...ara ara bakıyorum yazdıklarınıza ...özlemcim bugün beni hala aramadılar hastaneden merak ettim ben aradım labaratuarın hattı meşgul dedi sekreter..öğrenemedim bişey...ama çok merak ediyorum ...sün sabah 9 da aramışlardı ...bugün niye aramıyolarki ??*

bugun embrıyolag arayacak aksama dogru...yumoslarımın durumunu anlatacak ıns hersey yolundadır ıkı tanesı dollenmıs...allah ızın verırse yarın da buyuk gun transverım varrrrrr....

canim o kasintin icin bi ara doktorunu ben progestan kulanmisdim onu ama yutarak kulandim,mikrop kapmamaya cok özen göster canim bu cok önemli ben her 2 yada 3 saatde lavbaya gidip kukusumu) souk suyla yikiyordum,canim bide sen hangi ilaclari kulanyiorsun?

bugun embrıyolag arayacak aksama dogru...yumoslarımın durumunu anlatacak ıns hersey yolundadır ıkı tanesı dollenmıs...allah ızın verırse yarın da buyuk gun transverım varrrrrr....

Özcüm bitanem herşey güzel olucak pozitif ol tatlım..vardır bir bildikleri biraz daha bekle tatlım...

Canım sen işlerine bak.....Oh hadi bakalım bebişten önce hazırlık yapıyor annesi..ne güzel bebeşinle bol bol istirat et tatlım...

ya kizlar benim ellimde bir miktar ilac var cocuk aspirini elevit celxane gibi seyler ihtiyaci olan yazsin ücretsiz vercem,yoksa benim dolapta bozulup gitcek...

canım merak etme benıde dr aksama dogru ararım dedı cunkı bende cok merak dıyorum.....

mikrop kapacak ortam durumda yok ama hayırlısı olsun artık...crıone jel kullanıyorum vajinadan tatlım........şuada yanlızca elevıt kullanıyorum..Diger haplarım bitti kullanmıyorum artık....ben wc gidip gelıyorum...

anladim canim,rabbim hainizda hayirlisini versin...
Bebisin sana iyce tutunur insallahhhhh...
AMINNNNNNNNNNNNN

daha şimdilik kasılmalar yok kızlar...........
kaydirigubbakcemile3bravo banaaaaa kaşıntı yazmış kız ben onu kasılma olarak okumuş almış yorumumu bile yapmışım pardaon pardon.....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama olsun cnm yaaaa allah söleti herhaldeee :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…