Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

anladim canim,rabbim hainizda hayirlisini versin...
Bebisin sana iyce tutunur insallahhhhh...
AMINNNNNNNNNNNNN

amin asucum amin...her harekette her davranışta bişey arıyorum sanki...kaşınmam var ama hafıf, patron burda çıksında arayacagım hastaneyı tatlım..mınık mınık beyaz şeyler gelıyor jelden dolayımı başka seymı ayırt edemıyorum.

Bencede alkış güzel arkadaşıma inşallah o yakınmalarımıda yazmak nasip olur..Çok heyecanlıyım...bilmiyorumkismile

canim benim o jelden kalan seylerdir ben ilk tedavimde jel kulandim ondan biliyorum,ayy yerim senin o icindeki minik kusu o simdi siki siksi tutunmakla mesgul su cok ic okmi??

ya bide bana bildiniz tanidiniz mevlüt sekercisi varmi tavsiye ede bileceyniz???

Bende seni yerim asucummmmmmmmm çok şekersin ay içime su serpiyorsun sen canım...Kaşıntım ara ara oluyor yıkarkende elıme beyaz şeyler gelince korktum vallahi....dedim eyvah mıkrop kaptık :))Ay inşallah bebişim hep benimle kalır..Eşim c.tesi dolaşmaya çıktı iftara yakın,alışveriş merkezine gitmiş bütün bebek magazalarını gezmiş.1 tane markalı spor ayakkabı almış hediye paketi yaptırdım...Kıyamam ben ona ya inşallah Allah yüzümüze güler....baş ucumuzda duruyor patileri :)))))

Canım internette çok var mevclüt şekeri yapan yerler araştırsana tatlım...

Neden çok su içiyoruz bilgi asucum :ecrin_bebek:

ayyy senin esin de tez canli,insallah o ayakbayi giydirmek nasip olur bebisinize,biz alis verisi yaptik ama hic birseyi eve getirmedi esim hepisi arkadasin evinde adami ikna edemiyorum kürt:))) inadi tutdu))) vallahi canim nedenini bende bilmiyorum ama bana cok sevdim hemsirem dedi günde 2 yada 3 litre su ic diye,ananas ve kiwide yiyirosun demmi bide ceviz....

Canım doktoruma mesaj atmıştım cevap geldi krem kullanmam gerektiğini yazdı...
Vallahi su içmiyorum..Kimsede iç demedi..Kivi,cevizde yemiyorum bilmiyorumkismile
Ay ben boş boş duruyorum desenize....

aaaaa bak bunlari yap canim cok önemli sana transferden sonra anlatmadimi odana bi hemsire gelipde??canim bana dedikleri bunlar bide kabiz olmamak icin sivi yemek tüketmelisin ben sivi yemek tüketdim halde gene oldum o ayri ama sen bu dediklerime dikaet et..
Ilk tedavimde bende hic birsey yapmadim sadece tutunmasini bekledim ama bu defa cok arastirdim,bu dediklerimi uygula canim insallah faydasini görceksin...

hemşire geldi odama ama şunu ye bunu ye demedi....ananas yiyorum o ayrı...dün 2 dilim yedim...İncir yiyorum..Yogurt,süt, meyve suyu ve çorbamı yiyorum içiyorum tatlım....
kabızlık çekmedim kaç gündür rahatım :)))

bak harikasin aferin sana ))) bide bunun yanina suyu ekle ve kiwi dahada harika olcaksin:))) abooo benim sonuc bekledim dönem geldi aklima transferden sonra canim sehriye corbasi istemisdi:) sagolsun k.valdem yapmisdi vayy beee...
Bizde dün esimle konusduk nerden nereye geldik diye,bizim bebisimiz sevgililer gününde transfer olomusdu....

ay asusum çok güzel bir tarihte transfer olmuş..Allahım saglıcakla kucagınada alabilmeyi nasip etsin...Kaçta gideceksin hastaneye tatlım...
İnşallah miniğim benimledir....Zaman su gibi akıp gidiyor demi tatlım...ben hep korkardım tedavi iel bebek sahıbı olmaktan ay muayene olmaya çekınırdım hey gıdı hey şimdi tüp bebek yaptırdık vay beeee inanın bu süreç daha zor koskoca 12 gün offfffffffffff delircem sankiii çalışamıyorum

Bu arada kızlar canım öyle çok sigara istediki anlatamam hep agzıma bişeyler attım boşluktayım sanki ama içmedim..Biraz kilo aldım iğnelerden sonra sigarada içmedim aldım başımı gidiyorum bakalım..hamiş kalayımda gerisi önemli değil..

canim 1 saat sonra cikcam evden ama bugün haber veremem galiba sizlere eve gec gelirim cünkü cok uzun sürüyor bide ev bakmaya gidecez esimle,evet ya tarihimiz cok güzeldi istesek öyle denk getiremezdik,doktorum bile dedi size dünyanin en güzel hediyesi diye:)

Bana annem kizim sizde bi sorun var doktora gidin dedinde dünyalar basima yikildi neden biz diye kac ay agladim ve inat edip gitmedim doktoea sürekli birsey yok gitdik diyordum anneme vayy beeee.....

Sigarayi sakin icme saricim hatda kokusundan bile uzak dur....

ben dun ıstıharaye yattım hayır deyın kızlarrrr..
annemlerın evının butun perdelerı kırmızıydı ve ıcerde benım dedıklerı beyaz elbıselı daha ıkı aylık bı kız cocugu vardı....sapsarı bıseydı...kırmızı acele cıkacak sevınc derler bızde beyazda mutluluk... daha oncede kırmızı bebek elbısesı vermızlerdı bana cınsıyetı kızdı hayır dıyeyım hayır olsun ıns sonucu ogrenınce yazacaktım ama dayanamadım

Evet canım içmiyorum....Bencede çok güzel hediye olmuş size Allahım nazarlardan korusun....

ayyyy bende cok susadım......bugun oruca basladım...sımdıden yandım 8 saat var dahaaa

Allah kabul etsin canım..

İnşallah güzel haberler alırsın özcüm:))
Allahım hayırlara vesile etsin canım inşallah nurtopu gibi bir kızın olur bitanem.....
Hayırlısı ne ise o olsun özcüm :))) opuyorumnanaktan

Kızlar arada adacanın çok işi varmış malum bugün p.tesi..o yüzden birtürlü siteye giriş yapamamış bilgilerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…