anladim canim,rabbim hainizda hayirlisini versin...
Bebisin sana iyce tutunur insallahhhhh...
AMINNNNNNNNNNNNN
kaydirigubbakcemile3bravo banaaaaa kaşıntı yazmış kız ben onu kasılma olarak okumuş almış yorumumu bile yapmışım pardaon pardon.....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama olsun cnm yaaaa allah söleti herhaldeee :kedi:
amin asucum amin...her harekette her davranışta bişey arıyorum sanki...kaşınmam var ama hafıf, patron burda çıksında arayacagım hastaneyı tatlım..mınık mınık beyaz şeyler gelıyor jelden dolayımı başka seymı ayırt edemıyorum.
Bencede alkış güzel arkadaşıma inşallah o yakınmalarımıda yazmak nasip olur..Çok heyecanlıyım...bilmiyorumkismile
canim benim o jelden kalan seylerdir ben ilk tedavimde jel kulandim ondan biliyorum,ayy yerim senin o icindeki minik kusu o simdi siki siksi tutunmakla mesgul su cok ic okmi??
ya bide bana bildiniz tanidiniz mevlüt sekercisi varmi tavsiye ede bileceyniz???
Neden çok su içiyoruz bilgi asucum :ecrin_bebek:
ayyy senin esin de tez canli,insallah o ayakbayi giydirmek nasip olur bebisinize,biz alis verisi yaptik ama hic birseyi eve getirmedi esim hepisi arkadasin evinde adami ikna edemiyorum kürt:))) inadi tutdu))) vallahi canim nedenini bende bilmiyorum ama bana cok sevdim hemsirem dedi günde 2 yada 3 litre su ic diye,ananas ve kiwide yiyirosun demmi bide ceviz....
kızlar adcan nerde ben unuttum mu bıyere mı gıdecektııı
aaaaa bak bunlari yap canim cok önemli sana transferden sonra anlatmadimi odana bi hemsire gelipde??canim bana dedikleri bunlar bide kabiz olmamak icin sivi yemek tüketmelisin ben sivi yemek tüketdim halde gene oldum o ayri ama sen bu dediklerime dikaet et..
Ilk tedavimde bende hic birsey yapmadim sadece tutunmasini bekledim ama bu defa cok arastirdim,bu dediklerimi uygula canim insallah faydasini görceksin...
hemşire geldi odama ama şunu ye bunu ye demedi....ananas yiyorum o ayrı...dün 2 dilim yedim...İncir yiyorum..Yogurt,süt, meyve suyu ve çorbamı yiyorum içiyorum tatlım....
kabızlık çekmedim kaç gündür rahatım :)))
bak harikasin aferin sana ))) bide bunun yanina suyu ekle ve kiwi dahada harika olcaksin:))) abooo benim sonuc bekledim dönem geldi aklima transferden sonra canim sehriye corbasi istemisdi:) sagolsun k.valdem yapmisdi vayy beee...
Bizde dün esimle konusduk nerden nereye geldik diye,bizim bebisimiz sevgililer gününde transfer olomusdu....
canim 1 saat sonra cikcam evden ama bugün haber veremem galiba sizlere eve gec gelirim cünkü cok uzun sürüyor bide ev bakmaya gidecez esimle,evet ya tarihimiz cok güzeldi istesek öyle denk getiremezdik,doktorum bile dedi size dünyanin en güzel hediyesi diye:)
Bana annem kizim sizde bi sorun var doktora gidin dedinde dünyalar basima yikildi neden biz diye kac ay agladim ve inat edip gitmedim doktoea sürekli birsey yok gitdik diyordum anneme vayy beeee.....
Sigarayi sakin icme saricim hatda kokusundan bile uzak dur....
ayyyy bende cok susadım......bugun oruca basladım...sımdıden yandım 8 saat var dahaaa
ben dun ıstıharaye yattım hayır deyın kızlarrrr..
annemlerın evının butun perdelerı kırmızıydı ve ıcerde benım dedıklerı beyaz elbıselı daha ıkı aylık bı kız cocugu vardı....sapsarı bıseydı...kırmızı acele cıkacak sevınc derler bızde beyazda mutluluk... daha oncede kırmızı bebek elbısesı vermızlerdı bana cınsıyetı kızdı hayır dıyeyım hayır olsun ıns sonucu ogrenınce yazacaktım ama dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?