Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Özcüm kaçtır mesajlarına yorum yazıyorum ama yok gibi davranıyorsun neyse heyecanına verıyorum..

Kızlar kendinize iyi bakın işlerim var..görüşürüz..

kizlar banada müsade hazirlanip esimle bulascam doktora gidecez,hepinizi öpyüorum yarin görüsürüz...

kusum askolsun canım ozurdılerım benımde yogun bugun okumadan yazıyorum ondan dır yaaa uzdun benı sımdı olur mu kusummmm
Özcüm kaçtır mesajlarına yorum yazıyorum ama yok gibi davranıyorsun neyse heyecanına verıyorum..

Kızlar kendinize iyi bakın işlerim var..görüşürüz..

Günaydın kızlar....
Bugün çok hastayım bilgisyar başında fazla duramayacağım... Bir bakıyım dedim size...

civcivim gelmiş yine iş başında... Ne enerjik kızsın sen yaaaa!!!!! 3 gün gitti kaldı 9 gün geri sayım yapıyoruz şafak 9!!!

Özlemcim selam gece geç yattın ama sabah sabah gelmişsin yine buraya...

Devincim sen de merak etme hergün arayacaklar diye bir kural yok beni sadece ilk gün aramışlaedı sonra aramadılar her gün çıkarmak istemiyoruz embriyoları demişlerdi...

Asucum tatlım git gör bakalım minikler neler kaynatıyor içeride.....

betusum ısler yogun bu gunlerde aslında cok uykusuzum ama yapacak bısey yok....4 de uyudum aksam ben dusun...

betusum ısler yogun bu gunlerde aslında cok uykusuzum ama yapacak bısey yok....4 de uyudum aksam ben dusun...

canım bu aralar yormasan kendini.. Tamam sürekli yatma ama gece 4 te yatıp da sabah işe gidiyorsun.. Malum bebiş için ortam hazırlıyorsun biraz dikkat et vücuduna.....

betusum transverden sonra ıkı gun evdeyım dınlenırım o zaman...

Canım tamam transferden sonra dinlen de o 2 günden sonra yine aynı şlekilde devam edersen olmaz gece çok geç yatıyorsun ve bu senin için hiç iyi değil.... Vücut bir süre sonra isyan eder.... Dikkat et kendine....

betusum dıkkat ederım sonra ogrenene kadar aksam calısmam bı sure....dınlenırım ınan basım donuyo canım bısey ıstemedı gece su ıctım yattım...
Canım tamam transferden sonra dinlen de o 2 günden sonra yine aynı şlekilde devam edersen olmaz gece çok geç yatıyorsun ve bu senin için hiç iyi değil.... Vücut bir süre sonra isyan eder.... Dikkat et kendine....

evet canım.... ben de birazdan çıkmalıyım çünkü kendimi hiç iyi hissetmiyorum yazmak için elimi bile zor kaldırıyorum

merhaba kızlar.

beni merak etmişsiniz, Allah razı olsun.

sabah girip okudum yazdıklarınızı, çok şükür herşey yolundaymış herkesde.

ben biraz tatsızdım, girip de bunalım yapmak istemedim, geçmesini bekledim. adet olmamak ve kullandığım ilaç böyle yaptı herhalde.

cicoşum da aradı sağolsun çok teşekkür ederim :)

şimdi daha iyiyim, sizler de iyisiniz değil mi :)))))))

Adacım hoşgeldin canım ne oldu sana hani pozitif olmak nerede? Yakıştı mı sana? Neyse geçtiğine sevindim

hosgeldınnnn canım gecmısolsun dıkkat et kendıne....

heracım çok teşekkür ederim. yürekten amin diyorum güzel dualarına. kötü bir sürpriz gibi başlamış büyülü yolculuğun ama bak sonradan değerini anlamışsın. inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun.. bizler de en kısa zamanda yıldızlarımıza kavuşuruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…