Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

adacım hoşgeldin iyi olduguna kendine gelebildiğine sevindim :)))opuyorumnanaktan

Kızlar ben kaçıyorum dayanamayacağım zaten ağrıdan dün gece uyuyamadım biraz yatacağım öptüm hepinizi.. Görüşmek üzere

çılgın beticim geldim geldim sorma dayanamıyorumki yatmak kım ben kım neysekı bugun işteyim vakit geçiyor evde geçmek bilmedi ya...evet şafak sayıyoruz canımcım...
Vallahi sallıyorum artık takmıyorum olacagı varsa olur ay ona dikkat et buna dikkat et derken pimpirikli bir kadın olup çıkıcam bu ben değilim....Allaha sığınıyorum ben.....Duamı ediyorum....Gerisi ona kalmış...

kızlarrr hala işlerim yoğunn ama az önce aradılar yarın 10.30 da transferim olacakmış...haber vereyim size dedimm...

ayyy devincan, haydi hayırlısı arkadaşım inşallah herşey çok güzel olsun, yıldızın sana sımsıkı tutunsun :))))))))

bu arada mesajlarıma yeni baktım, bugül mesaj yollamış, cumartesi transferim var diye ama ben görmemişim ((((( inşallah yıldızı ona sımsıkı tutunmuştur inşalllaaah

adacımmm öncelikle iyi olmana sevindim..merak etmiştimm seni ...ve çokk teşekkür ederim canımmm yıldızlarımıza kavuşalım biran önce...

ayy kızlar transferı olanlar hade hayırlı olsun
darısı bızeeee ınşşşş
rabbım olumlu sonuclarıda gostermeyı nasp etsın
kızlar sızler transferde anestezi isticekmısınız
vede esınız yanınızda olacakmı

ay n eheyecan verıcı yarın melegınız sızınlen bırlıkte olacak
ve 12 gun sonra onun var oldugunu anlıyacaksınızzzzzzz
ınşşşş
duamız sızınlen
rabbım emelklerınızı bosa cıkarmasınnnnn

kızlarrr hala işlerim yoğunn ama az önce aradılar yarın 10.30 da transferim olacakmış...haber vereyim size dedimm...

hadi bakalım devincim hayırlısı olsun..Beklenen gün geldi çattı işte......Güzel haberlerle geri gel emi...Kendine iyi bak...öpüyorum canım...opuyorumnanaktanDualarımız seninle.............

sagol esracıgım ıns ısteyıp dıleyen herkese nasıp etsın...

amin canım inşallah.bu 12 günü beklemek daha zormuş....transfer çok basit normal muayene gibi anesteziye gerek yok yani..Doktorda yanlızca anesteziyi opuda kullanıyor...Ben transfer olurken anestezi alanını duymadım öyle bir uygulama yok sanırım..
Eşler hastaneye geliyor zaten canım...ama müdahele odasına alınmıyorlar...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…