bağlantım inanılmaz yavaş bugün sizde de bu sorun var mı kızlar ya?
Evet kızlar bugull transferı c.tesı yapılmış evde istirat ediyormuş.....Alalhım inşallah hepimizin göbüşlerini doldurur amin...
cicoşcum kremi mutlaka kullan canım. içeri doğru sıçramasın mantar o zaman fitil kullanmak zorunda kalırsın. kremin zararı yok.
yol kankilerimmm
epeydir gelemiyorum..tatilin içinde tatil yaptık:)
neler olmuş neler...özcüm ve civcivcan yoksa işlemler bittimi?
hadi hayırlısı allahım yardımınız olsuninşallahhhh
adaege günler azalıyor.:)(
sevineyimmi üzüeyimmi bilmiyorum..tatil bitiyor.yeni bir maraton başlayacak!
ee ne var ne yok. ...
hosgeldın suzıcan nasılsın canım benım ıslem tamam deyıl kısmetse yarın transverım olur dıe dusunuyorum dr arayacakbeklıyorum aksama dogru demıstıııı bı heyecan bı heyecan sormsss cıcosun transverı tamam devınle bız yarın kısmetse....hadı darısı sızın basınıza ıns guzel haberlerde art arda gelırrrrr
öz sen arasana canım ya, ben hep eşime arattırıyordum onların aramasını beklemeden.
cicoş bel ağrısı normal canım iyiye işaret :)
ayyyyy bayılcam ben benı nıe kımse aramıyo......cıcos cok rahatsızsan ızın al evde dınlen bence ıyıgelırrrrr hıcbısey saglıgından daha onemlı deyıl ozellıkle bu aralar...
yol kankilerimmm
epeydir gelemiyorum..tatilin içinde tatil yaptık:)
neler olmuş neler...özcüm ve civcivcan yoksa işlemler bittimi?
hadi hayırlısı allahım yardımınız olsuninşallahhhh
adaege günler azalıyor.:)(
sevineyimmi üzüeyimmi bilmiyorum..tatil bitiyor.yeni bir maraton başlayacak!
ee ne var ne yok. ...
ayy acnımsın heyecanlandım okurken gerçekten...ne kadar çabuk geçmiş zaman yarın tranfer 12 gün sonra göbşünde 9 ay sonra kucagında olsun inşallah..
yarın dua edecegim senin ve devin için...
bosver ıfratarı bence gıt eve yat dınlen o kalabalıkda oturamazsında sımdı bak belım agrıyo dıyosun dınlenmek en guzelııı sonra melegınle beraber n yemekler yersınız ınsDeme ya sanki belim koptu kopucak ne fena birde adet agrısı var....Bilginize
Evet canım belim etkiliyor beni...17;30 da çıkıcam....
Birde şu kaşıntım var....Allahım sonumuzu hayır etsin..
Valdem aradı iftara gelin diye yok dedim işte eve gideceğim zaten birde evde oraya geçemem bebeğim yorulmasın demi teyzeleri eşim gider ben evde dinlenirim.Dayısı-teyzesi hepsi orda olacak...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?