Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Kızlar bahsetmiştim kaşıntım var diye doktoruma mesaj yazdım...Dün ve Bugün olduğunu belirttim yıkarken elıme beyaz seylerın geldıgını yazdım oda bana zalaın krem kullanın diye mesaj çekmiş...Neyapayım kremı kullanayım mı bebegıme zararı olurmıkı ya ara ara oluyor kaç saatır yok kaşıntım.Kafam karıştı

Evet kızlar bugull transferı c.tesı yapılmış evde istirat ediyormuş.....Alalhım inşallah hepimizin göbüşlerini doldurur amin...

cicoşcum kremi mutlaka kullan canım. içeri doğru sıçramasın mantar o zaman fitil kullanmak zorunda kalırsın. kremin zararı yok.

cicoşcum kremi mutlaka kullan canım. içeri doğru sıçramasın mantar o zaman fitil kullanmak zorunda kalırsın. kremin zararı yok.

ay canım ya çok tuhaf oldum nerden çıktı bu diyecek durumdayım....Ben bişey kullanmak istemiyorum ya öyle çok da değil idare ediyorum o gelen beyaz şeyler jeldende olabilirmiş offffff ki ne offffff transfer aşamsında olacak şey değil....

resmen belim kopuyor kızlarrrrrrrrrrr agrısı canımı acıtıyor..............................arkamda yastık var resmen

ayyyyy bayılcam ben benı nıe kımse aramıyo......cıcos cok rahatsızsan ızın al evde dınlen bence ıyıgelırrrrr hıcbısey saglıgından daha onemlı deyıl ozellıkle bu aralar...

öz sen arasana canım ya, ben hep eşime arattırıyordum onların aramasını beklemeden.

cicoş bel ağrısı normal canım iyiye işaret :)

yol kankilerimmm
epeydir gelemiyorum..tatilin içinde tatil yaptık:)
neler olmuş neler...özcüm ve civcivcan yoksa işlemler bittimi?
hadi hayırlısı allahım yardımınız olsuninşallahhhh
adaege günler azalıyor.:)(
sevineyimmi üzüeyimmi bilmiyorum..tatil bitiyor.yeni bir maraton başlayacak!
ee ne var ne yok. ...

hosgeldın suzıcan nasılsın canım benım ıslem tamam deyıl kısmetse yarın transverım olur dıe dusunuyorum dr arayacakbeklıyorum aksama dogru demıstıııı bı heyecan bı heyecan sormsss cıcosun transverı tamam devınle bız yarın kısmetse....hadı darısı sızın basınıza ıns guzel haberlerde art arda gelırrrrr

hoşgeldin suzişko...

kısa bir özet istersen eğer, cuma günü cicoşun transferi yapıldı ve o bir anne artık :)

öz ve devincan yumoşlarını verdiler ve ikisine de yarın transfer yapılacak... sen yokken baya yol aldı yol kankilerin.

bana gelince yerimde sayıyorum. gelmek bilmeyen bir regl bekleyişindeyim. 45. gün ve hala yok, geçen cuma emre beydeydim, farlutal verdi. pazardan beri kullanıyorum işte, gelsin de rahatlasam...

ayy acnımsın heyecanlandım okurken gerçekten...ne kadar çabuk geçmiş zaman yarın tranfer 12 gün sonra göbşünde 9 ay sonra kucagında olsun inşallah..
yarın dua edecegim senin ve devin için...

öz sen arasana canım ya, ben hep eşime arattırıyordum onların aramasını beklemeden.

cicoş bel ağrısı normal canım iyiye işaret :)

Deme ya sanki belim koptu kopucak ne fena birde adet agrısı var....Bilginize

ayyyyy bayılcam ben benı nıe kımse aramıyo......cıcos cok rahatsızsan ızın al evde dınlen bence ıyıgelırrrrr hıcbısey saglıgından daha onemlı deyıl ozellıkle bu aralar...

Evet canım belim etkiliyor beni...17;30 da çıkıcam....
Birde şu kaşıntım var....Allahım sonumuzu hayır etsin..
Valdem aradı iftara gelin diye yok dedim işte eve gideceğim zaten birde evde oraya geçemem bebeğim yorulmasın demi teyzeleri eşim gider ben evde dinlenirim.Dayısı-teyzesi hepsi orda olacak...opuyorumnanaktan

oh suzişko ohhhhhh maşallah iyi tatil yaptın bu tatilin üzerine bebek iyi gelir değilmi hadi elini çabuk tutta çağır bebeğini canım.....Benimin için zorlu bekleyiş başladı canım bu süreç dahada zormuş....Minik kelebeğim benimle canımcım......opuyorumnanaktan

sagol tatlım allah razı olsun ıns hersey yolunda gıder....benımde melegımı kucagıma alacagım gun gelırrrrr...hep beraber ıns
ayy acnımsın heyecanlandım okurken gerçekten...ne kadar çabuk geçmiş zaman yarın tranfer 12 gün sonra göbşünde 9 ay sonra kucagında olsun inşallah..
yarın dua edecegim senin ve devin için...

bosver ıfratarı bence gıt eve yat dınlen o kalabalıkda oturamazsında sımdı bak belım agrıyo dıyosun dınlenmek en guzelııı sonra melegınle beraber n yemekler yersınız ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…