Özcüm hastaneyi arasanıza ya ben çıkmadan son durumu yaz lütfen...
canım aksama dogru dedı dr ondan aramadım...
hoşgeldin suzişko...
kısa bir özet istersen eğer, cuma günü cicoşun transferi yapıldı ve o bir anne artık :)
öz ve devincan yumoşlarını verdiler ve ikisine de yarın transfer yapılacak... sen yokken baya yol aldı yol kankilerin.
bana gelince yerimde sayıyorum. gelmek bilmeyen bir regl bekleyişindeyim. 45. gün ve hala yok, geçen cuma emre beydeydim, farlutal verdi. pazardan beri kullanıyorum işte, gelsin de rahatlasam...
oh suzişko ohhhhhh maşallah iyi tatil yaptın bu tatilin üzerine bebek iyi gelir değilmi hadi elini çabuk tutta çağır bebeğini canım.....Benimin için zorlu bekleyiş başladı canım bu süreç dahada zormuş....Minik kelebeğim benimle canımcım......opuyorumnanaktan
sagol tatlım allah razı olsun ıns hersey yolunda gıder....benımde melegımı kucagıma alacagım gun gelırrrrr...hep beraber ıns
kızlar aradım dr da tam benı arayacakmıs
yarın 13:30 da tranferım var sukur allahım bunu da atlattık sıra transferde ıns hersey yolunda gıder kuzumu alır gelırım saglıcakla....
sen emre beyle hiç konuştun mu suzişko yoksa dönünce mi arayacaksın?
hayırlı uğurlu olsun özcüm, önce devincan sonra sen yarın baya yoğun bir günümüz :))
gözün aydın özücümm...yarın 13 30 da hasret bitiyor.)
yani eylül de diye konuştuk.döner dönmez muayeneye gidecegim...gidince durum netleşir.
çok temkinli davranıyor ben biraz aceleciyim galiba.ne dediyse yaptık.
artık gene ertelerse ne yaparım bilmiyorum?
tedavi aşamasına geçemiyorum bile(
gözün aydın özücümm...yarın 13 30 da hasret bitiyor.)
yani eylül de diye konuştuk.döner dönmez muayeneye gidecegim...gidince durum netleşir.
çok temkinli davranıyor ben biraz aceleciyim galiba.ne dediyse yaptık.
artık gene ertelerse ne yaparım bilmiyorum?
tedavi aşamasına geçemiyorum bile(
sagol tatlım darısı sızın basınıza ıns....kuzucuklarımın ıkısıde cok ıyıyımıssss...
kızlar aradım dr da tam benı arayacakmıs
yarın 13:30 da tranferım var sukur allahım bunu da atlattık sıra transferde ıns hersey yolunda gıder kuzumu alır gelırım saglıcakla....
özcüm beklenen gün geldi oh çok güzel canım... devin ve sen patır patır bebişler gelecek Allahın izniyle...........İnşallah canım inşallahhh
benim de 24.06.2010 saat 11.30 da transferim olmuştu... 2 ay ne kadar çabuk geçivermiş kızlar...
1 eylülde dönüyorum....2-3 eylül gibi giderim. zaten tahmini adet tarihimde o aralar. bakalım neler olacak ?
bu konuda çok çagresiz hissediyorum.elimden gelen hiç bir şey yok.sadece gelişmeleri izleyip olanları kabullenip ,teslim olup kucaklamam gerekiyor.(ne gelirse allahtan !!!!)
işte bu beni öldürüyor!!!!
neyse ben kaçar ...
hepinizi öpüyorum kşamları takip edecgim mutlaka yarın çok heyecanlı bir gün.allahım yardımınız olsun öpiii:)
sagol canım ıns ya konusana kadar dıken ustundeydım....dr soruyorum kuzucuklarım nasıl dıe nasıl guldu katıla katıla ıns sonuda boyle guzel olur...hepımızın guzel haberlerı art arda gelırrrr bırsuru hamısımız olurrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?