Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canımsınnn hoşbuldummm
farlutal bitince adet olunuyo die bliyorum..belki bebiş vardır diyecegim ama test yapılmışttırki farlutal versin
emre beyi özledimmmm:)
burda neler olmuş neler gerçekten..
cicoşummm dualarım seninle...
özüm ve devincan için de dua edecegim..onlar öncü birlik olsun arkalarından biz gidelim .tecrübelerininden yararlanalım...

canımcım güzel anne:)
evet tatil güzelde dönüşü zor olacak şimdiden stres başladı
tabii ne kadar çabuk başlarsak o kadar çabuk sonuç alırız dogru ...bir an önce eylül gelsinde başlayalım degil mi?
benim hesaplarıma göre adetim 4-5 eylül gibi başlıyor.eger bi aksilik olmazda tedavi başlarsa bayrama kadar işlemler olur sanırım:)
ayy çok heyecanlı.bakalım hep beraber gelişmeleri görecegiz.birlikte üzülüp birlikte sevinecegiz...

sagol tatlım allah razı olsun ıns hersey yolunda gıder....benımde melegımı kucagıma alacagım gun gelırrrrr...hep beraber ıns

amin cnm inşallah bu bayram çifte bayram olacak:)

kızlar aradım dr da tam benı arayacakmıs
yarın 13:30 da tranferım var sukur allahım bunu da atlattık sıra transferde ıns hersey yolunda gıder kuzumu alır gelırım saglıcakla....

yarın 13:30 da tranferım var sukur allahım bunu da atlattık sıra transferde ıns hersey yolunda gıder kuzumu alır gelırım saglıcakla....

gözün aydın özücümm...yarın 13 30 da hasret bitiyor.)

sen emre beyle hiç konuştun mu suzişko yoksa dönünce mi arayacaksın?

yani eylül de diye konuştuk.döner dönmez muayeneye gidecegim...gidince durum netleşir.
çok temkinli davranıyor ben biraz aceleciyim galiba.ne dediyse yaptık.
artık gene ertelerse ne yaparım bilmiyorum?
tedavi aşamasına geçemiyorum bile(

anladım canım. inşallah bu defa tedavin için bir engelle karşılaşmadan hemen başlarsınız.

sen ne zaman döneceksin?

sagol canım darısı eylul yolcularının basına ıns

özcüm beklenen gün geldi oh çok güzel canım... devin ve sen patır patır bebişler gelecek Allahın izniyle...........İnşallah canım inşallahhh

1 eylülde dönüyorum....2-3 eylül gibi giderim. zaten tahmini adet tarihimde o aralar. bakalım neler olacak ?
bu konuda çok çagresiz hissediyorum.elimden gelen hiç bir şey yok.sadece gelişmeleri izleyip olanları kabullenip ,teslim olup kucaklamam gerekiyor.(ne gelirse allahtan !!!!)
işte bu beni öldürüyor!!!!

neyse ben kaçar ...
hepinizi öpüyorum kşamları takip edecgim mutlaka yarın çok heyecanlı bir gün.allahım yardımınız olsun öpiii:)

Evet Allahın izin verdi bizlerde agutos ayında üzerlerime düşeni yaptık ve yapmaktayız.

Eylül yolcular tembellik yeter elinizi çabuk tutun yeterin gariiiiiiiiiiiiiiii

sagol canım ıns ya konusana kadar dıken ustundeydım....dr soruyorum kuzucuklarım nasıl dıe nasıl guldu katıla katıla ıns sonuda boyle guzel olur...hepımızın guzel haberlerı art arda gelırrrr bırsuru hamısımız olurrrrrrr
özcüm beklenen gün geldi oh çok güzel canım... devin ve sen patır patır bebişler gelecek Allahın izniyle...........İnşallah canım inşallahhh

benim de 24.06.2010 saat 11.30 da transferim olmuştu... 2 ay ne kadar çabuk geçivermiş kızlar...

Evet canım inşallah yeni transferin daha güzel olucak..Pozitif olucakk..
Kızlarınkide 24.08.2010 Benimki 20.08.2010 (benimki bol sıfırlı )

Tamam canım iyi akşamlar,kendine iyi bak sıkma canını ltf.opuyorumnanaktan

İnşallah canım...amin şekerim.......Herşey yolunda sen dert etme...opuyorumnanaktan

suzişko görüşürüz tatlım. inşallah herşey güzel olacak, teslimiyet iyidir. akışına bırakmak daha az yorar insanı bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…