sagol canım allah razı olsun...sende bol bol dınlennnkızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın :))Öpüldünüz byy
Devincim ve Özcüm Allaha emanet olun..Güzel haberleirnizi bekliyoruz.Dualarımzı sizinle...
Alalhım cümlemizin emekleriniz boşa çıkartmasın amin..Alın bebişleri gelin........
ben de çıkıyorum güzeller. zaten bağlantım neden anlamadım ama çok yavaş. kendinize dikkat edin. yarın Allah yardımcınız olsun devincanım ve özcüm. dualarım sizlerle :)
kizlar selam bende geldim doktordan ama iyi haberle gelmedim,ben birazdan hastaneye gidiyorum,bebeklerim ALLAHA sükür cok iyiler ama rahimin ic böl+ümnde acilma varmis onun icin gitmek zorundaymisim...
kızlar aradım dr da tam benı arayacakmıs
yarın 13:30 da tranferım var sukur allahım bunu da atlattık sıra transferde ıns hersey yolunda gıder kuzumu alır gelırım saglıcakla....
kislar insallah bende eylul gurubunda olurum... bu ictigim ve aldigim ilaclardan reglim sasti
yarin buyuk gun.. kislar size bol sanslar diliyorum.. Allahim insallah tamamina erdirir...
suziiiii bak belkide birlikte basliyacagiz tedavimize.. insallah hersey yolunda gider...
bettycim gecmis olsun tatlim.. asucan cogu gitti azi kaldi.. bebislerin saglikli olmasina cok sevindim canim..civcivim en iyisi kafani cok yormaman. tabi kendini de cok yorma..
adacan senin ekimde mi olacak transverin tatlim?
haklısın yol arkadaşım...suzişko görüşürüz tatlım. inşallah herşey güzel olacak, teslimiyet iyidir. akışına bırakmak daha az yorar insanı bilirsin...
suzıcan kendıne ıyı bak arayı acma bu kadar.....
kislar insallah bende eylul gurubunda olurum... bu ictigim ve aldigim ilaclardan reglim sasti
yarin buyuk gun.. kislar size bol sanslar diliyorum.. Allahim insallah tamamina erdirir...
suziiiii bak belkide birlikte basliyacagiz tedavimize.. insallah hersey yolunda gider...
bettycim gecmis olsun tatlim.. asucan cogu gitti azi kaldi.. bebislerin saglikli olmasina cok sevindim canim..civcivim en iyisi kafani cok yormaman. tabi kendini de cok yorma..
adacan senin ekimde mi olacak transverin tatlim?
hayırlı geceler kızlar bu gece dualarınıza amcamı da eklermisiniz lütfen
biraz önce haber geldi, bir yıldır kanser tedavisi görüyordu kendisini kaybettik
Rabbim mekanını Cennet eylesin , böyle güzel günlerde kavuştu Rabbine. inşaallah kabri nur olsun
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Allah razı olsun
çok üzgünüm çoooooookkkkkk senağlama senağlama senağlama
cnm allah rahmet eylin.sizede sabır versin inşallah..
bettycann nasılsın ???seninle ilgili son durum nedir?
ben çok takip edemiyorum son günlerde...
burda çok güzel bir enerji yakaladık kızlar...
bu enerji başarayı getirecek.inandık ve başaracagız allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?