Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar iyi akşamlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın :))Öpüldünüz byy
Devincim ve Özcüm Allaha emanet olun..Güzel haberleirnizi bekliyoruz.Dualarımzı sizinle...
Alalhım cümlemizin emekleriniz boşa çıkartmasın amin..Alın bebişleri gelin........

sagol canım allah razı olsun...sende bol bol dınlennn

ben de çıkıyorum güzeller. zaten bağlantım neden anlamadım ama çok yavaş. kendinize dikkat edin. yarın Allah yardımcınız olsun devincanım ve özcüm. dualarım sizlerle :)

tesekkurler canım benım allah razı olsun...kuzucuklarımızı alıp gelıyoruz allahın ıznıyle ıns..
ben de çıkıyorum güzeller. zaten bağlantım neden anlamadım ama çok yavaş. kendinize dikkat edin. yarın Allah yardımcınız olsun devincanım ve özcüm. dualarım sizlerle :)

devıncanım yarın allah yar ve yardımcın olsun....rabbım bebısınle donmeyı butun mutluluklarını yasamayı nasıp etsın tatlım....

kizlar selam bende geldim doktordan ama iyi haberle gelmedim,ben birazdan hastaneye gidiyorum,bebeklerim ALLAHA sükür cok iyiler ama rahimin ic böl+ümnde acilma varmis onun icin gitmek zorundaymisim...

Kızlar bugün yanınızda olamadım ama iyi dilekler içinde olduğunuza eminim...özlemcim yarın allah yardımcımız olsun...çıkıyorum şimdi ilk fırsatta burda olacağım iyi bakın kendinize...

asucanım gecmıs olsun gozetım altında olman cok ıyı ıns hersey yolunda gıder kucuklarını zamanında saglıkla kucagınıza alırsınız hıc moralını bozma bızı habersız bırakma tamam mı....
kizlar selam bende geldim doktordan ama iyi haberle gelmedim,ben birazdan hastaneye gidiyorum,bebeklerim ALLAHA sükür cok iyiler ama rahimin ic böl+ümnde acilma varmis onun icin gitmek zorundaymisim...

kislar insallah bende eylul gurubunda olurum... bu ictigim ve aldigim ilaclardan reglim sasti
yarin buyuk gun.. kislar size bol sanslar diliyorum.. Allahim insallah tamamina erdirir...
suziiiii bak belkide birlikte basliyacagiz tedavimize.. insallah hersey yolunda gider...
bettycim gecmis olsun tatlim.. asucan cogu gitti azi kaldi.. bebislerin saglikli olmasina cok sevindim canim..civcivim en iyisi kafani cok yormaman. tabi kendini de cok yorma..
adacan senin ekimde mi olacak transverin tatlim?

sagol canım ıns hersey yolunda gıder brdan guzel haberler vermekde nasıp olur...

suzişko görüşürüz tatlım. inşallah herşey güzel olacak, teslimiyet iyidir. akışına bırakmak daha az yorar insanı bilirsin...
haklısın yol arkadaşım...
görüşürüz.herşey çok güzel olacak hemde çok...

suzıcan kendıne ıyı bak arayı acma bu kadar.....

özücümm canım benim annelige bizden daha yakınsın ve tm kalbim seninle sahurda dua edecegim sen ve devin için...

canım geçmişi yarım yamalak okudum ne oldu senin son durum?
tedavi iptal mi!!!
yumurta sayısı ile ilgili???
eylül yolcusu olduk bakalım eylülde keramet var mı görcez.)

bettycann nasılsın ???seninle ilgili son durum nedir?
ben çok takip edemiyorum son günlerde...
burda çok güzel bir enerji yakaladık kızlar...
bu enerji başarayı getirecek.inandık ve başaracagız allahın izniyle.

hayırlı geceler kızlar bu gece dualarınıza amcamı da eklermisiniz lütfen
biraz önce haber geldi, bir yıldır kanser tedavisi görüyordu kendisini kaybettik
Rabbim mekanını Cennet eylesin , böyle güzel günlerde kavuştu Rabbine. inşaallah kabri nur olsun
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Allah razı olsun
çok üzgünüm çoooooookkkkkk senağlama senağlama senağlama

cnm allah rahmet eylesinn.sizede sabır versin inşallah..

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba esra8 sen adana da tüp yaptıracağını yazmışın nereye yaptıracaksın eskiden adana da özel adana ankara tüp bebek merkezi vardı.ama internetten bulamadım artık yok mu bu sorularıma cevap verirsen çok sevinirim çünkü adana da nerde yaptırılır bilmiyorum teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun

Suzim yoktun uzun zamandır yoktun tatil daha bitmedi mi? Ne uzun sürdü tatilin yeter artık!!!!!

Şaka tabi ki arkadaşım bol bol dinlen ki eylüle bomba gibi giresin...

Ben de herkes gibi eylülü bekliyorum sanırım eylülün 5-6 sı başlarım... Çok öptüm seni kendine iyi bak.... Ara sıra uğra bizi de ihmal etme :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…