Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Başınız sağolsun arkadaşım Allah mekanını cennet eylesin..

canım basınız sagolsun....rabbım gunahlarını bagıslasın...mekanını cennet ettın ıns...

kaydirigubbakcemile3gunaydın sekerler buyuk gun geldııııııııı rabbım emeklerımızı basa cıkarmasın hepımızın dualarını kabul etsın ıns
yaaaa ben cok heyecanlıyım artık rabbımın ıznıyle kuzum benımle mı olacak ruya gıbıııııııı
ıns bu sefer hersey yolunda gıder ve sonunda melegımı kucagıma almak nasıp olur..
dualarınızı esırgemeyın bol bol duacımız olun bugun....
sımdıye kadar verdıgınız butun destekler ıcın hepınıze cok tesekkurederım....hepınızın hakkı var bende hakkınızı helal edın son zamanlarda bı kaprıs bı sınırrrr neyse sukur sona geldımmmm
kendınıze cokkkk ıyı bakın...opuyorum kocamannnnn.....bekleyın bızı.....

günaydın sevgili yıldız avcılarım, yol arkadaşlarım...

nanelicim başınız sağolsun, amcacığının mekanı cennet olsun..

özcüm hakkımız sonuna kadar helal olsun arkadaşım, sen bugün anne oluyorsun inşallah, bütün emeklerin karşılığı bu işte, daha ötesi yok, Allah yardımcın olsun.

devincan canım senin için de tüm kalbimle herşeyin hayırlısını diliyorum, al yıldızını gel arkadaşım. birazdan anne olacaksın, dualarımız seninle :)

imocan tatlım regl düzeni sapıtması çok normal. ben kaçıncı günüm olduğunu saymakta vazgeçtim artık. bir aksilik olmazsa ekim de olacak herhalde canım

nanelişekercim başınız sağolsun canım

özlemcim hadi hayırlısı canım.Rabbim yar ve yardımcın olsun

devin sen de anneliğe adım atıyorsun bugün öyle mi ayyy ne güzel sırayla hepimiz inşallah anne oluruz

imoje senin de mi gecikti reglin?stres yapma salla gitsin geldi mi gelmedi mi dedikçe gelmiyor.

adacım canım nasılsın?sıra bize geliyor inşallah...

neyse canım çok gecikmeden gelmesi iyi olmuş. benim hala ilaç devam ediyor inşallah bırakınca olurum diye bekliyorum :)

bu arada asucum yeni okudum, nooldu canım sana.. çok heyecanlandım şimdi. rahimde açıklık olunca erken doğum riski mi oluyordu yoksa neyse ki hastanedesin orda sana çok iyi bakarlar. inşallah herşey yolunda gidecek canım asucum.

Günaydın kızçeler,,

nanelişeker başınız sağolsun tatlım..Amcanın mekanı cennet olsun.Allahım ailesine sabırlar versin.amin.

özcüm
kuzum işte beklenen gün geldi az daha sabır canım bebişini al ve gel bekliyoruz.

devin bitanem çok az kaldı anneliğe sende bebeğini al ve gel canım arkadaşım...

Dualarımız sizinle...

Suzişko aşk olsun ya biz yokken girip çıkıyorsun alınıyorum bak....zaten kendimi hamiş gibi hissediyorum...Allah sonumuzu hayır etsin...amin...

Schaze darısı başınıza tatlım....

Imoje tatlım stres yapma lütfen herşeyde vardır bir hayır..

Adacan canım nasılsın bugun bakim ??

- Kızlar epeydir işleri sallaıyorum yok opu yok transfer yok iğneler şimdiden bu 12 gün offf bugün biraz işlere bakayım yüksek müsadenizle öpüyorum sizleri....görüşürüz..

kizlar selam bende geldim doktordan ama iyi haberle gelmedim,ben birazdan hastaneye gidiyorum,bebeklerim ALLAHA sükür cok iyiler ama rahimin ic böl+ümnde acilma varmis onun icin gitmek zorundaymisim...

asucum çok geçmiş olsun güzelim......bizi haberdar et tatlım...Allah yardımcın olsun...Mutlu sona az kaldı asucum hayırlısı olsun bitanem...hepinizi öpüyorum...

basınız sagolsun
rabbım mekanını cennet eylesınnnnnn

ozlemcım hakkımız helal olsun
umarım devın vede senın ıcın super bır gun olurrrrrrrr

cicoşum hoşgeldin ve güle güle :) işlerinde Allah kolaylık versin. bu arada herşey yolundadır inşallah kuzucuk :)

cicoşum hoşgeldin ve güle güle :) işlerinde Allah kolaylık versin. bu arada herşey yolundadır inşallah kuzucuk :)

hoşbuldun adacanım,bilmem yolunda gibi herşey ara ara adet sancısı oluyor hafiften geçiyor..nedense yüreğim agzıma geliyor...Allahım çok zormuş bu 12 gün düşünmemek için ugraşıyorum ama çok zor ya...hep aklımda....minik kelebeğim inşallah benimledir..Bu ilk ve son tedavim olur inşallahhhhhhhhhhh kendimi yorgun hissediyorum....şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…