sarıcivcivim nasılsın canım?=
Allah razı olsun arkadaşlar, dualarınızı eksik etmeyin mafoldumben
Selam kızlar nasılsınız bugün kimsecikler uğramamış buraya
Teşekkür ederim civcivim valla bu sıcak hafalarda grip oldum var mı böyle birşey yaa!!! Bütün kemiklerim ağrıyor yatıyorum bütün gün... Şimdi bir bakayım dedim ne var ne yok...
Cicoşum henüz birşey hissetmemen normal.. Benim tam 5. gün adet sancısı gibi ağrılarım olmuştu ve 6.,7., 8. ve 9. günlerde de devam etti meğer bebişim tutunuyormuş o günlerde... Adet sancısı tutnmaya da işaret olabiliyor inşallah öyledir....
Ayrıca aşkolsun kızlar dün yataklara düştüm geçmiş olsun diyen olmadı... Küstüm ben size hihoyyyt
bedişim kınalı kuzum ay kıyamam ben sana bebek peşine koşturmaktan yorgun düştü bünyen artık...Sıcak sıcak limonlu çorbalar iç tatlım...Kocaman öpüyorum snei..
Ay sorma adet sancım var karnımda.....bugün 4.günüm....Mantar olmuşum teyzesi sorma gitsin zalaın krem kullanıyorum..Benim kasıklarımda agrı veya batma yok öncedende böyle bir agrım olmazdı benım...şimdide yok..
ama yine beni okumadan çıkmışsınız. sonra yazmadın diyorsunuz ama haksızlık buuuuuu :)))))))
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım ccicoş baya heycanlısın bakıyorumda şeker ada ege nerde ben ona geçen özel mesaj attım geri dönmedi yapmazdı hiç ama canı sagolsun
Canım yaa şimdi sırası mıydı mantar olmanın... Ama bu tür tedaviler sırasında olabiliyor maalesef sürekli muayene falan!!!! Tedaviden 10 gün önce bir antibiyotik kullandırılıyor sen kullanmış mıydın? Bu tür hastalıklar olmasın diye!!!
Bedişim,Antibiyotik derken opudan sonra kullandım sanırım..Vallahi sorma bedişim nasıl kaşınıyor doktorum krem verdi onu kulalnıyorum..Napalım..Allahtan yapacak bişey yok bekleyip göreceğiz..İstemediğim bütün aksilikler gelişti..Allahım beterlerinden korusun.amin
Adet sancıların innnşşşaaalllah bebeğinin "Geliyorum Anneciğim" mesajıdır....
yahu aşkolsun kızlar size. dedim ya bağlantım çok kötü, bugül mesaj atmış yeni gördüm cevap da yazamadım dedim. burdan hepinize onun da transferinin cumartesi olduğunu yazdım aaaaaaa :)))))
kızlar dişim kötü yine. kanal tedavisinde geçen çarşamba doktor sinir öldürücü ilaç koymuştu içine. herşey çok iyiydi ama dün akşamdan beri sızlamalar geri geldi. dişlerimi sıkınca ya da üstüne bişi deyince acıyor bayadoktorum tatilde. ben yokken bişi olursa gel başka bir arkadaşım yardım eder demişti. gidicem gitmesine de benim dişime anestezi olmuyor biliyorsunuz çok acı çekiyorum. ne yapıcam bilmiyorum ((((((
yahu aşkolsun kızlar size. dedim ya bağlantım çok kötü, bugül mesaj atmış yeni gördüm cevap da yazamadım dedim. burdan hepinize onun da transferinin cumartesi olduğunu yazdım aaaaaaa :)))))
kızlar dişim kötü yine. kanal tedavisinde geçen çarşamba doktor sinir öldürücü ilaç koymuştu içine. herşey çok iyiydi ama dün akşamdan beri sızlamalar geri geldi. dişlerimi sıkınca ya da üstüne bişi deyince acıyor bayadoktorum tatilde. ben yokken bişi olursa gel başka bir arkadaşım yardım eder demişti. gidicem gitmesine de benim dişime anestezi olmuyor biliyorsunuz çok acı çekiyorum. ne yapıcam bilmiyorum ((((((
ama yine beni okumadan çıkmışsınız. sonra yazmadın diyorsunuz ama haksızlık buuuuuu :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?