Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Kız bedişim diş sorunun olmadımı hiç ilahiiiiiiii genelde hep hepimizin kuş sorunu oluyor demi buna alışkınız..................

Kız bedişim diş sorunun olmadımı hiç ilahiiiiiiii genelde hep hepimizin kuş sorunu oluyor demi buna alışkınız..................

hahaha valla çok güldüm kız.. Allah da seni güldürsün.... Kuş sorunu ha!!! Evet valla bu zamana kadar başka hiçbir rahatsızlığım olmadı şükür....

Benim evlenmeden önce diş sorunum vardı düğüne 1-2 gün kala ben dişciye gitmem çekerim diyorum evde dolma saran hatunlarda dediki gerdek gecesi hem dişim hem kuşum dersin :))) ordan aklımda kalmış...

Merhaba arkadaşlar adaege yazından çok etkilendim...duygularını çok güzel yansıtmışsın...benim yıldızım 24 haftalıkken kaydı... ilk tüp bebek denemesinde hamle kaldım ama meleğim erken gitti...beni bıraktı bitmeyen bir ağıtın ortasına...ama ümidimi yitirmeyecek gökyüzünden vazgeçmeyeceğim başka yıldızlarımı bekleyeceğim bu sefer kaymasın yıldızım parlasın ve benide parlatsın tekrar diye bekleyeceğim...bende dondurulmuşlarla başalyacağım eylül veya ekimde....umarım kocaman bir gökyüzümüz ve parlayan yıldızlarımız olur...Rabbim anneliği nasip etsin bizlere...

rüyalar canım ne kadar acı bir olay yaşamışsın, Allah sabır versin. inan sen de çok güzel anlatmışsın duygularını. ne kadar güzel demişsin, kocaman bir gökyüzü olsun üstümüzde yıldızlarla dolu. tam köşedeki rüyaların yıldızı olsun, parıl parıl parlasın, yanındaki betişin yıldızı, onun yanındaki cicoşun, en sağdaki adanın yıldızı olsun, onun yanındaki suzişkonun, ortadaki özün soldaki devincanın, esranınki parlasın, schatcan ve bugülcan ve imocanınkiler göz kırpsın, asunun ikiz yıldızları bizim yıldızlarımıza rehberlik etsin... kocaman gökyüzünde hiç karanlık olmasın, yıldızlarımızın ışığından gözlerimiz kamaşsın inşallah...

aramıza hoşgeldin canım :)

Ayyy canım ne güzel yazmışsın öyle... İnşallah dediğin gibi olur gökyüzünü ışıl ışıl aydınlatalım..... Bakarken herkesin gözü kamaşsın.. Ve hiç sönmesin....

adajanımmm yol arkadaşımmm,
ne güzel dileklerde bulunmuşsun okurken sırıtıp kalakaldım..mest oldum:)
Bettyjanım gözümüz kamaştı okurken degil mi?

ayy iyiki varsınız yaaakaydirigubbakcemile5

günaydın yol kankilerim, yıldız avcılarım ...

umarım hepiniz çok çok iyisinizdir. suzişko ve betiş dediğiniz gibi inşallah gözlerimiz kamaşır yıldızlarımız parıltılarından :)))))

devincan ve öz den haber yok henüz. ikisinin de iyi geçmiştir transferleri eminim. anneliklerinin ilk gününü geride bıraktılar belki bugün bize bir haber uçururlar ne dersiniz :))

cicoş en kıdemli anne, arkasından da bugüş geliyor, onlardan hissiyatlarını öğreniriz bugün. sanırım site düzeldi, ay bir mesajı 2 saatte gönderemiyordum sinir bir durum :)

amin canım çok güzel dile getirmişsin yüreğindekileri allahım sabır versin canım..Bundan sonra bu topic sayesinde herşey çok güzel olucak canım arkadaşım hoşgeldin..

adacım agzına yüreğine saglık tatlım.........inşallah herşey güzel olucak........opuyorumnanaktan

Günaydın Kızçeler,
Ben iyiyim agrım sızım belirtim hiç yok.....Bazen durumumu unuturum aniden kalkıyorum aniden oturuyorum erdiven inip çıkıyorum napayım nasip kısmet işte canlarım rabbim ol dediyse olacak ben ona inanıyorum ne yersem yiyim ne içersem içim...Herşey Allahtan canlaırm.Alın yazımızda ne yazıyorsa onu yaşayacağız...
Ben gerginim sebebi şu malum kaşıntım....Diger doktorumda jelin alerjık bir durum yarattığından bahsedıyor...Devam ederse jeli kesip igneye başlayabılırmısız.
Benım doktorumda mantar sandı sanırım krem verdi..Kremi, kestim..
Şimdi dr arıyorum hastası var hep offfffff
Dün akşam ince yaptık jel kalıntıları kurumuş ve tıkamış içeriyi onalrı temizledik kızlar bişey olurmu ileride o kalıntılar erıyerek akacakmıkı acaba yada orda oyle kalmalımı anlamadım...
Ben sümbülümü devamlı yıkıyorum mıkrop kapmasın dıye ama jel hala aklıyormus ıcerıde demekkı..

cicoşuuuum hoşgeldin tatlımmmm :)

bence de jel yüzünden olanlar oldu sana. o kalıntılara bakma sen herkes aynı şeyi söylüyor kullanan herkesde aynı dert var. doktorlar plastik ameliyat eldiveni takıp parmağınızla dışarı çıkarın diyorlar o kalıntılar için. yoksa da vücut zaten dışarı atacaktır zamanla. ama bence en temizi iğne. ben iğne oluyordum günde 1 defa. aktısı koktusu yok, biraz acıtan bir iğneydi ama zaten biz alışığız iğnelere :)

doktoruna söyle bence iğneye geçin cicoşcum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…