cicoşuuuum hoşgeldin tatlımmmm :)
bence de jel yüzünden olanlar oldu sana. o kalıntılara bakma sen herkes aynı şeyi söylüyor kullanan herkesde aynı dert var. doktorlar plastik ameliyat eldiveni takıp parmağınızla dışarı çıkarın diyorlar o kalıntılar için. yoksa da vücut zaten dışarı atacaktır zamanla. ama bence en temizi iğne. ben iğne oluyordum günde 1 defa. aktısı koktusu yok, biraz acıtan bir iğneydi ama zaten biz alışığız iğnelere :)
doktoruna söyle bence iğneye geçin cicoşcum.
ada egecim merhaba
dün kesemizi gördük bana iki transfer yapılmıştı ya dediğin gibi bire düştüğü için kan değerim katlamamış çok şükür dış gebelik gibi bir şey yokmuş haftaya kalp atışını duymaya gidicez inş. allah herkese hayırlısını nasip etsin inş. :)))
gunaydın sekerlerrrrrr.... bız geldıkkkkkkk....
ya crinone jelin ıkıncı kutusunuda aldım ya of
doktorum yıllık izinden döndü ay ulaşamıyorum...Mail attım..Gerildim...Ne biçim iş bu..
ben hep rüya görüyorum olumsuz olumsuz Allahım bana yardım etsin.......
Aklıma hep olumsuzu düşüyor.....olumluyu çekemiyorum kendime malesef....
Vallahi kaşıntım var bende yıkıyorum geçmiyor kaşıyorum tatlım.....Tutar yada Tutmaz dedim aksam kasıdım canım napayım çok fena bır durum...........:kedi:
ya crinone jelin ıkıncı kutusunuda aldım ya of
doktorum yıllık izinden döndü ay ulaşamıyorum...Mail attım..Gerildim...Ne biçim iş bu..
ben hep rüya görüyorum olumsuz olumsuz Allahım bana yardım etsin.......
Aklıma hep olumsuzu düşüyor.....olumluyu çekemiyorum kendime malesef....
Vallahi kaşıntım var bende yıkıyorum geçmiyor kaşıyorum tatlım.....Tutar yada Tutmaz dedim aksam kasıdım canım napayım çok fena bır durum...........:kedi:
hoşgeldin öz ANNE nasılsın??Gel kız göbeklerimizi tokuştuıralım..kaydirigubbakcemile3
gunaydın sekerlerrrrrr.... bız geldıkkkkkkk....
canım benim çok ama çooook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.
ben sana demiştim, ikiz başlamıştır, teki devam etmiştir diye, öyle olmasına çok ama çok sevindim. güzel dualarına da amin tez zamanda darısı başımıza inşallah :)))))))
merhaba
benimde çok kaşıntım olmuştu çıldıracak gibi olmuştum bi ara jelden oluyor zaten topak topak çıkıyodu bir süre sonra doktorum bana travacort krem vajina içine kaçırmamak şartı ile kullanbilirsin demişti bir de numis ned yıkama jeli vermişti
canım benim bu kadar sık yıkamak da iyi değil. vajinanın doğal florasını bozuyorsun böyle yaparak. lütfen doktorunun verdiği kremi kullan ancak o geçirir. bir de numis med diye vajinal temizlik sabunu var sıvı sabun al onunla yıka. ayrıca hemen iğneye geçmeni öneriyorum.
hosgorduk canım ıyıyım....bugun evdeyım kos kos yatıyorum....karnım cok agrıyo benım bugun rahımde on kısı kosturuyo san kı...
Canım agustos topiğinden seni takip ediyorum canım Hayırlı Ugurlu Olsun..İnşallah tamamını erdirirsin canım benim........Allahım saglıcakla kucagına alabılmeyı nasıl etsın..amin.Evet bu kaşıntı beni öldürecek..artık dayanamayıp kaşıyorum hırpalanıyor ve sallanıyor bebegım kesin tututanamayacak dıye kendimi suçluyorum..Of çektiğim bu ne ya şimdi...İlgin için teşekkür ederim canım..Zalaın krem vermişti banada doktorum..Sen nerede tedavi oldun canım
Ah adacım Ah bütün şevkim hevesim kuş oldu kaçtı benim ya.............:kedi:
inşallah canım çok sağol destekleriniz için sıra kalp atışlarında onu duyarsam biraz daha rahatlıycam :)))
Ah adacım Ah bütün şevkim hevesim kuş oldu kaçtı benim ya.............:kedi:
taze geldı bu anne tazeeeeeee...ayyy taze anne mi gelmiiiiiş. canım benim sizi çok merak ettik. hadi hemen anlat nasıldı, neler yaşadın :)
Kızlar daha sonra dönmeye çalışacagım bugün çok olumsuzum sizlerinde moralinizi bozmamak adına kaçıyorum öpüyorum hepinizi bayyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?