Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ada egecim merhaba
dün kesemizi gördük bana iki transfer yapılmıştı ya dediğin gibi bire düştüğü için kan değerim katlamamış çok şükür dış gebelik gibi bir şey yokmuş haftaya kalp atışını duymaya gidicez inş. allah herkese hayırlısını nasip etsin inş. :)))

ya crinone jelin ıkıncı kutusunuda aldım ya of
doktorum yıllık izinden döndü ay ulaşamıyorum...Mail attım..Gerildim...Ne biçim iş bu..
ben hep rüya görüyorum olumsuz olumsuz Allahım bana yardım etsin.......
Aklıma hep olumsuzu düşüyor.....olumluyu çekemiyorum kendime malesef....
Vallahi kaşıntım var bende yıkıyorum geçmiyor kaşıyorum tatlım.....Tutar yada Tutmaz dedim aksam kasıdım canım napayım çok fena bır durum...........:kedi:

canım benim çok ama çooook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.

ben sana demiştim, ikiz başlamıştır, teki devam etmiştir diye, öyle olmasına çok ama çok sevindim. güzel dualarına da amin tez zamanda darısı başımıza inşallah :)))))))

canım benim bu kadar sık yıkamak da iyi değil. vajinanın doğal florasını bozuyorsun böyle yaparak. lütfen doktorunun verdiği kremi kullan ancak o geçirir. bir de numis med diye vajinal temizlik sabunu var sıvı sabun al onunla yıka. ayrıca hemen iğneye geçmeni öneriyorum.

merhaba
benimde çok kaşıntım olmuştu çıldıracak gibi olmuştum bi ara jelden oluyor zaten topak topak çıkıyodu bir süre sonra doktorum bana travacort krem vajina içine kaçırmamak şartı ile kullanbilirsin demişti bir de numis ned yıkama jeli vermişti

inşallah canım çok sağol destekleriniz için sıra kalp atışlarında onu duyarsam biraz daha rahatlıycam :)))

Canım agustos topiğinden seni takip ediyorum canım Hayırlı Ugurlu Olsun..İnşallah tamamını erdirirsin canım benim........Allahım saglıcakla kucagına alabılmeyı nasıl etsın..amin.Evet bu kaşıntı beni öldürecek..artık dayanamayıp kaşıyorum hırpalanıyor ve sallanıyor bebegım kesin tututanamayacak dıye kendimi suçluyorum..Of çektiğim bu ne ya şimdi...İlgin için teşekkür ederim canım..Zalaın krem vermişti banada doktorum..Sen nerede tedavi oldun canım

Ah adacım Ah bütün şevkim hevesim kuş oldu kaçtı benim ya.............:kedi:

Kızlar daha sonra dönmeye çalışacagım bugün çok olumsuzum sizlerinde moralinizi bozmamak adına kaçıyorum öpüyorum hepinizi bayyyyyyyy

amin canım ben medicana beylikdüzündeyim
bende senin gibi düşünüyordum kafayı yiyecektim kaşıntıdan ama bak kesemizi gördük çok şükür tutmayacak gibi düşünme inş. hayırlısı olsun krem çok rahatlatıyor :))

inşallah canım çok sağol destekleriniz için sıra kalp atışlarında onu duyarsam biraz daha rahatlıycam :)))

inşallah o da olacak canım sen içini ferah tut :)

Ah adacım Ah bütün şevkim hevesim kuş oldu kaçtı benim ya.............:kedi:

yapma böyle cicoşum lütfen. doktorun verdiği kremi ve söylediğim jel sabunu kullan bak hemencik geçecek :)

ayyy taze anne mi gelmiiiiiş. canım benim sizi çok merak ettik. hadi hemen anlat nasıldı, neler yaşadın :)
taze geldı bu anne tazeeeeeee...
ıkıde hastanedeydık herzaman kı gıbı yıne gec kaldık tabııııı(tamam evlenelım dedık tam 6 yılda zor evlendık herseyımız gec olur bızım...)neyse odamızı verdıleer bu kovada su ıc bunu sıkıs dıeeee kıyamam ozanımda ıctı benımle beraber tam 5 bardak....kıyamam..
neyse cıs geldı dogru 6. kata amalıyathaneye sonra muayene masasına modumu aldım
sonra dr um ekrana bak dedı ayyyyy kuzum orda bak dedı bu sana transver edecegımız embrıyonuz(ben n babasına n de bana benzettım ama?)dedı
1 kalıtedeymıs sanırım 10 falan olmustu hucresı soyledı ama ben anlamamısım kacırdım tabııı heyecandan lazerle kabugunu ıncelttık dedı....
veeeeeeeee bebıs gelıyoooo dedı ve kelebegımı yerıne koyduuuu...
cok duygulandım....aglak ben amalıyathaneden aglayarak cıktım esın n oldu dıo yok dedım bısey tamamen duygusal.....
neyse odama geldım 4 saat yuzukuyun yattım....(bu arada neden yuzukuyunu sordum hastanın rahım yapısına gore dedı...)sonra yedı bucukda hastaneden cıktık yemekge gıttık tosunumla ordanda evımıze geldııııkkkkk
rabbım bu sefer hayırlısıyla yuzumuzu guldursun ıns esımın baba olmasını naasıl ıstıyoorum anlatamam...allahım herseyı onun o guzel kalbıne gore nasıp etsın ıns...
evetttt kızlar bu macerada boylece son bulduuuuu ıns sonu hayırlı olur hepımız ıcın...

kusum ask olsun sen nıe durup duruken moralını bozuyosun kı bak hersey yolunda daha n kadar oldu belırtı dıye uzuyosun kendını yıpratma tatlım hıc bıyere kacmak yk neyyymıs olumune kankayız......
Kızlar daha sonra dönmeye çalışacagım bugün çok olumsuzum sizlerinde moralinizi bozmamak adına kaçıyorum öpüyorum hepinizi bayyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…