taze geldı bu anne tazeeeeeee...
ıkıde hastanedeydık herzaman kı gıbı yıne gec kaldık tabııııı(tamam evlenelım dedık tam 6 yılda zor evlendık herseyımız gec olur bızım...)neyse odamızı verdıleer bu kovada su ıc bunu sıkıs dıeeee kıyamam ozanımda ıctı benımle beraber tam 5 bardak....kıyamam..
neyse cıs geldı dogru 6. kata amalıyathaneye sonra muayene masasına modumu aldım
sonra dr um ekrana bak dedı ayyyyy kuzum orda bak dedı bu sana transver edecegımız embrıyonuz(ben n babasına n de bana benzettım ama?)dedı
1 kalıtedeymıs sanırım 10 falan olmustu hucresı soyledı ama ben anlamamısım kacırdım tabııı heyecandan lazerle kabugunu ıncelttık dedı....
veeeeeeeee bebıs gelıyoooo dedı ve kelebegımı yerıne koyduuuu...
cok duygulandım....aglak ben amalıyathaneden aglayarak cıktım esın n oldu dıo yok dedım bısey tamamen duygusal.....
neyse odama geldım 4 saat yuzukuyun yattım....(bu arada neden yuzukuyunu sordum hastanın rahım yapısına gore dedı...)sonra yedı bucukda hastaneden cıktık yemekge gıttık tosunumla ordanda evımıze geldııııkkkkk
rabbım bu sefer hayırlısıyla yuzumuzu guldursun ıns esımın baba olmasını naasıl ıstıyoorum anlatamam...allahım herseyı onun o guzel kalbıne gore nasıp etsın ıns...
evetttt kızlar bu macerada boylece son bulduuuuu ıns sonu hayırlı olur hepımız ıcın...
canımmmm olumsuz düşünme yasakkelime
inşallah tutunmuştur bebeğin, pozitif düşün pozitif olsun
küçük meleğin seneinledir ve inşallah seninle kalır canım olumunekankayizsmile
ıkıde hastanedeydık herzaman kı gıbı yıne gec kaldık tabııııı(tamam evlenelım dedık tam 6 yılda zor evlendık herseyımız gec olur bızım...)neyse odamızı verdıleer bu kovada su ıc bunu sıkıs dıeeee kıyamam ozanımda ıctı benımle beraber tam 5 bardak....kıyamam..
neyse cıs geldı dogru 6. kata amalıyathaneye sonra muayene masasına modumu aldım
sonra dr um ekrana bak dedı ayyyyy kuzum orda bak dedı bu sana transver edecegımız embrıyonuz(ben n babasına n de bana benzettım ama?)dedı
1 kalıtedeymıs sanırım 10 falan olmustu hucresı soyledı ama ben anlamamısım kacırdım tabııı heyecandan lazerle kabugunu ıncelttık dedı....
cok duygulandım....aglak ben amalıyathaneden aglayarak cıktım esın n oldu dıo yok dedım bısey tamamen duygusal.....
neyse odama geldım 4 saat yuzukuyun yattım....(bu arada neden yuzukuyunu sordum hastanın rahım yapısına gore dedı...)sonra yedı bucukda hastaneden cıktık yemekge gıttık tosunumla ordanda evımıze geldııııkkkkk
rabbım bu sefer hayırlısıyla yuzumuzu guldursun ıns esımın baba olmasını naasıl ıstıyoorum anlatamam...allahım herseyı onun o guzel kalbıne gore nasıp etsın ıns...
evetttt kızlar bu macerada boylece son bulduuuuu ıns sonu hayırlı olur hepımız ıcın...
canımmmm olumsuz düşünmeya crinone jelin ıkıncı kutusunuda aldım ya of
doktorum yıllık izinden döndü ay ulaşamıyorum...Mail attım..Gerildim...Ne biçim iş bu..
ben hep rüya görüyorum olumsuz olumsuz Allahım bana yardım etsin.......
Aklıma hep olumsuzu düşüyor.....olumluyu çekemiyorum kendime malesef....
Vallahi kaşıntım var bende yıkıyorum geçmiyor kaşıyorum tatlım.....Tutar yada Tutmaz dedim aksam kasıdım canım napayım çok fena bır durum...........:kedi:
yok canım olumsuz deyılım ben sadece bu macera bıttı derken geldı gectı dıe yazdım o konuda notrum yanı olumlu yada olumsuz deyılım ben elınden gelenı yaptım takdır rabbımın....ıns dularımızı kabul ederrrrr
amın canım ıns sımdı dusununce bane en buyuk ruya ama rabbım nelere kadır benım ruyamıda gercege donusturur ınscanım hayırlı olsun, annelik-babalık mutluluğunu Rabbim hayırlısıyla size de yaşatsın inşallah :Saruboceq:
amın canım ıns sımdı dusununce bane en buyuk ruya ama rabbım nelere kadır benım ruyamıda gercege donusturur ıns
ozlem transefer maceranı anlatınca agladım ya
sankı ben yasadım o anı
ben ne yapcam bılmıorum
hayırlısıylan benımde olup gecseydı
su eylulun sonu gelseydı
opu da ıstedım transferde hıc gerek yok muayeneden hıcbır farkı yok zaten oyle bı dusuncen varsa hıc gerek yok cok kolaymıs....anestezi istedınmı transferdeeee
kusum bana dr um emrıyoyu mırobdan korumak ıcın tetra dıye bısey verdı boyle mantar durumlarındanda korur dedı embrıyonun....6 saatte bır alıyorum hatta bıtmek uzere...ıkı tane kaldı...
bana o zaman verdı canım da ben duzenlı kullanamadım atladım falan ondan kaldı bu gune kadarooyyy kuzum, hayırlı olsun anneliğin, inşallah 9 ay boyunca rahat yuvasında yaşar sonra da koynuna alırsın meleğini. yıldızın parlamaya başladı, hiç sönmesin inşallah özcüüüüüm :)
amın canım ıns bu tapıgın pırıl pırıl bı gokyuzumuz olur....
bana o antibiotiği opu dan sonra vermişti doktorum. tetrayı yani :)
anladım canım...esın malesefff gıremıyoooo benım fıkrım ben ıstemem zaten o sekılde esımın karsına cıkmak ıstemem heralde....sonucda cok guzel bısey ama yınede...ozlem ben onceden vajılıydım hala kasılıyorum o yuzden sordum
ayrıca esın gıremıormu transfere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?