Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canımmmm olumsuz düşünme yasakkelime
inşallah tutunmuştur bebeğin, pozitif düşün pozitif olsun
küçük meleğin seneinledir ve inşallah seninle kalır canım olumunekankayizsmile

kusum bana dr um emrıyoyu mırobdan korumak ıcın tetra dıye bısey verdı boyle mantar durumlarındanda korur dedı embrıyonun....6 saatte bır alıyorum hatta bıtmek uzere...ıkı tane kaldı...

yok canım olumsuz deyılım ben sadece bu macera bıttı derken geldı gectı dıe yazdım o konuda notrum yanı olumlu yada olumsuz deyılım ben elınden gelenı yaptım takdır rabbımın....ıns dularımızı kabul ederrrrr
canımmmm olumsuz düşünme yasakkelime
inşallah tutunmuştur bebeğin, pozitif düşün pozitif olsun

canım hayırlı olsun, annelik-babalık mutluluğunu Rabbim hayırlısıyla size de yaşatsın inşallah :Saruboceq:

canımmmm olumsuz düşünme
inşallah tutunmuştur bebeğin, pozitif düşün pozitif olsun yasakkelime

canım ya kusura bakma mesajları ters yazmışım
kafam allak bullak bi halde açtım bilmiyorumkismile

kusum aslında ben yatma taraftarı deyılım sadece esımın ıcı rahat etsın dıe kaldım bugun....ben ıkızlere hamıle kaldıgımda dusun hastaneden ıse donmustum yanı olacaksa oluyo zaten yatınca sansın artmıyomus okumustum bıkac yerde sende kendını uzme lutfe bak ben senınle ılgılı hep guzel seyler hıssedıyorum tutacak allahın ıznıyle...agrı belırtı hıc onlara takılma yoksa zamanda gecmez...devınde sende kocaman bı beta degerıyle geleceksınız.....ıns..

anammmm nerdesınız kızlar aldım sazı elıme kendım calıp kendım soyluyorum...herkescıkler bı yerde...

ozlem transefer maceranı anlatınca agladım ya
sankı ben yasadım o anı
ben ne yapcam bılmıorum
hayırlısıylan benımde olup gecseydı
su eylulun sonu gelseydı

ozlem transefer maceranı anlatınca agladım ya
sankı ben yasadım o anı
ben ne yapcam bılmıorum
hayırlısıylan benımde olup gecseydı
su eylulun sonu gelseydı

gelır canım merak etme gecen ay bende aynı durumdaydım zaman o kadar cabuk gecıyo kı hersey hemen olup gecıyooo daha dun ıgnelere baslamıstım bak sımdı test gunu beklıyorum...

ooyyy kuzum, hayırlı olsun anneliğin, inşallah 9 ay boyunca rahat yuvasında yaşar sonra da koynuna alırsın meleğini. yıldızın parlamaya başladı, hiç sönmesin inşallah özcüüüüüm :)

kusum bana dr um emrıyoyu mırobdan korumak ıcın tetra dıye bısey verdı boyle mantar durumlarındanda korur dedı embrıyonun....6 saatte bır alıyorum hatta bıtmek uzere...ıkı tane kaldı...

bana o antibiotiği opu dan sonra vermişti doktorum. tetrayı yani :)

bana o zaman verdı canım da ben duzenlı kullanamadım atladım falan ondan kaldı bu gune kadar

ozlem ben onceden vajılıydım hala kasılıyorum o yuzden sordum
ayrıca esın gıremıormu transfere?

ozlem ben onceden vajılıydım hala kasılıyorum o yuzden sordum
ayrıca esın gıremıormu transfere?
anladım canım...esın malesefff gıremıyoooo benım fıkrım ben ıstemem zaten o sekılde esımın karsına cıkmak ıstemem heralde....sonucda cok guzel bısey ama yınede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…