Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

yok ben de eşimin beni öyle görmesini istemem. sonuçta benim embriyoloğum da erkekti ve iki adam karısının vajinasına gömülmüş uğraşıp duruyor. çok hoş bir görüntü değil yani...

ıns eslerımız daha guzel seylerle krsılassın mesala yenı dogmus kuzularını kucaklasın dogumhane onunde......

ıns eslerımız daha guzel seylerle krsılassın mesala yenı dogmus kuzularını kucaklasın dogumhane onunde......

ay ne güzel söyledin özcüm. inşallah dediğin gibi doğumhane önünde beklerken hemşire kızınız/oğlunuz sağlıklı, eşiniz de çok iyi diyebilir eşlerimize :))))))))

Selam kızlar ben geldim ama hiç kimsecikler yok burada bilmiyorumkismile

Cicoşum valla bu tavırları hiç yakıştıramadım sana... Hem bırak kaşınırsa kaşınsın kullan kremin geçer birkaç güne... Ama senin bu kaşımaların rahimdeki embriyoya zarar veremez...

Özlemcim taze annemiz 1. günün hayırlı olsun 12. güne çıkalım inşallah...

Adacım nasılsın bakalım? sen de terketmişsin bugün topiği......

burdayım betişim burdayım. bizim iş yerinde ana server ın bakımı yapıldı da o zaman internet bağlantımız kesildi ondan yoktum. şimdi burdayım. ama son birkaç gündür topic imiz baya sessiz.

sen nasıl oldun tatlım, iyileştin mi?

iyileşmeye çalışıyorum tatlım antibiyotik kullanıyorum....
Evet bugünlerde bir sessizlik var bizlerde... Ben de bugün azcık temizlik yaptım da!!!! ondan geç geldim biraz

Kafa karıştırmaya hiç gerek yok baştaki kararım neyse o olsun.. Mayada devam etmeye karar verdim inşallah pişman olmam.....

Kafa karıştırmaya hiç gerek yok baştaki kararım neyse o olsun.. Mayada devam etmeye karar verdim inşallah pişman olmam.....

hayırlısı olsun inşallah canım. maya dan herkes çok ama çok memnun. bak bir topic vardı asunun bahsettiği, umutlu yolculuğum bebeğimle devam ediyor gibi bir başlıktı. orda yaşadıklarını çok güzel anlatmıştı yazan kız. bence maya sana uğurlu gelecek :)

Bu arada tatlım senin regl gelmedi mi daha? Ayol ne inatçı çıktı... çok mu stres yaptın sen bu ara?

Ayy inşallah canım yaaa!!! İnan bana gerçekten çok yoruldum eskiden hayallerim vardı şimdi hayal bile kuramıyorum bu konuda... önceden deseler 5. denemeni yapacaksın inanmazdım ama bak şimdi nerelerdeyim

hatta betişcim şimdi okudum farlutal kullandıktan en geç 10 gün sonra olmak gerekiyormuş. ay benim regl aram açıldıkça açılıyor yani :)

Ayy inşallah canım yaaa!!! İnan bana gerçekten çok yoruldum eskiden hayallerim vardı şimdi hayal bile kuramıyorum bu konuda... önceden deseler 5. denemeni yapacaksın inanmazdım ama bak şimdi nerelerdeyim

inşallah bu son denemen olsun canım. yavrunu önce göbeciğine sonra da kucağına alırsın inşallah :)

Amin canım inşallah hep birlikte.... hiç kimsenin bu kadar uzun beklemesini istemem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…