özcüm, bak transferden sonra o antibiotiği kullanman doğru olmayabilir doktoruna bir danış şekerim ya.
ıns eslerımız daha guzel seylerle krsılassın mesala yenı dogmus kuzularını kucaklasın dogumhane onunde......
Kafa karıştırmaya hiç gerek yok baştaki kararım neyse o olsun.. Mayada devam etmeye karar verdim inşallah pişman olmam.....
Bu arada tatlım senin regl gelmedi mi daha? Ayol ne inatçı çıktı... çok mu stres yaptın sen bu ara?
hayırlısı olsun inşallah canım. maya dan herkes çok ama çok memnun. bak bir topic vardı asunun bahsettiği, umutlu yolculuğum bebeğimle devam ediyor gibi bir başlıktı. orda yaşadıklarını çok güzel anlatmıştı yazan kız. bence maya sana uğurlu gelecek :)
Ayy inşallah canım yaaa!!! İnan bana gerçekten çok yoruldum eskiden hayallerim vardı şimdi hayal bile kuramıyorum bu konuda... önceden deseler 5. denemeni yapacaksın inanmazdım ama bak şimdi nerelerdeyim
hatta betişcim şimdi okudum farlutal kullandıktan en geç 10 gün sonra olmak gerekiyormuş. ay benim regl aram açıldıkça açılıyor yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?