evet çok uzadı bu iş... Reglin geciktikçe tedavi zamanın da gecikiyor değil mi?
aslında benim için önemli olan eylüldeki reglim canım. bu gidişle zaten eylülde gelecek benimkiler :))))))
evet bu gidişle eylülü bulacak... Benimki de eylülün 5 i gibi olur diye tahmin ediyorum daha erken başkası çıkmazsa eylülde ilk başlayan ben olacağım sanırım....
betiiiiiş nerdesin?????
devincan alacağın olsun insan gelir bir haber eder çatladık meraktan :)
canım hoşbulduk ojeli bende kullandım korkma evet kaşıntı oluyo ama jel en iyisiymiş...jeli sıktıktan sonra biraz dolaş fazlası aksın içerde birikme olmaz rahat edersin bi süre sonra o jel yeşile hatta kahve rengine dönüşüyo ama korkma içerdekiler geliyo...kaç haftan kaldı jelin bitmesine?Günaydın Kızçeler,
Ben iyiyim agrım sızım belirtim hiç yok.....Bazen durumumu unuturum aniden kalkıyorum aniden oturuyorum erdiven inip çıkıyorum napayım nasip kısmet işte canlarım rabbim ol dediyse olacak ben ona inanıyorum ne yersem yiyim ne içersem içim...Herşey Allahtan canlaırm.Alın yazımızda ne yazıyorsa onu yaşayacağız...
Ben gerginim sebebi şu malum kaşıntım....Diger doktorumda jelin alerjık bir durum yarattığından bahsedıyor...Devam ederse jeli kesip igneye başlayabılırmısız.
Benım doktorumda mantar sandı sanırım krem verdi..Kremi, kestim..
Şimdi dr arıyorum hastası var hep offfffff
Dün akşam ince yaptık jel kalıntıları kurumuş ve tıkamış içeriyi onalrı temizledik kızlar bişey olurmu ileride o kalıntılar erıyerek akacakmıkı acaba yada orda oyle kalmalımı anlamadım...
Ben sümbülümü devamlı yıkıyorum mıkrop kapmasın dıye ama jel hala aklıyormus ıcerıde demekkı..
rüyalar ben de hep senin gibi meryem suresi okumuştum, dediğin gibi günde en az 3 lt de su içmiştim. artık karnımdan gulk gulk sesler bile geliyordu. özellikle bol bol ananas ve kuru kayısı da yemiştim.
Gebelik için ileri yaştayım ama bunun haricinde bir problemimiz yoktu. Zaman geçmesin geç kalmış olmayayım diye tüp bebek denemesine girdik. Bebeklerim transfer sonrası belki de öncesinde gittiler. Günlerdir çok üzgündüm. Ama toparlanmak zorundayız madem ki bu yola baş koyduk illaki olacak. Diyorlar ki ne kadar moralini düzgün tutarsan o kadar başarılı olursun bu işte. Hatta dün okuduğum bir kitapta ki laf çok hoşuma gitti. Mutluluk mutluluğu çeker diyor. Bence de kendimizi mutlu edecek şeyler bulmalıyız ki daha mutlu olalım. Daha büyük mutluluklar....Sevgiler...
Allah beterinden saklasın canım bak ben ilk aşılama yaptırdığımda çok ağlamıştım tutmadı diye hatta ben nasıl kalkacağım bile diyodum...amaaa öyle büyüğünü yaşadımkii ne ona ne bebek özlemine benzer ben bebeğimi 24 haftalık kaybettim normal doğumla bu dahada acıymış...
işte o zaman kötülükler kötülükleri, iyilikler iyilikleri çekiyor. 24 haftalık epey üzmüştür eminim ki seni. Ben 10 gün yaşayabildim gebe olma duygusunu harika birşeydi. Canım çok yanıyordu birçok ağrılarım oluyordu ama sabah uyandığımda çok mutluydum. Bir farklılık vardı. Garip birşey. Kendini korumak istiyordun herşeyden ama kendin için değil karnında olanlar için. çok canın yanmıştır eminim. Ama unutma mutluluk mutluluğu çekiyormuş. Bir yolla ufak tefek şeylerden de olsa mutlu et kendini. Sen ne kadar mutlu olursan daha büyük mutluluklarının olabileceğine geleceğine emin ol. Ve de olacağına..bir arkadaşım gebelik hayatımın en mutlu günleriydi demişti bence de öyle olmalı. O duygunun bile gidişi çok üzdü beni. Ama durmak yok. Devam edeceğiz. Hepimizin hayatında ne acılı günler oldu. Atlatmadık mı? Bunu da atlatabileceğimizden eminim..bizler güçlü kadınlarız...
betiiiiiş nerdesin?????
devincan alacağın olsun insan gelir bir haber eder çatladık meraktan :)
kuzucumm kızma...dünden beri yatırdılar beni hiçbişey yapamadım..eşim şimdi geldi de hemen bilgisayarı istedim..ben iyiyim arkadaşlar...yatmaktan tutuldum ve sıkıldım sadece...dün sabah transferim oldu... hatta sonrasında şu parlaklık senin bebeğin dediler...yıldız gibi parlıyordu...3 tane de dondurdular...4 eylülü bekliyorum...garip bir his içindeyim kımıldamaya korkuyorum düşecek diye :kedi: özlem naptı ne durumda???sizler nasılsınız??cicoş sen nasılsınnn? adacımmm sen nasıl oldun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?