Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

aslında benim için önemli olan eylüldeki reglim canım. bu gidişle zaten eylülde gelecek benimkiler :))))))

evet bu gidişle eylülü bulacak... Benimki de eylülün 5 i gibi olur diye tahmin ediyorum daha erken başkası çıkmazsa eylülde ilk başlayan ben olacağım sanırım....

evet bu gidişle eylülü bulacak... Benimki de eylülün 5 i gibi olur diye tahmin ediyorum daha erken başkası çıkmazsa eylülde ilk başlayan ben olacağım sanırım....

maşallah :) sanırım ben de eylülü bulucam bu gidişle. eylüldeki adetin 21. günü başlarız demişti doktorum ilaç kullanımına. bakalım ne olacak kısmet :)

inşallah bu kez yüzümüz güler... Önce Civciv, özlem, devin güzel haberleri versinler de bize moral olsunlar...

betiiiiiş nerdesin?????

devincan alacağın olsun insan gelir bir haber eder çatladık meraktan :)

Ayy canım yemek tariflerine bakıyordum aşama ne yemek yapacağıma karar veremedim bir türlü....

evet ya nerede bu devincan... Hiç haber çıkmadı merak ettim ben de....

canım hoşbulduk ojeli bende kullandım korkma evet kaşıntı oluyo ama jel en iyisiymiş...jeli sıktıktan sonra biraz dolaş fazlası aksın içerde birikme olmaz rahat edersin bi süre sonra o jel yeşile hatta kahve rengine dönüşüyo ama korkma içerdekiler geliyo...kaç haftan kaldı jelin bitmesine?

rüyalar açıklamalar için sağol canım. aslına bakarsan jel ve haptansa iğne daha çok aklıma yatıyor benim. jel çoğu kişide tahriş ya da mantar yapabiliyormuş. iğne direk kana karışıyor oh temiz :)

özlem inşallah seninle kalır yıldızın ve Rabbim kucağına almayı nasip eder. canım bak ne diyeceğim ben transferden sonra hep meryem suresini okumuştum sizlerde okuyun arkadaşlar transferden öncede sonrada...birde çok ama çok su iç...

rüyalar ben de hep senin gibi meryem suresi okumuştum, dediğin gibi günde en az 3 lt de su içmiştim. artık karnımdan gulk gulk sesler bile geliyordu. özellikle bol bol ananas ve kuru kayısı da yemiştim.

Gebelik için ileri yaştayım ama bunun haricinde bir problemimiz yoktu. Zaman geçmesin geç kalmış olmayayım diye tüp bebek denemesine girdik. Bebeklerim transfer sonrası belki de öncesinde gittiler. Günlerdir çok üzgündüm. Ama toparlanmak zorundayız madem ki bu yola baş koyduk illaki olacak. Diyorlar ki ne kadar moralini düzgün tutarsan o kadar başarılı olursun bu işte. Hatta dün okuduğum bir kitapta ki laf çok hoşuma gitti. Mutluluk mutluluğu çeker diyor. Bence de kendimizi mutlu edecek şeyler bulmalıyız ki daha mutlu olalım. Daha büyük mutluluklar....Sevgiler...

rüyalar ben de hep senin gibi meryem suresi okumuştum, dediğin gibi günde en az 3 lt de su içmiştim. artık karnımdan gulk gulk sesler bile geliyordu. özellikle bol bol ananas ve kuru kayısı da yemiştim.

canım sende mi eylülde başlayacaksın?ya benimki tamamen anlaşılamayan bi yol bu,10 gün arayla adet oldum geçen ay ve ben hangisi adet günüm bilmiyorum bu ay hangi gün olursam artık eylüldede o günü bekleyip sonra gideceğim dra ha tabi birde meleğimi neden kaybettiğim araştırılıyo ve o testler çıkacak ona göre başlanacak tekrar umut dolu yolculuğa...Rabbim yaşatmasın sizlere bu acıyı hamile kalamamaktanda zor ben keşke kalmasaydım bu acıyıda yaşamasaydım diyorum...4 yıl beklemekten daha acısı varmış

Allah beterinden saklasın canım bak ben ilk aşılama yaptırdığımda çok ağlamıştım tutmadı diye hatta ben nasıl kalkacağım bile diyodum...amaaa öyle büyüğünü yaşadımkii ne ona ne bebek özlemine benzer ben bebeğimi 24 haftalık kaybettim normal doğumla bu dahada acıymış...

İşte o zaman kötülükler kötülükleri, iyilikler iyilikleri çekiyor. 24 haftalık epey üzmüştür eminim ki seni. Ben 10 gün yaşayabildim gebe olma duygusunu harika birşeydi. Canım çok yanıyordu birçok ağrılarım oluyordu ama sabah uyandığımda çok mutluydum. bir farklılık vardı. Garip birşey. Kendini korumak istiyordun herşeyden ama kendin için değil karnında olanlar için. Çok canın yanmıştır eminim. Ama unutma mutluluk mutluluğu çekiyormuş. bir yolla ufak tefek şeylerden de olsa mutlu et kendini. Sen ne kadar mutlu olursan daha büyük mutluluklarının olabileceğine geleceğine emin ol. Ve de olacağına..Bir arkadaşım gebelik hayatımın en mutlu günleriydi demişti bence de öyle olmalı. O duygunun bile gidişi çok üzdü beni. Ama durmak yok. Devam edeceğiz. Hepimizin hayatında ne acılı günler oldu. Atlatmadık mı? bunu da atlatabileceğimizden eminim..bizler güçlü kadınlarız...

evet öyle canım güçlü kadınlarız....

betiiiiiş nerdesin?????

devincan alacağın olsun insan gelir bir haber eder çatladık meraktan :)

kuzucumm kızma...dünden beri yatırdılar beni hiçbişey yapamadım..eşim şimdi geldi de hemen bilgisayarı istedim..ben iyiyim arkadaşlar...yatmaktan tutuldum ve sıkıldım sadece...dün sabah transferim oldu... hatta sonrasında şu parlaklık senin bebeğin dediler...yıldız gibi parlıyordu...3 tane de dondurdular...4 eylülü bekliyorum...garip bir his içindeyim kımıldamaya korkuyorum düşecek diye :kedi: özlem naptı ne durumda???sizler nasılsınız??cicoş sen nasılsınnn? adacımmm sen nasıl oldun ???

ozlemde ıı
senı cok merak ettık catladık nerdeyse
artık anne adayısın desene
fazla sırtes yapma
normal hayatın adonmelısın
cok yatmakta ıı deıl cunku
kan dolasımı ıcın
canım hayırlı haberlerını beklıoruz ınşşş
bızede duanı eksık etmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…