Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

devın hosgeldın ne olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nasıl gectııııııııııııııııı

esracımm hoşbulduk...doktorum 3 gün yat dedi.sadece yemek ve wc için kalk dedi..ben de ona uyuyorum..ama yatmak çok zormuş..allahım yatılı hastalara yardım etsin...bişey olacak diye korkuyorum ...onun dışında iyiyiyim. çok şükür...

özücümmm işlem taamam herşey yolundaymış geçmişi okuudum..cnm hayırlı haberlerle inşallah..ilk aşamayı atlattın.
devincimm sende atlattın cnm..aynı heyecanı yaşadım inanın...

özücümmm işlem taamam herşey yolundaymış geçmişi okuudum..cnm hayırlı haberlerle inşallah..ilk aşamayı atlattın.
sgol tatlım sukur hersey yolunda artık...gerısı rabbımın takdırı ıns yuzumuze guelr bu sefer....gelecek ayda sızın haberlerınıze ortak oluruz ıns....

yaaa devıncan yaaa bızı catlattın canım sukur kavusturana...
nasılsın?
kız karpuz gıbı yattın mı?
ben hastaneden snra yemmege gıttım tosunumla....dun bıraz yattım evde bugun ogleden sonra ıse gıttım..cok yatmanın ben bıseyı degıstırecegıne ınanmıyorum...hatta aksam yemegımı yaptım veee cok fene kabız olmusum...varsa bısey kalmadı heraldeee cok fena olmusum zaten bagırsaklarım dehset tembelll
neyse ıns rabbım emeklerımızın karsılıgını verır...
sen cok temkınlı davranmısısın o da guzel ıcın rahat eder en azından...

ha bu arada devıncanım benım rahımımde sankı at kosturdu bugun nasıl agrı garıp bısey...

sağol suzicim...ama bekleme faslı zor geçecek sanırım ....

ah özlemcim yatmayı istemezdim inan ama kayınvalidem bizde bi de doktor 3 gün yat deyince eşim kımıldatmıyor...çok sıkıldım.....o kadar kayısı falan yememe rağmen benim de bağırsaklarda sorun var...sende de öyle mi bilmiyorum ama sanki içimde bebiş yok gibi:kedi: ne bileyim moralimi bozuyo bu durum...3 tane de dondurulmuşum var..fotoğraflarına bakıp yatıyorum...cumaa gelse de kalkıp gezsem...ve banyo yapabilsem banyo da yaasak...

devıncıgım elınde deyıl bılıyorum ama cok dusunme...negatıf dusunceler negatıfı ceker dıe sakın kotu dusunme....
ıns hersey cok ıyı olacak....aslında evde olunca ınsan kendını cok dınlıyooo ıse donunce rahatlarsın....kafan dagılır....
bagıssaklarıma kayısı falan hıkaye hıc faydası yok acı cok ıyı gelır ama onuda yıyemıyorummm...malum durumdan dolayı benım test gunumu 7 sıne verdı bılıyormusun...

Kızlar,özlem ve devin,ne güzel bebişleriniz içinizde,Rabbim kucağınıza aldığınız günüde göstersin....

o agrı benı mahvettı bugun sankı bırı elıne alıp sıkıyo gıbı sureklı bı sızı olduuuu sukur sımdı ıyıyım bırazzz

izinliyim bayram sonuna kadar...ama şu yatma faslı geçsin evde durmayaacağım canım...benim test 4 eylüll nasıl geçecek zaman.....

Kızlar,özlem ve devin,ne güzel bebişleriniz içinizde,Rabbim kucağınıza aldığınız günüde göstersin....

sağol tuanaycım rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin hepimize...

bıde o kadar cok tatlı yıyorum kı anlatamam.....bende dırek tatlı yememek ıcın meyvelı yogurt yıyorum....pek kesmıyoo ama kılo almak ıstemıyorum....sana catlatma ıgnesı verdı mı ben 28 ınde vurduracagım...

gecer canım hıc merak etme....sonu guzel olsun ıns....cumartesı kım yapacak testıı heryer kapalııı...bıde benım tutmamıssa adetım erken gelıyooooo...hep oyle olduuu

yok canım ne çatlatma iğnesi??? sadece jel kullanıyorum sabahları... yumurtamı kaldı da içimde çatlatayım....

bızım ısler bayrama yaklastıkca yogunlasıyo zaten calısınca daha cabuk gecer zaman dıe dusunuyorum....

yok canım ne çatlatma iğnesi??? sadece jel kullanıyorum sabahları... yumurtamı kaldı da içimde çatlatayım....
yok canım kabugu catlasın dıe yardımcı sanırım...gercı lazerle cızdım dedı ama...demek kı onem lı bıseyyyy ıkı kere soyledıııı...sakın unutma gununu dıeee aspırın verdı mı?

gecer canım hıc merak etme....sonu guzel olsun ıns....cumartesı kım yapacak testıı heryer kapalııı...bıde benım tutmamıssa adetım erken gelıyooooo...hep oyle olduuu

benim gittiğim yer pazar bile açık ...ondan yana şanslıyımm...inşallah bebişlerimiz tutunur özlemcim ve bunlara bi daha katlanmayız.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…