Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bıde embrıyoyu korumak ıcın yumurta toplandıkdan sonra tetra dıe bı antıbıyotık verdı onu kullandın mı?

suzım calısmazsam evde kayısı kopartırım bennnn...dusunmekden onun ıcın calısmam daha hayırlı sankı oturarak calısıyorum cok yormama kendımı....
özümm inanmıyorum sana çalışacakmısın???
olmaz ama yaaa...tamam güm gün yatmak olmaz ama bilmiyorum ki hangisi dogrudur..???:sm_confused:

bılmıyorum vardır dr ununda bı bıldıgı ben su anda jelımı,aspırınımı,folıgımı,vıtamını mı alıyorum 28 ındede ıgnem varrrr...

aspırın pıhtılasmayı onleyıp tutunmaya yardımcı oluyormus sanırım....yınede hersey kısmet canım cok kafana takıldıysa ara dr sorrrr genelde verılıyo sanırımm bu ılaclar...
ben senınle cıcosdan cok umutluyum....

valla vardır bildikleri herhalde....bir bayanla aynı gün yumurtalarımız toplanmıştı aynı gün de transfer oldu onun 4.denemesiydi ona da bana da aynı şeyler söylendi....hatta ben migrenim var özel bir asprin kullanıyorum ağrılarda dedim kesinlikle kullanma asprin dedi...ne bileyim özlemcimmm...hakkımızda hayırlısı olsun...nasipte varsa anne olmak öyle yada böyle olacağız....ama şu an hamile olabilmek dışında hiçbirşeyi böylesine çok istemiyorum....

ben hepinizden umutluyum:)
iyi geceler öpüyorum yıldızlarınızı yakaladınız,şimdi biraz sabır ,dua,güzel haberlerinizi alacagız ve hep beraber sevinecegiz..

allahım guzel haberler almayı yasamayı nasıp etsın ıns canım....bende cok ıstıyorum encokda esım ıcın rabbım yuzunu guldursun ıns herseyı o kacaman kalbıne gore versın ıns...aslında benım cok da korkularım var ama sımdıden aklıma getırmek ıstemıyorum...o kadar cok sey yasadım kı 5 yılda...artık nasıbe cok ınanıyorum...rabbım bu sefer yuzumuzu guldursun ıns...arkama bakmak ıstemıyorum yıne takılıyorum ıste.....

sagol sekerım ıns hersey guzel olurrrr...ıyıgeceler canım allah rahatlık versın optum...
ben hepinizden umutluyum:)
iyi geceler öpüyorum yıldızlarınızı yakaladınız,şimdi biraz sabır ,dua,güzel haberlerinizi alacagız ve hep beraber sevinecegiz..

özlem devin canlarım, hadi hayırlısı..heyecanlı bekleyiş başladı, rabbim dualarınızı kabul etsin, inşallah bebişinizin haberini alıcaksınız

günaydın şekerlerim, yol kankilerim, yıldız avcılarım :)

ben iyi sayılırım, moralim düzeldi çok şükür. ama geçen pazardan beri ara ara gelen bacağıma kadar vuran sol kasık ağrım var. geçen cuma doktora gittiğimde kist falan yok demişti çok şükür. ama söylemiştim belki hatırlarsınız benim sağ yumurtalık tembel 1-2 yumurta anca çıkarıyor, sol iyiydi. şimdi ona bişi olursa diye çok korkuyorum. inşallah sadece bu gecikmeden kaynaklanan bişilerdir. çok rahatsız etmeye başlarsa yarın tekrar bir doktorumla görüşürüm herhalde.

canım benim hoşgeldin. herşeyin hayırlısı olsun inşallah. ben özden de senden de çok umutluyum. yıldızlarınızı yakaladınız, inşallah sizi 9 ay boyunca bırakmasınlar :)

perfection hoşgeldin canım.. bilirim ilk zamanlar çok zor geçer ama mutlaka geçiyor ve hayat devam ediyor. başka çaremiz yok. okuduğun laf çok güzelmiş, gerçekten de olumlu düşünmek bile olumlu şeyleri getiriyor peşinde. bizim felsefemiz pozitif düşün testte pozitifi gör :)

kabızlık yasaaaaaak. kabız olmamak için günde en az 3lt su içiyoruz ve bol bol kayısı, ananas yiyiyoruz özcüüüüm :)

ben transferden çıktığım anda bir boşluğa düşmüştüm. bebek yok hiçbişi yok diyordum. bu tamamen yaşadığımız strese ve alınan onca hormona bağlı bir çöküş. 3-4 güne geçecek merak etme tatlım.

yok canım kabugu catlasın dıe yardımcı sanırım...gercı lazerle cızdım dedı ama...demek kı onem lı bıseyyyy ıkı kere soyledıııı...sakın unutma gununu dıeee aspırın verdı mı?

geriden gelen çok gelişmemiş yumurtalar vardır. onlar büyüdüğünde çatlasın diye vermiştir doktorun. iğneden sonra 1 hafta boyunca gebelik testi yapma tatlım, doğru sonuç alamazsın. iğnenin içeriği bhcg hormonu çünkü :)

hayırr...aspirin de vermedi....

coraspin veriliyor tatlım, kan sulansın diye. bence doktoruna sorup kullanmalısın. kan pıhtılaşması olursa tutunma zorlaşabiliyor, bebeği besleyen damarlar tıkanabiliyormuş. sadece bir önlem.

yaaaaaa..hayırrr...bana jelden başka bişey verilmedi..........

panik yoook. sen folik asidini kullanmaya devam ediyorsun, bir de coraspini soruyorsun doktoruna tatlım. kullan derse kullanırsın. bir de antibiotiği opu dan sonra veriyorlar, transferden sonra değil. öz onu demek istemiş :)

slm adacım
bi ikimiz varız topikte.nasılsın nasıl gidiyor hayat?

günaydın canım iyiyim ben, arada sol kasığım fena sancıyor onun dışında asayiş berkemal :)))

okuyunca gözlerim dolu dolu oldu....daha bu yaşadım kimyasal gebelik....ben pko luyum eşiminde eşinizle aynı...bu ay yapılacaktı aşılamam 2 aşılama 1 tüp dedi doktor...hemen başlayalım dedim...çıkardık raporu adetin 2. gününü beklerken gelmedi adetim...ilk defaydı gecikmem dedim stresten, hiç umursamadım, aquaparklara gittim, gezdim tozdum...hala gelmeyince idrarda baktım yok bişi....alla alla neden gelmiyordu...göğüslerim şişti ki hiç olmaz acıyorlar besbelli....2. gebelik testi yine yok bir şey...2-3 gün derken dedim kan versemmi melisa çayı içmeden 10,19 dediğinde deli gibi ağladım....kadın bu tutunmayabilir umutlanma dedi...dedim ben hamile kalabiliyorum, kadınmışım bende hamile kalabiliyorum........anlamadığına eminim.....eşimi aradım şok oldu....ama farkındaydimki...artık ağrılarım adet sancısına dönmüştü, gögüslerimde acımıyordu ama aynada bakıp yok ya hala damarlarım belli kalacak bebeğim dedim...ertesi gün aşılama yapacağım doktora gittim dedi değerin düşük olsada hamilesin bebeğe yardımcı olalım progestron verdi...hastaneden dönerken akıntımı hissettim ama gitmedim tuvalete...dedim beyazdır kesin kaç gündür var...ama aslında hissettim...bebeğim gidiyordu...sonuçta gitti...büyük ihtimalle morfolojiden ama demedim eşime...üzülsün istemedim...ne kadar bebek istesemde onu üzecek kadar isteyemem ki o benim diğer yarım, bebeğim yokken anaçlığımı gösterebildiğim koca bebeğim, hayatımın anlamı.....seni çok iyi anladım ta kalbimden.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…