bıde embrıyoyu korumak ıcın yumurta toplandıkdan sonra tetra dıe bı antıbıyotık verdı onu kullandın mı?
özümm inanmıyorum sana çalışacakmısın???
olmaz ama yaaa...tamam güm gün yatmak olmaz ama bilmiyorum ki hangisi dogrudur..???:sm_confused:
ben hepinizden umutluyum:)
iyi geceler öpüyorum yıldızlarınızı yakaladınız,şimdi biraz sabır ,dua,güzel haberlerinizi alacagız ve hep beraber sevinecegiz..
valla vardır bildikleri herhalde....bir bayanla aynı gün yumurtalarımız toplanmıştı aynı gün de transfer oldu onun 4.denemesiydi ona da bana da aynı şeyler söylendi....hatta ben migrenim var özel bir asprin kullanıyorum ağrılarda dedim kesinlikle kullanma asprin dedi...ne bileyim özlemcimmm...hakkımızda hayırlısı olsun...nasipte varsa anne olmak öyle yada böyle olacağız....ama şu an hamile olabilmek dışında hiçbirşeyi böylesine çok istemiyorum....
ben hepinizden umutluyum:)
iyi geceler öpüyorum yıldızlarınızı yakaladınız,şimdi biraz sabır ,dua,güzel haberlerinizi alacagız ve hep beraber sevinecegiz..
özlemcimmm..iyi bak kendine hayatım...ben de yatıyorum..iyi geceler.........
sagol canım ıns yaaa valla hamıleyım demek hayal gıbı sımdılık ıns bıgun gecek olur...özlem devin canlarım, hadi hayırlısı..heyecanlı bekleyiş başladı, rabbim dualarınızı kabul etsin, inşallah bebişinizin haberini alıcaksınız
kuzucumm kızma...dünden beri yatırdılar beni hiçbişey yapamadım..eşim şimdi geldi de hemen bilgisayarı istedim..ben iyiyim arkadaşlar...yatmaktan tutuldum ve sıkıldım sadece...dün sabah transferim oldu... hatta sonrasında şu parlaklık senin bebeğin dediler...yıldız gibi parlıyordu...3 tane de dondurdular...4 eylülü bekliyorum...garip bir his içindeyim kımıldamaya korkuyorum düşecek diye :kedi: özlem naptı ne durumda???sizler nasılsınız??cicoş sen nasılsınnn? adacımmm sen nasıl oldun ???
Gebelik için ileri yaştayım ama bunun haricinde bir problemimiz yoktu. Zaman geçmesin geç kalmış olmayayım diye tüp bebek denemesine girdik. Bebeklerim transfer sonrası belki de öncesinde gittiler. Günlerdir çok üzgündüm. Ama toparlanmak zorundayız madem ki bu yola baş koyduk illaki olacak. Diyorlar ki ne kadar moralini düzgün tutarsan o kadar başarılı olursun bu işte. Hatta dün okuduğum bir kitapta ki laf çok hoşuma gitti. Mutluluk mutluluğu çeker diyor. Bence de kendimizi mutlu edecek şeyler bulmalıyız ki daha mutlu olalım. Daha büyük mutluluklar....Sevgiler...
yaaa devıncan yaaa bızı catlattın canım sukur kavusturana...
nasılsın?
kız karpuz gıbı yattın mı?
ben hastaneden snra yemmege gıttım tosunumla....dun bıraz yattım evde bugun ogleden sonra ıse gıttım..cok yatmanın ben bıseyı degıstırecegıne ınanmıyorum...hatta aksam yemegımı yaptım veee cok fene kabız olmusum...varsa bısey kalmadı heraldeee cok fena olmusum zaten bagırsaklarım dehset tembelll
neyse ıns rabbım emeklerımızın karsılıgını verır...
sen cok temkınlı davranmısısın o da guzel ıcın rahat eder en azından...
sağol suzicim...ama bekleme faslı zor geçecek sanırım ....
ah özlemcim yatmayı istemezdim inan ama kayınvalidem bizde bi de doktor 3 gün yat deyince eşim kımıldatmıyor...çok sıkıldım.....o kadar kayısı falan yememe rağmen benim de bağırsaklarda sorun var...sende de öyle mi bilmiyorum ama sanki içimde bebiş yok gibi:kedi: ne bileyim moralimi bozuyo bu durum...3 tane de dondurulmuşum var..fotoğraflarına bakıp yatıyorum...cumaa gelse de kalkıp gezsem...ve banyo yapabilsem banyo da yaasak...
yok canım kabugu catlasın dıe yardımcı sanırım...gercı lazerle cızdım dedı ama...demek kı onem lı bıseyyyy ıkı kere soyledıııı...sakın unutma gununu dıeee aspırın verdı mı?
hayırr...aspirin de vermedi....
yaaaaaa..hayırrr...bana jelden başka bişey verilmedi..........
slm adacım
bi ikimiz varız topikte.nasılsın nasıl gidiyor hayat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?