Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

okudum ağladım, ağladım tekrar okudum... nasıl bir duygudur bu anne olmak ama bebeğinin seninle kalmayacağını gideceğini bilmek... seni çok iyi anlıyorum, beni çok iyi anladığını biliyorum. çok şükür ki kendi kendine hamile kalabilmişsin, bir müdahale olamdan. bu da birşeydir, hem de çok büyük birşey.. ben müdahale ile de olsa hamile kalabiliyormuşum.. seni çok iyi anladım ben.. gel bizimle ol, birbirimizin yaralarını beraberce saralım..

shatcan, ağrımın nedenini bilmiyorum. doktor baktı kist yok demişti ama çok gecikti ya, bir de ilaç kullanıyorum belki ondandır. inşallah önemli birşey yoktur canım :)

işte burayı bundan seviyorum...beni hissettiğini o kadar iyi biliyorum ki o kadar eminimki.... bebeğim gidince söyledim millete eşim söylemeyelim dedi anneler hariç arkadaşlara söyledim istedimki kendime bile itiraf edemedim eksik saydığım şeyin eksik olmadığın bilsinler.....kendim bile itiraf edememişim...hep bir yanım eksikti...sen ne zaman deneyeceksin 2. yi?

shatcan, ağrımın nedenini bilmiyorum. doktor baktı kist yok demişti ama çok gecikti ya, bir de ilaç kullanıyorum belki ondandır. inşallah önemli birşey yoktur canım :)

inşallah cnım benim ya ne kadra daha kullanıcaksın ilacı?ilaç bitince regl olacak mıymışsın hemen?geldi gelmedi diye düşünme düşündükçe gelmiyor benim de öyle oldu boş verdim beklemdiğim anda geliverdi. :kedi:

Kızçeler Günaydınlar,
İşlerİmden dolayı topiğe ugrayamıyorum moralimde iyi değil..Çok kaşıntım var doktorumda konuştum dün,progestan 200mg hap verdi agızdan gunde 3 kere alcıaksın 3 gun dedı jelı kestık haptan sonra devam edıcez..Bu ne ya sımdı jel cok onemlıymıs bebegın tutunması ıcın ne bılım kızlar kafam karıstı dun aksam eve gıttım kaısntım tuttu oyle bır kasıdımdı vajıman pel perısan kıpkırmzıı oldu ya bu agır ters hareketlerden bebişim keisn etkilendi annesini affetsin napayım dayanmıyorum yıkıyorum...Jel kalıntıları içeride eldiven takıp vajinayı temizledik..Doktorum jel yapar dedi..Birde ara ara adet olacamısım gıbı karnım agrıyor baska bısey yok..Günler ilerledikçe insan ara sıra bu durumu unutuyor ve hareketlerıne dıkkat etmıyor tıbkı benım yaptıgım gıbı...Kendimi suçluyorum ya benım bu dikkat etmeyişimden dolayı bebeişim tutunamazsa dıye doktoruma dedım takılma boyle seylere dedı Herşey Allahtan dedı Bu kadar basıt dedı..Onun elinde sen ne yaparsan yap dedi..Yine söylüyorum dedi Normal hayatına bak dedi..İstiratleri kaldırdık biz dedi..Hastane olarak çok ısrarlılar ve çok rahatlar inşallah sonumuz iyi olur...
Sabah sabah hızlıcana yazdım inşallah okunaklıca yazmısımdır canlarım..hep aklımdasınız....

Özcüm ve Devincim sizin adınıza çok ama çok sevindim hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canlarım inşallah hep beraber bu güzel haberi alırızda bu topicteki arkadaşlara ugur umut oluruz..Hep birlikte hamiş kalalım inşallah..
Adacım ben senin adına korkmaya başladım...ihmal etme bugün konunun üzerine dur derim...
Schatze tatlım nasıl gidiyor ramazanla aran ?? herşey yolundamı ???
Karafeslegen tatlım sen nasılsın???
Betişimmmmmmmmmmm neredesin bakım iyileştin mi.??
Asucukk ne yaptı acaba hala hastanedemiki ?? bebişleri nasıllar merak ettimmmmm haberinzi varmı kızlar..

Imoje ve Suzişkodan ne haber geçmişi okuyamadım...

Kendinize iyi bakın canlarım hepinizi öpüyorum beni unutmayın dualarınızda 01 eylüle az kaldı....

bitanem benim yaaaaaaa bende senden umutluyum Allahım bu sefer görecek ve snei melegini müjdeleyeceksin bizlere..Gözyaşların son bulacak bıtanem benım..
Bende çalışıyorum tatlım takılı kalma....dün doktorumada dedım ben oyle yatamadım diye olsun sorun degıl kafana takma yeter dedı.....Senin yaşın kaç Özcüm..?

kızlar gunaydın
ben bugun yola cıkıorum ankarayA gıdıcem pazar gecesı gelecem
o yuzden hakkınızı helal edın

cok gusel bır ruya gordum
doktora gıdıordum alttan bır tane hemsıre
benı muayene edıordu
bana hamılesın dıordu
haftaya gel kalp atısını falan tam olarak duyalım dıordu
cok gusel bır ruyaydı
ınş gerceklesır

edut canım üzülme takdir işte...Rabbim bir gün bize de tattıracak annelik duygusunu inşallah.

öyle...ondan gelen herşeye boynumuz kıldan ince...zaten biliyorum Allah bana bak kulum ben istersem olur dedi...hayırlısıysa yaşayacağız...

sağol canım benim iyiyim sen nasılsınne var ne yok ??

Canım sorun nedir????guclubacismile

elimde tüp bebek raporu var eşime ait araştırıyorum bakıyorum geçerli olup olmadığını bilmiyorum yani bulamıyorum kafayı yemek üzereyim
bunlar dışında iyiyim bayramdan sonra adet olur olmaz istanbul yolcusuyuz inşallah.ama rapor geçerli mi değil mi onu bile bilmiyoruz. :bbo:

elimde tüp bebek raporu va eşime ait araştırıyorum bakıyorum geçerli olup olmadığını bilmiyorum yani bulamıyorum kafayı yemek üzereyim

canım tedavini hangi hastanede olacak ise onlarla bu raporu paylaş..Geçerli olup olmadığı hakkında en guzel yönlendirmeyi ve bilgiyi onlar vereceklerdir sana....Ben rapor çıkartmadım o yüzden bilgim yok...CADIARZU

rapor nasıl alınıyorrrrrr
üniversite hastanesine gittim üroloji polikliğinde düzenleme yapıldı dr.un özel sekreteri rapor formuna dönüştürdü yazıyı.bu kadar ne fotoğraf ne kimlik fotokopileri hiçbir şey istemediler.
canım tedavini hangi hastanede olacak ise onlarla bu raporu paylaş..Geçerli olup olmadığı hakkında en guzel yönlendirmeyi ve bilgiyi onlar vereceklerdir sana....Ben rapor çıkartmadım o yüzden bilgim yok...CADIARZU

öyle yapıcam da faks numarasını bulamıyorum.hastanenin var ama tüp bebek bölümünün faks numarası lazım yok bulamıyorum şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…