okuyunca gözlerim dolu dolu oldu....daha bu yaşadım kimyasal gebelik....ben pko luyum eşiminde eşinizle aynı...bu ay yapılacaktı aşılamam 2 aşılama 1 tüp dedi doktor...hemen başlayalım dedim...çıkardık raporu adetin 2. gününü beklerken gelmedi adetim...ilk defaydı gecikmem dedim stresten, hiç umursamadım, aquaparklara gittim, gezdim tozdum...hala gelmeyince idrarda baktım yok bişi....alla alla neden gelmiyordu...göğüslerim şişti ki hiç olmaz acıyorlar besbelli....2. gebelik testi yine yok bir şey...2-3 gün derken dedim kan versemmi melisa çayı içmeden 10,19 dediğinde deli gibi ağladım....kadın bu tutunmayabilir umutlanma dedi...dedim ben hamile kalabiliyorum, kadınmışım bende hamile kalabiliyorum........anlamadığına eminim.....eşimi aradım şok oldu....ama farkındaydimki...artık ağrılarım adet sancısına dönmüştü, gögüslerimde acımıyordu ama aynada bakıp yok ya hala damarlarım belli kalacak bebeğim dedim...ertesi gün aşılama yapacağım doktora gittim dedi değerin düşük olsada hamilesin bebeğe yardımcı olalım progestron verdi...hastaneden dönerken akıntımı hissettim ama gitmedim tuvalete...dedim beyazdır kesin kaç gündür var...ama aslında hissettim...bebeğim gidiyordu...sonuçta gitti...büyük ihtimalle morfolojiden ama demedim eşime...üzülsün istemedim...ne kadar bebek istesemde onu üzecek kadar isteyemem ki o benim diğer yarım, bebeğim yokken anaçlığımı gösterebildiğim koca bebeğim, hayatımın anlamı.....seni çok iyi anladım ta kalbimden.....
okudum ağladım, ağladım tekrar okudum... nasıl bir duygudur bu anne olmak ama bebeğinin seninle kalmayacağını gideceğini bilmek... seni çok iyi anlıyorum, beni çok iyi anladığını biliyorum. çok şükür ki kendi kendine hamile kalabilmişsin, bir müdahale olamdan. bu da birşeydir, hem de çok büyük birşey.. ben müdahale ile de olsa hamile kalabiliyormuşum.. seni çok iyi anladım ben.. gel bizimle ol, birbirimizin yaralarını beraberce saralım..
shatcan, ağrımın nedenini bilmiyorum. doktor baktı kist yok demişti ama çok gecikti ya, bir de ilaç kullanıyorum belki ondandır. inşallah önemli birşey yoktur canım :)
aspırın pıhtılasmayı onleyıp tutunmaya yardımcı oluyormus sanırım....yınede hersey kısmet canım cok kafana takıldıysa ara dr sorrrr genelde verılıyo sanırımm bu ılaclar...
ben senınle cıcosdan cok umutluyum....
edut canım üzülme takdir işte...Rabbim bir gün bize de tattıracak annelik duygusunu inşallah.
kızlar yardım edin nolur??????
sarı civcivim canım benim nasılsın?
kızlar yardım edin nolur??????
ne oldu?
sağol canım benim iyiyim sen nasılsınne var ne yok ??
Canım sorun nedir????guclubacismile
elimde tüp bebek raporu va eşime ait araştırıyorum bakıyorum geçerli olup olmadığını bilmiyorum yani bulamıyorum kafayı yemek üzereyim
üniversite hastanesine gittim üroloji polikliğinde düzenleme yapıldı dr.un özel sekreteri rapor formuna dönüştürdü yazıyı.bu kadar ne fotoğraf ne kimlik fotokopileri hiçbir şey istemediler.rapor nasıl alınıyorrrrrr
canım tedavini hangi hastanede olacak ise onlarla bu raporu paylaş..Geçerli olup olmadığı hakkında en guzel yönlendirmeyi ve bilgiyi onlar vereceklerdir sana....Ben rapor çıkartmadım o yüzden bilgim yok...CADIARZU
rapor nasıl alınıyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?