Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ya kuzu bişi diycem...ben aşılama raporu çıkarınca...bir hafta bekledim...bir sürü belge götrüdüm...doktorun teşhis belgesini, vukaatlı nufus örneği, resim, hizmet dökümü onaylı hemde, tetkik belgeleri ki aşılamada ek bir sürü belge daha istiyorlardı....sen eminmisin onun tüp bebek raporu olduğuna

bak yaaaa sabah sabah n soruyoooooohaoldumsmile saka saka...32 canım...ya bu ıgneyı verdı mı sana...

edut hosgeldın tatlım aramıza ıns bu topık sanada ugurlu gelır en guzel haberlerımızı burda paylasmak nasıp olurrr

gıttıgınız yerde zaten tekrardan cıkartma sansın var
yada cıkarttıgın yere gıt goster gecerlılık suresnı
gecerlı deılse yenıden cıkartmalarını ıste
zaten sorun çıkarmışlardı üniversite hastnesinde.hastanenein bünyesinde tüp bebek yapıldığı için dışarıda yaptıracaksa hasta raporu vermiyorlarmış başhekim yardımcısı öyle dedi saçını başını yolasım geldi o an

emin olsam zaten sizlere sormam canım benim kafayı yicem ya.

bak yaaaa sabah sabah n soruyoooooohaoldumsmile saka saka...32 canım...ya bu ıgneyı verdı mı sana...

Özcümm bana iğne vermedi...Bana opudan sonra,2 tane hap verdi sanırım antibiyotikti...5 güne tamamla ve bitir dediler..transferden sonrada içtim yani..Şuanda yanlızca elevıt ve jel kullanıyorum başka bişey yok ah o jel yokmu ahh mahvettı benı simdi hapa döndüm tekrar jelı kullanıcaz önce ben rahatlayayımda....

valla kuzum sana şöyle diyeyim bence o raporunu çıkarman için erkek tarafının belgesidir...çünkü ilaçlar ona değil sana yazılıyor ve rapor senin olmalı bence...ama en mantıklısı raporu çıkaran kızı ara sor....

edut canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım..çıktık bu yola neler görecegiz bakalım..
Ben çok kılo aldım :))) şiştim....

ufff kusum ya zor oluyodur demı gırt gırt kasın durrrr...eee dr n zaman gecer bısey soylemedı mı?

ilaçlar için ayrı rapor oluyo diye biliyorum.raporu aldığım gün herekese ayrı ayrı soru sordum onları da geçtim.drun asistanı bile bilmiyor ki.

ufff kusum ya zor oluyodur demı gırt gırt kasın durrrr...eee dr n zaman gecer bısey soylemedı mı?

ay sorma kaşı kaşı helak oldum sallanıyor felan kaşıdıkça ya bebegımı etkıyorsa bu kasımalar dıye kendımı mahvedıyorum..napim bebişim affetsin annemi...Doktor yapar dedi jel..Benim vajına hassas demekki....laelaelaelaelae
Canım dün hap verdi 3 gün hapı kullanıcam...Sonra jele geri dönücekmişim. Jelde önemliymişşş....Artık işim sansa kaldı vallahi....Ya tutarsa ya tutarsa ne diyim.....Aksilikler oldu hep..........Doktorum yıllık izindeydi aynı anda 2 doktora ulaşmaya calıştım felan ama kendı doktorum dun ızınden geldı içimi döktüm ona kızgınlıgımı dıle getırdım......Çok rahatlatıcı konuşuyor kendı doktorum dedimki adet olucakmısım gıbı karnım agrıyro hergın dedım..Allah korusun deme öyle dedi...bu bile moralllllllllopuyorumnanaktan

Öz ya ada nerede neyse kapatalım bu konuları sıkıldım..Olumlu güzel şeyler konusalım,kafamızı güzel şeylerle dolduralım bebeklerımıze enerjı verelım.....Güzel güzel hayaller kuralım beraber...çok kasvet doldu içimmmmmmmmmmmm morale ihtiyacımzı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…