bu yüzden kafam karıştı ya geçerli değilse....
üniversite hastanesine gittim üroloji polikliğinde düzenleme yapıldı dr.un özel sekreteri rapor formuna dönüştürdü yazıyı.bu kadar ne fotoğraf ne kimlik fotokopileri hiçbir şey istemediler.
öyle yapıcam da faks numarasını bulamıyorum.hastanenin var ama tüp bebek bölümünün faks numarası lazım yok bulamıyorum şekerim
bak yaaaa sabah sabah n soruyoooooohaoldumsmile saka saka...32 canım...ya bu ıgneyı verdı mı sana...bitanem benim yaaaaaaa bende senden umutluyum Allahım bu sefer görecek ve snei melegini müjdeleyeceksin bizlere..Gözyaşların son bulacak bıtanem benım..
Bende çalışıyorum tatlım takılı kalma....dün doktorumada dedım ben oyle yatamadım diye olsun sorun degıl kafana takma yeter dedı.....Senin yaşın kaç Özcüm..?
edut hosgeldın tatlım aramıza ıns bu topık sanada ugurlu gelır en guzel haberlerımızı burda paylasmak nasıp olurrr
zaten sorun çıkarmışlardı üniversite hastnesinde.hastanenein bünyesinde tüp bebek yapıldığı için dışarıda yaptıracaksa hasta raporu vermiyorlarmış başhekim yardımcısı öyle dedi saçını başını yolasım geldi o angıttıgınız yerde zaten tekrardan cıkartma sansın var
yada cıkarttıgın yere gıt goster gecerlılık suresnı
gecerlı deılse yenıden cıkartmalarını ıste
ya kuzu bişi diycem...ben aşılama raporu çıkarınca...bir hafta bekledim...bir sürü belge götrüdüm...doktorun teşhis belgesini, vukaatlı nufus örneği, resim, hizmet dökümü onaylı hemde, tetkik belgeleri ki aşılamada ek bir sürü belge daha istiyorlardı....sen eminmisin onun tüp bebek raporu olduğuna
bak yaaaa sabah sabah n soruyoooooohaoldumsmile saka saka...32 canım...ya bu ıgneyı verdı mı sana...
zaten sorun çıkarmışlardı üniversite hastnesinde.hastanenein bünyesinde tüp bebek yapıldığı için dışarıda yaptıracaksa hasta raporu vermiyorlarmış başhekim yardımcısı öyle dedi saçını başını yolasım geldi o an
emin olsam zaten sizlere sormam canım benim kafayı yicem ya.
o senin rapor çıkarman için eşine verilen belge olmasın
bilmiyorum ki....
edut canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım..çıktık bu yola neler görecegiz bakalım..
Ben çok kılo aldım :))) şiştim....
valla kuzum sana şöyle diyeyim bence o raporunu çıkarman için erkek tarafının belgesidir...çünkü ilaçlar ona değil sana yazılıyor ve rapor senin olmalı bence...ama en mantıklısı raporu çıkaran kızı ara sor....
aman hayırlısı boşver kuzu...bide onu takma kafana...rapor değil gibi düşün raporsa süpri olsun
ufff kusum ya zor oluyodur demı gırt gırt kasın durrrr...eee dr n zaman gecer bısey soylemedı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?